Ipak su se prodali!

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

testament

Post by testament »

a što sebe tako zoveš?? :D
testament

Post by testament »

3per wrote:Bas je sega kad pitari pisu o "manjem" sarajevskom klubu i o "kompleksima" :lol: :lol: :lol:
Ma vi ste gigant,nema šta,11 godina čekate na reflektore koji samo što nisu gotovi,jedan navijač -jedna stolica,uplaćeno para za 180 stolica-baš gigantski,koliko navijača toliko stolica
Vi ste veliki sami sebi i stoletu iz bora i nikom više!!! :lol:
DiplomataSaSela

Post by DiplomataSaSela »

strong69 wrote:
Igraci Sarajeva kao i navijaci ginuli su u odbrani Sarajeva i dode mi sad .
Ginuli su al po Kuvajtu i S.Arabiji..."sireci istinu"...
DiplomataSaSela

testament wrote:
Ma vi ste gigant,nema šta,11 godina čekate na reflektore koji samo što :
I vi cekate citav zivot na svoj stadion pa ga necete nikad imati...
testament

Post by testament »

DiplomataSaSela wrote:
strong69 wrote:
A hajde mi reci a gdje su to ginuli igrači zelje,ali igrači koji su igrali u zelji do 6 aprila 1992,a ne oni što ste ih 1995 nahvatali po gradu da vam igraju
testament

Post by testament »

DiplomataSaSela wrote:
testament wrote:
Paša moj da si ti živ i zdrav mi svoj stadion imamo,to što nam novi režim nije POKLONIO stadion ko vama,nama ne znači ništa.Vi zadržite onu vašu ćenifu,ionako će vam sjebati voljenog fc kondukterskog zbog "stadiona"
ManiacSA

Post by ManiacSA »

testament wrote:
3per wrote:Bas je sega kad pitari pisu o "manjem" sarajevskom klubu i o "kompleksima" :lol: :lol: :lol:
Ma vi ste gigant,nema šta,11 godina čekate na reflektore koji samo što nisu gotovi,jedan navijač -jedna stolica,uplaćeno para za 180 stolica-baš gigantski,koliko navijača toliko stolica
Vi ste veliki sami sebi i stoletu iz bora i nikom više!!! :lol:
Hajde ba ne seri vise, shvatili smo da si pokupio cijelu pamet ovog svijeta.
To je mislim ocigledno na osnovu tvojih dosadasnjih postova. :roll:
DiplomataSaSela

testament wrote:
DiplomataSaSela wrote:
strong69 wrote:
A hajde mi reci a gdje su to ginuli igrači zelje,ali igrači koji su igrali u zelji do 6 aprila 1992,a ne oni što ste ih 1995 nahvatali po gradu da vam igraju
Nisam nista ni reko nego ovaj jaki69 malo zaboravio....doduse bio je Fico uglavnom na Trgu...
DiplomataSaSela

testament wrote:
DiplomataSaSela wrote:
testament wrote:
Paša moj da si ti živ i zdrav mi svoj stadion imamo,to što nam novi režim nije POKLONIO stadion ko vama,nama ne znači ništa.Vi zadržite onu vašu ćenifu,ionako će vam sjebati voljenog fc kondukterskog zbog "stadiona"
Pa vas je rezim i osnovo i zahvaljujuci rezimima i onom i ovom i opstajete...sjeti se Timura Numica kolko je trco oko torpeda poslije rata pa nista...
testament

Post by testament »

E baš nađe bahtića,i ko još??? Da nije nikola nikić ali na suprotnoj strani :D
A bahtić je PRESTAO igrati prije rata da si samo malo informisan kao što nisi.
Na kojoj je liniji bio mario stanić? A tek koroman mladi bombaš sa sokoca :lol:
Ja jesam jaki a vi ste svi mlaki zato i jeste plavi.Pa pa kompleksaši NIKE dresovi će da legnu,mi ćemo ko gospoda po gradu,a vi sa svojim otiračima možete u banoviće,gračanicu,ionako vas tamo ima najviše
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

testament wrote: E što me nasmija :lol: Stare mi vi ste manijajci posebna neka sorta.Mircerko draga lagano po jugu pa razbijaj,i slaži reklamu za kraš,pokušali su me razbiti mnogo jači od tebe(recimo četnici) pa nisu uspjeli.A što se tiče trebinja,to je 10x GORE,jer mi smo OBJAVILI da smo potpisali(i sa kojom kompanijom) sporazum,a samo zahvaljujući NEKOLICINI PREDRATNIH manijaka koji su se zadesili taj dan u trebinju,i kojima se ZGADIO život nakon prizora "prijateljske" razmjene šalova sa ČETNICIMA,se saznalo za tu "patriotsku" rabotu u četničkom trebinju.
I na kraju draga mircerko budi pozdravljena kompleksi su čudo!
Kompleksi?

Ma uzivaj a kad na dresu bude pisalo НИКЕ onda nemoj nama kukati :D
testament

Post by testament »

DiplomataSaSela wrote:
testament wrote:
DiplomataSaSela wrote: I vi cekate citav zivot na svoj stadion pa ga necete nikad imati...
Pa vas je rezim i osnovo i zahvaljujuci rezimima i onom i ovom i opstajete...sjeti se Timura Numica kolko je trco oko torpeda poslije rata pa nista...
Stvarno nisam znao da NIKE dresovi imaju ovakav psihološki uticaj na jadne male,plave štrumfiće :lol:
Ko je vama idući sponzor :mesara brajlović,na dresovima borac travnik :lol:
DiplomataSaSela

testament wrote: dresovi će da legnu,mi ćemo ko gospoda po gradu,
Da Bog sacuva ove gluposti :lol:...pa onda fino ko gospoda u Ilijas na trening ko sto cesto odete...
DiplomataSaSela

testament wrote:
Stvarno nisam znao da NIKE dresovi imaju ovakav psihološki uticaj :
Kome je bolan nike zabremedet toliko...tema je postavljena zbog drugih stvari...
mIRCerka

#90 Re: Ipak su se prodali!

Post by mIRCerka »

Da nas vratim na temu, a istorijske teme imate na sport podforumu
stochar wrote:U četvrtak, 01.11.2007. godine u Sarajevu, predstavnici FK Sarajevo i kompanije Delta sport, ekskluzivnog distributera sportske opreme Nike za područje Balkana, dogovorili su četverogodišnju saradnju.

da podsjetim: to je ista ona firma koja je odbila saradnju sa FK Željezničar zbog grba države Bosne i Hercegovine na dresovima! Ljudi rekli: 'dobicete ugovor, ali morate skinuti grb', Željo rek'o:

'i mozete dobiti po picci, ali mi grb BiH ne skidamo!'

svaka vam chast pitari! uzhivajte u novim dresovima!
Poenta je S KIM JE UGOVOR POTPISAN....
testament

Post by testament »

mIRCerka wrote:
testament wrote: E što me nasmija :lol: Stare mi vi ste manijajci posebna neka sorta.Mircerko draga lagano po jugu pa razbijaj,i slaži reklamu za kraš,pokušali su me razbiti mnogo jači od tebe(recimo četnici) pa nisu uspjeli.A što se tiče trebinja,to je 10x GORE,jer mi smo OBJAVILI da smo potpisali(i sa kojom kompanijom) sporazum,a samo zahvaljujući NEKOLICINI PREDRATNIH manijaka koji su se zadesili taj dan u trebinju,i kojima se ZGADIO život nakon prizora "prijateljske" razmjene šalova sa ČETNICIMA,se saznalo za tu "patriotsku" rabotu u četničkom trebinju.
I na kraju draga mircerko budi pozdravljena kompleksi su čudo!
Kompleksi?

Ma uzivaj a kad na dresu bude pisalo НИКЕ onda nemoj nama kukati
:D
Ja uživam draga,a tebe je već strefila kiselina u stomaku od muke.
Preporučujem da se obratite policijskoj upravi novo sarajevo nek vam oni nađu neke stare uniforme,i jednu kapitensku traku(ili vam je patriotska šahara bliže srcu?) pa da ličite na nešto
Nama laganeze MILION maraka za četiri godine,i to 150.000KM po sezoni u živoj lovi,a 100.000KM vrijedna oprema po sezoni,i to:kompleti domaći i gostujući,dugih i kratkih rukava(znači četiri-to je vama SF bajka :lol: )+čarape,štucne,trenerke,jakne-šuškavci...
testament

#92 Re: Ipak su se prodali!

Post by testament »

mIRCerka wrote:Da nas vratim na temu, a istorijske teme imate na sport podforumu
stochar wrote:U četvrtak, 01.11.2007. godine u Sarajevu, predstavnici FK Sarajevo i kompanije Delta sport, ekskluzivnog distributera sportske opreme Nike za područje Balkana, dogovorili su četverogodišnju saradnju.

da podsjetim: to je ista ona firma koja je odbila saradnju sa FK Željezničar zbog grba države Bosne i Hercegovine na dresovima! Ljudi rekli: 'dobicete ugovor, ali morate skinuti grb', Željo rek'o:

POENTA JE S KIM STE SE GRLILI U TREBINJU PRIJE TRI GODINE??
karanana

Post by karanana »

E da je to sve vama, nego ce doci neko i sve vam to odmah uzeti. mozda vam ostavi par lopti, stucni i jedne golmanske rukavice.
mIRCerka

#94 Re: Ipak su se prodali!

Post by mIRCerka »

testament wrote:
mIRCerka wrote:Da nas vratim na temu, a istorijske teme imate na sport podforumu

Zasto niste odmah na pocetku istupili iz lige krnje Jugoslavije?
DiplomataSaSela

testament wrote:čarape,štucne,...
Ja pitarske radosti dobice i carape :lol:
testament

Post by testament »

karanana wrote:E da je to sve vama, nego ce doci neko i sve vam to odmah uzeti. mozda vam ostavi par lopti, stucni i jedne golmanske rukavice.
Jel to prijetnja pošto ste jedino vi u stanju ukrasti tuđe,samo neznam šta će vam bordo dresovi,jedino da uzmete onu farbu za tkanine,ili još bolje za uskrsna jaja
testament

#97 Re: Ipak su se prodali!

Post by testament »

mIRCerka wrote:
testament wrote:
A vi ste to istupili?? Skim smo mi to igrali na grbavici septembra 1991 1:1,što vi lažno računate kao vašu pobjedu????
karanana

Post by karanana »

testament wrote:
karanana wrote:E da je to sve vama, nego ce doci neko i sve vam to odmah uzeti. mozda vam ostavi par lopti, stucni i jedne golmanske rukavice.
Jel to prijetnja pošto ste jedino vi u stanju ukrasti tuđe,samo neznam šta će vam bordo dresovi,jedino da uzmete onu farbu za tkanine,ili još bolje za uskrsna jaja
Ne znam ko ti je "VI"....I nije prijetnja nego samo konstatacija poznavajuci ko vam se vrti po klubskim prostorijama i poznavajuci istorijat kao i put nekih od dotoka novca iz klupskih blagajni u privatne dzepove.
testament

Post by testament »

DiplomataSaSela wrote:
testament wrote:čarape,štucne,...
Ja pitarske radosti dobice i carape :lol:
Mi makar imamo čarape,a vi ćete ostati i bez gaća :lol:

"samo nas titula interesuje" :lol: koje godine 2112???
mIRCerka

#100 Re: Ipak su se prodali!

Post by mIRCerka »

testament wrote:
mIRCerka wrote:
testament wrote: POENTA JE S KIM STE SE GRLILI U TREBINJU PRIJE TRI GODINE??
A vi ste to istupili?? Skim smo mi to igrali na grbavici septembra 1991 1:1,što vi lažno računate kao vašu pobjedu????
mi istupismo mnogo prije vas...
pa se cak i tad prepucavanje svodilo na razliku bodova sa vise ni ja ne znam tacno kolikim - utakmicama :D

No, ti si u pravu, em si iz mubareC tima (vidim ono nekadasnje NK ne prestajes provlaciti) em si musko i sta ima jedno zensko tebi da prica....

Cestitam na НИКЕ dresovima :D

Over and out
Locked