Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
E ljudi evo sam našao način da snimate ekran iPhone-a bez jailbreaka. Prije par dana sam ovdje pitao da li je to moguće, i neko mi je rekao samo sa jailbeakom. E ja sam našao način.
Sve šta treba da uradite jest da instalirate emu4ios store sa ovog linka http://emu4ios.net/
kada otvorite tu trgovinu vidjet će te desetak aplikacija između ostalog tu je i iRec koja služi snimanju ekrana.
Aplikacija odlično radi + možete export video koji ste snimili.
Napomena: aplikacija vam kaže da vam treba biti uključen assistive touch, ali to nije tačno jer radi bez toga
Eto javi te kako vam radi.
I, kakvi su prvi utisci? Polako i oni popustaju Steveovu filozofiju da narod ne zna sta hoce... veci display, landscape, veca rezolucija... ali da je lijep, jeste
Svaka im cast, iPhone 6+ ima ekran od 5,5 inca, 25% brzi od iPhone 5S, 3x brzi Wi-Fi od 5S, mnogo poboljsanja, odlican kvalitet, otisak prsta itd...
Savrseno
19.42 U SAD-u i još nekoliko zemalja moći će se kupiti od 19. rujna, a do kraja godine bit će dostupni u više od 115 zemalja, nadamo se i u Hrvatskoj
19.38 Novi modeli isporučivat će se s novom verzijom operativnog sustva iOS 8
19.33 Kamera iPhonea 6 ima digitalnu stabilizaciju slike, a iPhonea 6 Plus optičku stabilizaciju slike
19.29 Kamere iPhonea 6 i iPhonea 6 Plus dolaze s novim 8MP senzorom te imaju ugrađenu novu Focus Pixel tehnologiju za brže fokusiranje
19.25 Dolaze i s M8 koprocesorom koji je namijenjen fitness aplikacijama
19.19 Pokreće ih 64-bitni A8 procesor - do 25 posto brži procesor, 50 posto brža grafika
19.16 iPhone 6 tanak je samo 6.8mm, a iPhone 6 Plus 7.1mm
19.12 Glasne su se pokazale istinitima - iPhone 6 ima 4,7 inčni ekran, a iPhone 6 Plus 5,5 inčni ekran. Oba modela imaju Retina HD ekrane - 1334 x 750 i 1920 x 1080 piksela
19.08 Cook je predstavio dva nova iPhonea - iPhone 6 i iPhone 6 Plus - 'ovo su najbolji iPhonei ikada napravljeni'
19.00 Konferencija je počela. Tim Cook je na bini i najavio je kako je ovo važan dan u Appleovoj povijesti.
To za rezoluciju nije neka novost, odavno svi drugi to imaju... kamera je izgleda dobro poboljsana, 240fps snimanje, ako niste znali kad je MS kupio Nokiu par ljudi je preslo iz Nokie u Apple, a meni se cini da su i odmah poceli raditi na poboljsanju kamere.
U glavnom, puno, puno veci napredak nego sa 5 na 5S, meni se cini da je veci korak naprijed i sa 4S na 5...
OIS je malo veci dio na kameri, zato je i deblja kamera, Nokia to ima odavno, a sada su usavrsili sa 830-kom, i taj ce OIS valjda ici i na novije modele. U glavnom, vjerovatno zbog debljine telefona nisu stavili OIS na manje model.
Dzontra Volta wrote:znaci platis ovu cijenu odmah i onda ti jos neku ratu spuca?
Ma ne spuca ti ratu al imas razlicite pakete mjesecno
Nije ti ova cijena za paket od 20€ mjesecno, vjerovatno je blize onom od stoje
Nije to ono koliko potrosis platis