Iphone 4s za Samsung Galaxy s3??

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply
Krava bez nogu

#1 Iphone 4s za Samsung Galaxy s3??

Post by Krava bez nogu »

Pozdrav.
Trenutno koristim iphone 4s a imam zelju da se mjenjam za samsung galaxy s3.Telefon mi se jako jako svidja,inace volim velike ekrane max do 5 inca..i svasta nesto..a i iphone 4s je sasvim dobar jos sada izasla ios 7 uhh.Sta Vi mislite da li da se mjenjam za samsung galaxy s3 da li cu se kajati ako se zamjenim..koliko me jos moze sluziti iphone? Hvala na odgovorima LP.
Kofer

#2 Re: Iphone 4s za Samsung Galaxy s3??

Post by Kofer »

Krava bez nogu wrote:Pozdrav.
Trenutno koristim iphone 4s a imam zelju da se mjenjam za samsung galaxy s3.Telefon mi se jako jako svidja,inace volim velike ekrane max do 5 inca..i svasta nesto..a i iphone 4s je sasvim dobar jos sada izasla ios 7 uhh.Sta Vi mislite da li da se mjenjam za samsung galaxy s3 da li cu se kajati ako se zamjenim..koliko me jos moze sluziti iphone? Hvala na odgovorima LP.
S3 defnitivno je bolji po konfiguraciji,a po meni je bolji s3 jer je veći ekran,nije ni Iphone za podcijeniti on je bolji samo po izgledu.Nećeš se pokajat zamijeniš li se za s3.
otorinolaringorolog

#3 Re: Iphone 4s za Samsung Galaxy s3??

Post by otorinolaringorolog »

sta znaci bolji po konfiguraciji :-)

jel to ono kad iphone ima dual core i 512 rama i nikad ne steka,a android ima quad core i puno rama i opet zatrza

Nego ako si navikao na iphone prvo isprobaj dobro,tesko ces se navic,moj kolega je uzeo s3 posle iphona i samo se zali
beco

#4 Re: Iphone 4s za Samsung Galaxy s3??

Post by beco »

Ako hoces da vidis sta je stekanje kupi sebi S3. To ti dolazi od frajera koji je isti koristio godiunu dana (da koristio sam i custom romove od CM do PA)
Maharadza

#5 Re: Iphone 4s za Samsung Galaxy s3??

Post by Maharadza »

beco wrote:Ako hoces da vidis sta je stekanje kupi sebi S3. To ti dolazi od frajera koji je isti koristio godiunu dana (da koristio sam i custom romove od CM do PA)
Dobro za stock, tu je lag ponegdje i prisutan ali to isto imati i na kuhanom ROM-u, još AOSP verziji....čudno. Evo kod mene Paranoid već duže od pola god. instaliran, sigurno 3-4 nadogradnje/verzije istoga koristio... NIJEDNA nije štekala a trenutna (4.3) radi bez greške. Prije njega imao s2, također AOSP ROM koristio, mes'čini da je čak paranoid bio u pitanju, ali kako god, opet bez štekanja bilo kakve vrste. Uz to, imam masu aplikacija instaliranih, kao i eksternu od 16GB punu, tako da je uređaj poprilično 'natovaren' ali ponavljam, imam samo pozitivno iskustvo s ovim uređajem kao i ROM-om (paranoid android 3.99RC2 - 4.3). ;)

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
belami1111

#6 Re: Iphone 4s za Samsung Galaxy s3??

Post by belami1111 »

SGS 3 na prodaju bijeli nov nekorišten !!!
Pitanja pa P.M
beco

#7 Re: Iphone 4s za Samsung Galaxy s3??

Post by beco »

Custom romovi su puno bolji od samy romova koji su grozni. Možda je kod mene defektan uređaj bio ali kod mene nikad na s3 nije 100% radilo sve recimo na aosp romovima imao sam problema sa kamerom (camera not responding) i onda moraš restartovati. Ili prekidanje muzike i slab mikrofon.

Sent from my C6903 using Tapatalk
Kofer

#8 Re: Iphone 4s za Samsung Galaxy s3??

Post by Kofer »

otorinolaringorolog wrote:sta znaci bolji po konfiguraciji :-)

jel to ono kad iphone ima dual core i 512 rama i nikad ne steka,a android ima quad core i puno rama i opet zatrza

Nego ako si navikao na iphone prvo isprobaj dobro,tesko ces se navic,moj kolega je uzeo s3 posle iphona i samo se zali
Po specifikacijama je bolji,ali kada se uradi root i factory reset nikada neće da crasha s3.
otorinolaringorolog

#9 Re: Iphone 4s za Samsung Galaxy s3??

Post by otorinolaringorolog »

Moras ljudima objasnit sta je root,sta je kuhani rom,ko to radi,koliko kosta,gubi li se garancija time itd ...

Nije svako strucnjak.Vecina ljudi ode u trgovinu kupi mobitel i koristi ga.I tako uporedi kupljene mobitele.

Npr ja nikad nebi dao velike pare za mobitel pa uradio root ako cu izgubit garanciju na tako skup mob.
Krava bez nogu

#10 Re: Iphone 4s za Samsung Galaxy s3??

Post by Krava bez nogu »

Ipak se ja odluci da uzmem s3.Dosta ljudi/prijatelja mi je reklo da je bolji od iphone 4s.Evo koristima ga vec 3 dana.Fantastican je,veliki ekran.Svidja mi se sto mozes na njemu sve da radis mislim na customize i te hrke.Stvarno je dobar ma da vidjecu sad kako ce se pokazati na novom softweru navodno kazu da tu hoce nekad da naskoci neki lagg.Baterija mu je odlicna.Za ova 3 dana koristenja mogu Vam reci da je dobar,I LIKE IT. pozzz
Maharadza

#11 Re: Iphone 4s za Samsung Galaxy s3??

Post by Maharadza »

Krava bez nogu wrote:Ipak se ja odluci da uzmem s3.Dosta ljudi/prijatelja mi je reklo da je bolji od iphone 4s.Evo koristima ga vec 3 dana.Fantastican je,veliki ekran.Svidja mi se sto mozes na njemu sve da radis mislim na customize i te hrke.Stvarno je dobar ma da vidjecu sad kako ce se pokazati na novom softweru navodno kazu da tu hoce nekad da naskoci neki lagg.Baterija mu je odlicna.Za ova 3 dana koristenja mogu Vam reci da je dobar,I LIKE IT. pozzz
Ma odradiš update na ovaj posljednji 4.3 i nema zime! :thumbup:
Post Reply