Ipak su se prodali!
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- strong69
Apsolutno ne mogu da shvatim da je ova tema pokrenuta niti mi je jasno sta je pokretac teme zelio da kaze ovim bombasticnim naslovom... Cuj "prodali se"...
F. K. Sarajevo je bosanski klub koliko i Zeljeznicar i nista vas ne cini "bosanskijim" od Sarajeva.
Ako zelis da kazes da smo mi klub koji podrzava srbijanski rezim, Miloseviceve ljude i kriminal (a cini mi se da je tako), da smo klub koji ce mozda i srpski grb staviti ako treba onda si krenuo u krivom smjeru i to je BOLESNO!
Igraci Sarajeva kao i navijaci ginuli su u odbrani Sarajeva i dode mi sad neko da propovijeda o patriotizmu. Moji najblizi iz porodice koji su poginuli u ratu bili su veliki Pitari i ovim sto ti lupetas vrijedas ne samo mene nego sve normalne ljude.
F. K. Sarajevo je bosanski klub koliko i Zeljeznicar i nista vas ne cini "bosanskijim" od Sarajeva.
Ako zelis da kazes da smo mi klub koji podrzava srbijanski rezim, Miloseviceve ljude i kriminal (a cini mi se da je tako), da smo klub koji ce mozda i srpski grb staviti ako treba onda si krenuo u krivom smjeru i to je BOLESNO!
Igraci Sarajeva kao i navijaci ginuli su u odbrani Sarajeva i dode mi sad neko da propovijeda o patriotizmu. Moji najblizi iz porodice koji su poginuli u ratu bili su veliki Pitari i ovim sto ti lupetas vrijedas ne samo mene nego sve normalne ljude.
-
Umjetnik a
kad ćemo na kafu, ja častimtestament wrote:Jedno pitanje za ovoga što drži stoku.kako je moguće da vi plave "patriote" prije par godina u trebinju na tekmi levatar-kondukter MIJENJATE ŠALOVE SA ČETNICIMA IZ TREBINJA!!!??? JEL` TO PATRIOTSKI?? A šta je bilo sa torcidom livno,i šahovnicama na jugu grbavice??
A tek PATRIOTSKA PRIJATELJSKA tekma sa partizanom(u kojoj sam VIŠE nego uživao),ma dajte molim vas.Ovdje se radi o KOMPLEKSIMA navijača fc vozotočkolupački,kluba koji je imao dobre dresove zadnji put 1972g,i zadnjih 35 godina igra u nekim krpama i ponjavama.Sjećaš li se STOKO dresova FC.Sarajevo uhlsport,SVILENIH iz 1990? Tada je c.zvezda još uvijek igrala u onim jassa krpama,a vama je šila dresove žena od miše smajlovića,u servisu od onog šandora
.Znam ja da je vama teško,neće niko sa vama više da ima posla,el-presidente vam je prodao šuplju kao i svi do sad,svjesni ste da vam je kup JEDINI izlaz iz mraka u koji ste upali prije 5 godina,pa sad treba malo trubiti o patriotizmu,i o grbu BiH.Onaj grb što ga vi imate na dresovima ja ne priznajem!! Što niste stavili ljiljane kad ste tolike patriote??
Vjerovatno da ne povrijedite "prijatelje" iz trebinja,kiseljaka...
p.s.
ovom seljačini iz dijaspore, koji se odaziva na ime stočar bi poručio:
ako mu je stalo do Želje toliko što se ne vrati u Sarajevo, prvi bih te dočekao
-
Umjetnik a
sigurno je stočaru krivo, ipak NIKE neće da sklapa ugovor sa timom koji 5 (pet) godina nije igrao u evropi
evo jedan vic:
kad će Željo igrati u evropi
kad BiH uđe u EU
evo jedan vic:
kad će Željo igrati u evropi
kad BiH uđe u EU
-
testament
Ma jarane jeste,al buraz moj četnici su nam u vladi,parlamentu,hodaju gradom,održavaju koncerte,imamo njihovu ambasadu na obali,jesmo li pregovarali s njima u ratu,i dejtonu,jel većina bošnjaka sluša srpske pjevače i pjevačice,kupuje srpske proizvode(medeno srce,jaffa keks,euroblok),i sad bi ja trebao da kontam ko je sve i kako pordžavao miloševića i onda da jebem majku svim bošnjacima koji slušaju dotične ili kupuju njihove proizvode!!??
A sve ko fol pomirenje,idemo svi u evropu bez granica,i sada FCS treba da u ovakvim uslovima da odbije nike ugovor?? Pa gdje su ti bošnjaci,privrednici i političari,što NEĆE da investiraju u sport(osim časnog izuzetka,FDS i ASA)???
A sve ko fol pomirenje,idemo svi u evropu bez granica,i sada FCS treba da u ovakvim uslovima da odbije nike ugovor?? Pa gdje su ti bošnjaci,privrednici i političari,što NEĆE da investiraju u sport(osim časnog izuzetka,FDS i ASA)???
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
koja si ti dijagnoza...Umjetnik a wrote:kad ćemo na kafu, ja častimtestament wrote:Jedno pitanje za ovoga što drži stoku.kako je moguće da vi plave "patriote" prije par godina u trebinju na tekmi levatar-kondukter MIJENJATE ŠALOVE SA ČETNICIMA IZ TREBINJA!!!??? JEL` TO PATRIOTSKI?? A šta je bilo sa torcidom livno,i šahovnicama na jugu grbavice??
A tek PATRIOTSKA PRIJATELJSKA tekma sa partizanom(u kojoj sam VIŠE nego uživao),ma dajte molim vas.Ovdje se radi o KOMPLEKSIMA navijača fc vozotočkolupački,kluba koji je imao dobre dresove zadnji put 1972g,i zadnjih 35 godina igra u nekim krpama i ponjavama.Sjećaš li se STOKO dresova FC.Sarajevo uhlsport,SVILENIH iz 1990? Tada je c.zvezda još uvijek igrala u onim jassa krpama,a vama je šila dresove žena od miše smajlovića,u servisu od onog šandora
.Znam ja da je vama teško,neće niko sa vama više da ima posla,el-presidente vam je prodao šuplju kao i svi do sad,svjesni ste da vam je kup JEDINI izlaz iz mraka u koji ste upali prije 5 godina,pa sad treba malo trubiti o patriotizmu,i o grbu BiH.Onaj grb što ga vi imate na dresovima ja ne priznajem!! Što niste stavili ljiljane kad ste tolike patriote??
Vjerovatno da ne povrijedite "prijatelje" iz trebinja,kiseljaka...
p.s.
ovom seljačini iz dijaspore, koji se odaziva na ime stočar bi poručio:
ako mu je stalo do Želje toliko što se ne vrati u Sarajevo, prvi bih te dočekao
eki stochar dijasporac....
bog te mazo, do veceras ces nas mozda ubijediti da je zemlja ravna ploca..
-
bordouze
Interesantnta tema. Koliko ja kontam FKS se optuzuje sto je pristalo da skine drzavni grb sa dresa koji inace i nema na istom u a cemu se svi slazu ukljucujuci i navijace manjeg sarajevskog premijerligasa.
Sustinski FKS se ovdje optuzuje, naravno bez ikakvih argumenata, za nedostatak patriotizma i sluganski odnos prema Beogradu. Sve na pukim konstrukcijama i izmisljoinama. Ima li stochar kopiju ugovora, ili barem neki izvor kojima potvrdjuje ove teze?
Kad je rjec o tzv izdajstvu i sluganstvu Beogradu hajde da se bavimo cinjenicama. Mene je recimo svojevremeno sokirala izjava Ivice Osima pred historijsku utakmicu u Beogradu Yugoslavia-BiH gdje on kaze da bi najvise volio kada mi mogle da pobjede i Yugoslavia i BiH.
Treba li napominjeti da je Osim ono u sta se kunu navijaci manjeg sarajevskog prvoligasa. I ne samo u njega vec i u njegovog sina, snahu, tetku, svastiku. Dake eto covjek koj ponajvise i najace simbolizira zelju u sudaru BIH i Jugoslavije ne navija ni za koga. I onda poslije nikakvih komentara. Da li su komentari izostali zato sto takodjer i najveci broj navijaca zelje nije znao za koga bi navijao u ovoj utakmici ili se radi o necemu drugom?
I jos da vas pitam kad je ova vase ikona zvana Ivica Osim napustila JNA, Jel ono bijase kraj ljeta ili jesen 92 Svabo plakao na TVB sto mora napustiti Beograd i Partizan?
Meni je do tada svabina JNA vec ubila i osakatila nekoliko clanova porodice.
Eto toliko o vasem patriotizmu.
Sustinski FKS se ovdje optuzuje, naravno bez ikakvih argumenata, za nedostatak patriotizma i sluganski odnos prema Beogradu. Sve na pukim konstrukcijama i izmisljoinama. Ima li stochar kopiju ugovora, ili barem neki izvor kojima potvrdjuje ove teze?
Kad je rjec o tzv izdajstvu i sluganstvu Beogradu hajde da se bavimo cinjenicama. Mene je recimo svojevremeno sokirala izjava Ivice Osima pred historijsku utakmicu u Beogradu Yugoslavia-BiH gdje on kaze da bi najvise volio kada mi mogle da pobjede i Yugoslavia i BiH.
Treba li napominjeti da je Osim ono u sta se kunu navijaci manjeg sarajevskog prvoligasa. I ne samo u njega vec i u njegovog sina, snahu, tetku, svastiku. Dake eto covjek koj ponajvise i najace simbolizira zelju u sudaru BIH i Jugoslavije ne navija ni za koga. I onda poslije nikakvih komentara. Da li su komentari izostali zato sto takodjer i najveci broj navijaca zelje nije znao za koga bi navijao u ovoj utakmici ili se radi o necemu drugom?
I jos da vas pitam kad je ova vase ikona zvana Ivica Osim napustila JNA, Jel ono bijase kraj ljeta ili jesen 92 Svabo plakao na TVB sto mora napustiti Beograd i Partizan?
-
mIRCerka
bordouze wrote:Interesantnta tema. Koliko ja kontam FKS se optuzuje sto je pristalo da skine drzavni grb sa dresa koji inace i nema na istom u a cemu se svi slazu ukljucujuci i navijace manjeg sarajevskog premijerligasa.
mislis ona liga iz koje niste do maltene kraja samog htjeli izaci, pa se puhali razlikom bodova?
-
Eomer
Prodali se zato što potpisuju ugovor sa najvećim zastupnikom (na ovim prostorima) najboljeg sportsog fubalskog brenda? Prodali se zato što će nositi isti dres kao Barselona i Zvezda
? Prodali se zato što nude najbolje uslove za svoje fudbalere?
Lično, ne volim ni Želju ni Sarajevo, ali od ta dva radije biram Sarajevo, jer su par puta pokazali da im je stalo do fudbala, a ne nacionalističke politike (u ekipi im igraju igrači svih naroda, srazmjerno njihovom kvlaitetu a ne nacionalnoj pripadnosti, i ulažu u klub, koliko toliko)
Eto ako će vam biti lakše, plavci (da pljujete, naravno), sin Miškovića je glavni kofinansijer Zvezde, a priča se da će prilikom privatizacije, on prvi posegnuti da kupi klub. Iskreno, nemam neko posebno dobro mišljenje o Delti, ali svaka para uložena u sport je, s moje strane, dobro utrošena.
Delta je najveća kompanija na balkanu, vrijednost joj se procjenjuje na 14 mlrd (MILIJARDI) dolara. U Srbiji je kupio sve što se može kupiti, sad je posegnuo za najvećim srpskim brendom FK Crvena Zvezda. (drugi najveći brend je Exit). Juče je otvorio DELTA CITY u Beogradu, najveći maloprodajni centar u ovom dijelu evrope, sa preko 84000 kvadrata prodajnog prostora. Sa kino salama, diskotekama, maloprodajom buticima....
U BiH je ušla kupovinom Tropic maloprodaj nog lanca. Pominjalo se da će u Federaciji otkupiti VF komerc. Mišković, lično, je drugi najbogatiji Srbin na svijetu, prvi je Filip Zepter.
Et...
Lično, ne volim ni Želju ni Sarajevo, ali od ta dva radije biram Sarajevo, jer su par puta pokazali da im je stalo do fudbala, a ne nacionalističke politike (u ekipi im igraju igrači svih naroda, srazmjerno njihovom kvlaitetu a ne nacionalnoj pripadnosti, i ulažu u klub, koliko toliko)
Eto ako će vam biti lakše, plavci (da pljujete, naravno), sin Miškovića je glavni kofinansijer Zvezde, a priča se da će prilikom privatizacije, on prvi posegnuti da kupi klub. Iskreno, nemam neko posebno dobro mišljenje o Delti, ali svaka para uložena u sport je, s moje strane, dobro utrošena.
Delta je najveća kompanija na balkanu, vrijednost joj se procjenjuje na 14 mlrd (MILIJARDI) dolara. U Srbiji je kupio sve što se može kupiti, sad je posegnuo za najvećim srpskim brendom FK Crvena Zvezda. (drugi najveći brend je Exit). Juče je otvorio DELTA CITY u Beogradu, najveći maloprodajni centar u ovom dijelu evrope, sa preko 84000 kvadrata prodajnog prostora. Sa kino salama, diskotekama, maloprodajom buticima....
U BiH je ušla kupovinom Tropic maloprodaj nog lanca. Pominjalo se da će u Federaciji otkupiti VF komerc. Mišković, lično, je drugi najbogatiji Srbin na svijetu, prvi je Filip Zepter.
Et...
- Fiore
#61 Re: Ipak su se prodali!
stochar wrote:U četvrtak, 01.11.2007. godine u Sarajevu, predstavnici FK Sarajevo i kompanije Delta sport, ekskluzivnog distributera sportske opreme Nike za područje Balkana, dogovorili su četverogodišnju saradnju.
da podsjetim: to je ista ona firma koja je odbila saradnju sa FK Željezničar zbog grba države Bosne i Hercegovine na dresovima! Ljudi rekli: 'dobicete ugovor, ali morate skinuti grb', Željo rek'o:
'i mozete dobiti po picci, ali mi grb BiH ne skidamo!'
svaka vam chast pitari! uzhivajte u novim dresovima!
neka neka.. sad se vide patriote.. te komunjare nisu se nikad ni odrekle pomoci crvenih..
Na svakoj utakmici gdje god igra Zeljeznicar tu je i grb,zastava BiH.. ponosan sam sto pripadam grupi koja nosi i zivi za istinske vrijednosti..
AVE GRANDE IRRIDUCIBILI
- Fiore
Eomer wrote:Prodali se zato što potpisuju ugovor sa najvećim zastupnikom (na ovim prostorima) najboljeg sportsog fubalskog brenda? Prodali se zato što će nositi isti dres kao Barselona i Zvezda? Prodali se zato što nude najbolje uslove za svoje fudbalere?
Et...
Ti si ionako onaj sto mrzi i pljuje sve sto lici na BiH i sto promovise BiH..
A zivim za to da te sretnem pa da ti u lice kazem neke stvari.
-
testament
#63 Re: Ipak su se prodali!
Popišam se ja na taj vaš grb! Ono nije moj grb,ono je ikar(znaš li dječko šta je ikar?) zastava i grb,a vi plavi da ste prave patriote stavili bi grb sa 6 ljiljana vezenih u zlatu,TO JE Zastava(I grb) naša bosanska!Fiore wrote:stochar wrote:U četvrtak, 01.11.2007. godine u Sarajevu, predstavnici FK Sarajevo i kompanije Delta sport, ekskluzivnog distributera sportske opreme Nike za područje Balkana, dogovorili su četverogodišnju saradnju.
da podsjetim: to je ista ona firma koja je odbila saradnju sa FK Željezničar zbog grba države Bosne i Hercegovine na dresovima! Ljudi rekli: 'dobicete ugovor, ali morate skinuti grb', Željo rek'o:
neka neka.. sad se vide patriote.. te komunjare nisu se nikad ni odrekle pomoci crvenih..
Na svakoj utakmici gdje god igra Zeljeznicar tu je i grb,zastava BiH.. ponosan sam sto pripadam grupi koja nosi i zivi za istinske vrijednosti..
AVE GRANDE IRRIDUCIBILI
Samo da te podsjetim "patrioto":šahovnice na vašem jugu,mijenjanje šalova sa četnicima u trebinju prije tri godine,"prijateljska" utakmica sa partizanom,jel treba dalje mišu mali?
- Fiore
#65 Re: Ipak su se prodali!
Ja ne odgovaram za pojednice sto naprave crnjak ali generalno gledano stvari su tako ocite..pa ko vas je osnovao nego ti isti crveni..testament wrote:Popišam se ja na taj vaš grb! Ono nije moj grb,ono je ikar(znaš li dječko šta je ikar?) zastava i grb,a vi plavi da ste prave patriote stavili bi grb sa 6 ljiljana vezenih u zlatu,TO JE Zastava(I grb) naša bosanska!Fiore wrote:stochar wrote:U četvrtak, 01.11.2007. godine u Sarajevu, predstavnici FK Sarajevo i kompanije Delta sport, ekskluzivnog distributera sportske opreme Nike za područje Balkana, dogovorili su četverogodišnju saradnju.
AVE GRANDE IRRIDUCIBILI
Samo da te podsjetim "patrioto":šahovnice na vašem jugu,mijenjanje šalova sa četnicima u trebinju prije tri godine,"prijateljska" utakmica sa partizanom,jel treba dalje mišu mali?
A vezano za ljiljane dodji na bilo koju utakmicu koju igra Zeljeznicar nacices i zsatvu sa ljiljanima.,to sto je MZ odlucila da nam stavi neku zastavu u obilku geometrijskog tijela.,nema veze bolja je i takva da se vidi nego nikako.. a sta ima kod vas na tribini., salovi delija,crvene zvezde.. i znam da ste se jos 96 godine,gledao sam vas svojim ocima., odmah posle rata poceli furat na delije-cigane i zato ste....blijeda kopija cigana sa sjevera..
-
mIRCerka
#66 Re: Ipak su se prodali!
# širiti nacionalnu netrpeljivost ili vrijeđati građane Bosne i Hercegovine po nacionalnom ili bilo kojem drugom osnovu;testament wrote:Popišam se ja na taj vaš grb! Ono nije moj grb,ono je ikar(znaš li dječko šta je ikar?) zastava i grb,a vi plavi da ste prave patriote stavili bi grb sa 6 ljiljana vezenih u zlatu,TO JE Zastava(I grb) naša bosanska!Fiore wrote:stochar wrote:U četvrtak, 01.11.2007. godine u Sarajevu, predstavnici FK Sarajevo i kompanije Delta sport, ekskluzivnog distributera sportske opreme Nike za područje Balkana, dogovorili su četverogodišnju saradnju.
AVE GRANDE IRRIDUCIBILI
# vrijeđati druge članove foruma;
-
mIRCerka
odakle pare Miskovicu?!Eomer wrote:Prodali se zato što potpisuju ugovor sa najvećim zastupnikom (na ovim prostorima) najboljeg sportsog fubalskog brenda? Prodali se zato što će nositi isti dres kao Barselona i Zvezda? Prodali se zato što nude najbolje uslove za svoje fudbalere?
Et...
A sto se prijateljstva s Partizanom tice: niko nije rekao da ne treba poslovno i sportski saradjivati sa Srbima, ovdje je rijec o konkretnom covjeku, covjeku koji je bio veliki prijatelj S. Milosevica i koji je oprao njegov znamo vec kako steceni novac i na njemu profitirao!
Al evo cujem ima na pijaci kupiti obraza, jeftino...
-
testament
mIRCerk-o,nemoj života ti.Za sve me možeš optužiti,ali za vrijeđanje na nacionalnoj osnovi,ili da širim nacionalnu netrpeljivost
Ono popišam se na vaš grb nisam mislio na zeljin,nego na IKAR grb koji ja dok sam živ NEĆU priznati za svoj,jebiga eto pretjerao sam,nije mi bila namjera da vrijeđam,ali ga i ti sad pretjera i to samo zato što je(opet) prepucavanje sarajevo-zeljo ,nisi fer.
Ono popišam se na vaš grb nisam mislio na zeljin,nego na IKAR grb koji ja dok sam živ NEĆU priznati za svoj,jebiga eto pretjerao sam,nije mi bila namjera da vrijeđam,ali ga i ti sad pretjera i to samo zato što je(opet) prepucavanje sarajevo-zeljo ,nisi fer.
-
testament
jeste a vi ste taj "obraz" prodali davno.Opet za đake ponavljače:trebinje,prije tri godine manijaci SRDAČNO razmjenjuju šalove sa sportsko-četničkim "prijateljima" iz trebinja.POŠTO JE BIO OBRAZ TADA mIRCerko???????mIRCerka wrote:odakle pare Miskovicu?!Eomer wrote:Prodali se zato što potpisuju ugovor sa najvećim zastupnikom (na ovim prostorima) najboljeg sportsog fubalskog brenda? Prodali se zato što će nositi isti dres kao Barselona i Zvezda? Prodali se zato što nude najbolje uslove za svoje fudbalere?
Et...
A sto se prijateljstva s Partizanom tice: niko nije rekao da ne treba poslovno i sportski saradjivati sa Srbima, ovdje je rijec o konkretnom covjeku, covjeku koji je bio veliki prijatelj S. Milosevica i koji je oprao njegov znamo vec kako steceni novac i na njemu profitirao!
Al evo cujem ima na pijaci kupiti obraza, jeftino...
A samo me interesuje koji su to ljudi koji su tada stajali iza leotara,vjerovatno neke merhametlije bez krvavih oraha u džepu.
A takođe me interesuje da li su ljudi iz partizana imali kakvih veza sa miloševićem,pa mi odgovori ako možeš hvala!
-
mIRCerka
ja o tom grbu i govorim, jer da si mislio na zeljin, lako bismo to rijesili, tako sto bih te sama licno razbila da bi jeo petit keks, al govorimo o necemu sto je NASE, koliko god ruzno il glupo bilo...testament wrote:mIRCerk-o,nemoj života ti.Za sve me možeš optužiti,ali za vrijeđanje na nacionalnoj osnovi,ili da širim nacionalnu netrpeljivost![]()
i btw, pise u pravilu ILI BILO KOJEM DRUGOM OSNOVU....
sto se trebinja tice, jel to neko potpisao ugovor ili sporazum da se salovi razmijene?
-
Virtual X
Evo cijelo vrijeme gledam i ništa mi nije jasno! Grb BiH na dresovima klubova?! Niđe veze, fakat! Pogledajte malo dresove klubova iz ostalih liga, pa ćete skontati da svi imaju grb kluba, grb lige i sponzore! Jel to treba da svi klubovi u BiH imaju plavo-žute dresove, pa da budu patriotski?
Pa državni grb nije ni na jednom dresu bilo koje reprezentacije! Pogledajte! Samo grb nogometnog saveza države, koji je često sličan grbu države! Po vama to znači da niko na svijetu nije patriota!
Na kraju, od sponzora se dobija lova koja je najbitnija za uspijeh jednog kluba, a imati NIKE za sponzora je veliko priznanje!
Izvinjavam se svima koje sam možda uvrijedio ovim postom, ali radim sponzoring u oblasti fudbala, pa znam koja se lova vrti u svijetu sporta, i u ovom potezu Sarajeva ne vidim ništa loše, mada ih ne simpatišem nešto naročito.
Pa državni grb nije ni na jednom dresu bilo koje reprezentacije! Pogledajte! Samo grb nogometnog saveza države, koji je često sličan grbu države! Po vama to znači da niko na svijetu nije patriota!
Na kraju, od sponzora se dobija lova koja je najbitnija za uspijeh jednog kluba, a imati NIKE za sponzora je veliko priznanje!
Izvinjavam se svima koje sam možda uvrijedio ovim postom, ali radim sponzoring u oblasti fudbala, pa znam koja se lova vrti u svijetu sporta, i u ovom potezu Sarajeva ne vidim ništa loše, mada ih ne simpatišem nešto naročito.
- van Basten
o nekakvoj prodaji patritizma i ostalim "velikim" floskulama pričaju navijači tima čiji je kapitan u najmanje tri gostovanja ove jeseni nosio hrvatsku zastavu oko ruke?
Zanimljivo... još jedna parodija u našem društvu
Zanimljivo... još jedna parodija u našem društvu
-
testament
ja o tom grbu i govorim, jer da si mislio na zeljin, lako bismo to rijesili, tako sto bih te sama licno razbila da bi jeo petit keks, al govorimo o necemu sto je NASE, koliko god ruzno il glupo bilo...
sto se trebinja tice, jel to neko potpisao ugovor ili sporazum da se salovi razmijene?[/quote]
E što me nasmija
Stare mi vi ste manijajci posebna neka sorta.Mircerko draga lagano po jugu pa razbijaj,i slaži reklamu za kraš,pokušali su me razbiti mnogo jači od tebe(recimo četnici) pa nisu uspjeli.A što se tiče trebinja,to je 10x GORE,jer mi smo OBJAVILI da smo potpisali(i sa kojom kompanijom) sporazum,a samo zahvaljujući NEKOLICINI PREDRATNIH manijaka koji su se zadesili taj dan u trebinju,i kojima se ZGADIO život nakon prizora "prijateljske" razmjene šalova sa ČETNICIMA,se saznalo za tu "patriotsku" rabotu u četničkom trebinju.
I na kraju draga mircerko budi pozdravljena kompleksi su čudo!
sto se trebinja tice, jel to neko potpisao ugovor ili sporazum da se salovi razmijene?[/quote]
E što me nasmija
I na kraju draga mircerko budi pozdravljena kompleksi su čudo!