Ipak su se prodali!
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
testament
Ma vi ste gigant,nema šta,11 godina čekate na reflektore koji samo što nisu gotovi,jedan navijač -jedna stolica,uplaćeno para za 180 stolica-baš gigantski,koliko navijača toliko stolica3per wrote:Bas je sega kad pitari pisu o "manjem" sarajevskom klubu i o "kompleksima"![]()
![]()
Vi ste veliki sami sebi i stoletu iz bora i nikom više!!!
- DiplomataSaSela
Ginuli su al po Kuvajtu i S.Arabiji..."sireci istinu"...strong69 wrote:
Igraci Sarajeva kao i navijaci ginuli su u odbrani Sarajeva i dode mi sad .
- DiplomataSaSela
I vi cekate citav zivot na svoj stadion pa ga necete nikad imati...testament wrote:
Ma vi ste gigant,nema šta,11 godina čekate na reflektore koji samo što :
-
testament
A hajde mi reci a gdje su to ginuli igrači zelje,ali igrači koji su igrali u zelji do 6 aprila 1992,a ne oni što ste ih 1995 nahvatali po gradu da vam igrajuDiplomataSaSela wrote:Ginuli su al po Kuvajtu i S.Arabiji..."sireci istinu"...strong69 wrote:
-
testament
Paša moj da si ti živ i zdrav mi svoj stadion imamo,to što nam novi režim nije POKLONIO stadion ko vama,nama ne znači ništa.Vi zadržite onu vašu ćenifu,ionako će vam sjebati voljenog fc kondukterskog zbog "stadiona"DiplomataSaSela wrote:I vi cekate citav zivot na svoj stadion pa ga necete nikad imati...testament wrote:
-
ManiacSA
Hajde ba ne seri vise, shvatili smo da si pokupio cijelu pamet ovog svijeta.testament wrote:Ma vi ste gigant,nema šta,11 godina čekate na reflektore koji samo što nisu gotovi,jedan navijač -jedna stolica,uplaćeno para za 180 stolica-baš gigantski,koliko navijača toliko stolica3per wrote:Bas je sega kad pitari pisu o "manjem" sarajevskom klubu i o "kompleksima"![]()
![]()
Vi ste veliki sami sebi i stoletu iz bora i nikom više!!!
To je mislim ocigledno na osnovu tvojih dosadasnjih postova.
- DiplomataSaSela
Nisam nista ni reko nego ovaj jaki69 malo zaboravio....doduse bio je Fico uglavnom na Trgu...testament wrote:A hajde mi reci a gdje su to ginuli igrači zelje,ali igrači koji su igrali u zelji do 6 aprila 1992,a ne oni što ste ih 1995 nahvatali po gradu da vam igrajuDiplomataSaSela wrote:Ginuli su al po Kuvajtu i S.Arabiji..."sireci istinu"...strong69 wrote:
- DiplomataSaSela
Pa vas je rezim i osnovo i zahvaljujuci rezimima i onom i ovom i opstajete...sjeti se Timura Numica kolko je trco oko torpeda poslije rata pa nista...testament wrote:Paša moj da si ti živ i zdrav mi svoj stadion imamo,to što nam novi režim nije POKLONIO stadion ko vama,nama ne znači ništa.Vi zadržite onu vašu ćenifu,ionako će vam sjebati voljenog fc kondukterskog zbog "stadiona"DiplomataSaSela wrote:I vi cekate citav zivot na svoj stadion pa ga necete nikad imati...testament wrote:
-
testament
E baš nađe bahtića,i ko još??? Da nije nikola nikić ali na suprotnoj strani
A bahtić je PRESTAO igrati prije rata da si samo malo informisan kao što nisi.
Na kojoj je liniji bio mario stanić? A tek koroman mladi bombaš sa sokoca
Ja jesam jaki a vi ste svi mlaki zato i jeste plavi.Pa pa kompleksaši NIKE dresovi će da legnu,mi ćemo ko gospoda po gradu,a vi sa svojim otiračima možete u banoviće,gračanicu,ionako vas tamo ima najviše
A bahtić je PRESTAO igrati prije rata da si samo malo informisan kao što nisi.
Na kojoj je liniji bio mario stanić? A tek koroman mladi bombaš sa sokoca
Ja jesam jaki a vi ste svi mlaki zato i jeste plavi.Pa pa kompleksaši NIKE dresovi će da legnu,mi ćemo ko gospoda po gradu,a vi sa svojim otiračima možete u banoviće,gračanicu,ionako vas tamo ima najviše
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
Kompleksi?testament wrote: E što me nasmijaStare mi vi ste manijajci posebna neka sorta.Mircerko draga lagano po jugu pa razbijaj,i slaži reklamu za kraš,pokušali su me razbiti mnogo jači od tebe(recimo četnici) pa nisu uspjeli.A što se tiče trebinja,to je 10x GORE,jer mi smo OBJAVILI da smo potpisali(i sa kojom kompanijom) sporazum,a samo zahvaljujući NEKOLICINI PREDRATNIH manijaka koji su se zadesili taj dan u trebinju,i kojima se ZGADIO život nakon prizora "prijateljske" razmjene šalova sa ČETNICIMA,se saznalo za tu "patriotsku" rabotu u četničkom trebinju.
I na kraju draga mircerko budi pozdravljena kompleksi su čudo!
Ma uzivaj a kad na dresu bude pisalo НИКЕ onda nemoj nama kukati
-
testament
Stvarno nisam znao da NIKE dresovi imaju ovakav psihološki uticaj na jadne male,plave štrumfićeDiplomataSaSela wrote:Pa vas je rezim i osnovo i zahvaljujuci rezimima i onom i ovom i opstajete...sjeti se Timura Numica kolko je trco oko torpeda poslije rata pa nista...testament wrote:Paša moj da si ti živ i zdrav mi svoj stadion imamo,to što nam novi režim nije POKLONIO stadion ko vama,nama ne znači ništa.Vi zadržite onu vašu ćenifu,ionako će vam sjebati voljenog fc kondukterskog zbog "stadiona"DiplomataSaSela wrote: I vi cekate citav zivot na svoj stadion pa ga necete nikad imati...
Ko je vama idući sponzor :mesara brajlović,na dresovima borac travnik
- DiplomataSaSela
Da Bog sacuva ove glupostitestament wrote: dresovi će da legnu,mi ćemo ko gospoda po gradu,
- DiplomataSaSela
Kome je bolan nike zabremedet toliko...tema je postavljena zbog drugih stvari...testament wrote:
Stvarno nisam znao da NIKE dresovi imaju ovakav psihološki uticaj :
-
mIRCerka
#90 Re: Ipak su se prodali!
Da nas vratim na temu, a istorijske teme imate na sport podforumu
Poenta je S KIM JE UGOVOR POTPISAN....stochar wrote:U četvrtak, 01.11.2007. godine u Sarajevu, predstavnici FK Sarajevo i kompanije Delta sport, ekskluzivnog distributera sportske opreme Nike za područje Balkana, dogovorili su četverogodišnju saradnju.
da podsjetim: to je ista ona firma koja je odbila saradnju sa FK Željezničar zbog grba države Bosne i Hercegovine na dresovima! Ljudi rekli: 'dobicete ugovor, ali morate skinuti grb', Željo rek'o:
'i mozete dobiti po picci, ali mi grb BiH ne skidamo!'
svaka vam chast pitari! uzhivajte u novim dresovima!
-
testament
Ja uživam draga,a tebe je već strefila kiselina u stomaku od muke.mIRCerka wrote:Kompleksi?testament wrote: E što me nasmijaStare mi vi ste manijajci posebna neka sorta.Mircerko draga lagano po jugu pa razbijaj,i slaži reklamu za kraš,pokušali su me razbiti mnogo jači od tebe(recimo četnici) pa nisu uspjeli.A što se tiče trebinja,to je 10x GORE,jer mi smo OBJAVILI da smo potpisali(i sa kojom kompanijom) sporazum,a samo zahvaljujući NEKOLICINI PREDRATNIH manijaka koji su se zadesili taj dan u trebinju,i kojima se ZGADIO život nakon prizora "prijateljske" razmjene šalova sa ČETNICIMA,se saznalo za tu "patriotsku" rabotu u četničkom trebinju.
I na kraju draga mircerko budi pozdravljena kompleksi su čudo!
Ma uzivaj a kad na dresu bude pisalo НИКЕ onda nemoj nama kukati
Preporučujem da se obratite policijskoj upravi novo sarajevo nek vam oni nađu neke stare uniforme,i jednu kapitensku traku(ili vam je patriotska šahara bliže srcu?) pa da ličite na nešto
Nama laganeze MILION maraka za četiri godine,i to 150.000KM po sezoni u živoj lovi,a 100.000KM vrijedna oprema po sezoni,i to:kompleti domaći i gostujući,dugih i kratkih rukava(znači četiri-to je vama SF bajka
-
testament
#92 Re: Ipak su se prodali!
POENTA JE S KIM STE SE GRLILI U TREBINJU PRIJE TRI GODINE??mIRCerka wrote:Da nas vratim na temu, a istorijske teme imate na sport podforumu
Poenta je S KIM JE UGOVOR POTPISAN....stochar wrote:U četvrtak, 01.11.2007. godine u Sarajevu, predstavnici FK Sarajevo i kompanije Delta sport, ekskluzivnog distributera sportske opreme Nike za područje Balkana, dogovorili su četverogodišnju saradnju.
da podsjetim: to je ista ona firma koja je odbila saradnju sa FK Željezničar zbog grba države Bosne i Hercegovine na dresovima! Ljudi rekli: 'dobicete ugovor, ali morate skinuti grb', Željo rek'o:
-
mIRCerka
#94 Re: Ipak su se prodali!
Zasto niste odmah na pocetku istupili iz lige krnje Jugoslavije?testament wrote:POENTA JE S KIM STE SE GRLILI U TREBINJU PRIJE TRI GODINE??mIRCerka wrote:Da nas vratim na temu, a istorijske teme imate na sport podforumu
- DiplomataSaSela
Ja pitarske radosti dobice i carapetestament wrote:čarape,štucne,...
-
testament
Jel to prijetnja pošto ste jedino vi u stanju ukrasti tuđe,samo neznam šta će vam bordo dresovi,jedino da uzmete onu farbu za tkanine,ili još bolje za uskrsna jajakaranana wrote:E da je to sve vama, nego ce doci neko i sve vam to odmah uzeti. mozda vam ostavi par lopti, stucni i jedne golmanske rukavice.
-
testament
#97 Re: Ipak su se prodali!
A vi ste to istupili?? Skim smo mi to igrali na grbavici septembra 1991 1:1,što vi lažno računate kao vašu pobjedu????mIRCerka wrote:Zasto niste odmah na pocetku istupili iz lige krnje Jugoslavije?testament wrote:POENTA JE S KIM STE SE GRLILI U TREBINJU PRIJE TRI GODINE??mIRCerka wrote:Da nas vratim na temu, a istorijske teme imate na sport podforumu
Poenta je S KIM JE UGOVOR POTPISAN....
- karanana
Ne znam ko ti je "VI"....I nije prijetnja nego samo konstatacija poznavajuci ko vam se vrti po klubskim prostorijama i poznavajuci istorijat kao i put nekih od dotoka novca iz klupskih blagajni u privatne dzepove.testament wrote:Jel to prijetnja pošto ste jedino vi u stanju ukrasti tuđe,samo neznam šta će vam bordo dresovi,jedino da uzmete onu farbu za tkanine,ili još bolje za uskrsna jajakaranana wrote:E da je to sve vama, nego ce doci neko i sve vam to odmah uzeti. mozda vam ostavi par lopti, stucni i jedne golmanske rukavice.
-
mIRCerka
#100 Re: Ipak su se prodali!
mi istupismo mnogo prije vas...testament wrote:A vi ste to istupili?? Skim smo mi to igrali na grbavici septembra 1991 1:1,što vi lažno računate kao vašu pobjedu????mIRCerka wrote:Zasto niste odmah na pocetku istupili iz lige krnje Jugoslavije?testament wrote: POENTA JE S KIM STE SE GRLILI U TREBINJU PRIJE TRI GODINE??
pa se cak i tad prepucavanje svodilo na razliku bodova sa vise ni ja ne znam tacno kolikim - utakmicama
No, ti si u pravu, em si iz mubareC tima (vidim ono nekadasnje NK ne prestajes provlaciti) em si musko i sta ima jedno zensko tebi da prica....
Cestitam na НИКЕ dresovima
Over and out