IP BAN u IGRICI
Moderator: Benq
- dr Christian Troy
#1 IP BAN u IGRICI
problem je u tome sto su me banovali u igrici .Pokusao sam na razne nacine da resim problem ali nazalost uvjek su me otkrili da sam to ja ,te su me iznova banovali. cak sam u comand prompt mjenjao IP adresu (IPCONFIG / RELASE . potom IPCONFIG /RENEW) menjao mek adresu u DIVAJS menadzeru, koristio Tor browser. Cyber Ghost i Hotspot Shild. Uvjek su provalili da sam to ja .
Da li treba da zovem internet provajdera te da zatrazim da mi nesto promenu ?
Ovim putem molim forumase koji su WEB dizajneri da iskoriste sva svoja znanja i da mi pomognu/
hvala
Da li treba da zovem internet provajdera te da zatrazim da mi nesto promenu ?
Ovim putem molim forumase koji su WEB dizajneri da iskoriste sva svoja znanja i da mi pomognu/
hvala
- avaks
#3 Re: IP BAN u IGRICI
Najbolje da nazoveš ISPa i da im objasniš tu delikatnu situaciju, sigurno će pomoći
Ovako samo možemo naglabati da li je ban bio zbog seksizma, fašizma, nacizma ili si jednostavno varao u igri. Možda da nam malo više detalja otkriješ pa da onda možemo konkretno da pomognemo. Inače su ovi banovi zbog rasizma i nacizma najteži za riješiti i tu ti samo ISP može pomoći, dok bi za ove ostale možda i mi šta mogli...
Ovako samo možemo naglabati da li je ban bio zbog seksizma, fašizma, nacizma ili si jednostavno varao u igri. Možda da nam malo više detalja otkriješ pa da onda možemo konkretno da pomognemo. Inače su ovi banovi zbog rasizma i nacizma najteži za riješiti i tu ti samo ISP može pomoći, dok bi za ove ostale možda i mi šta mogli...
- dr Christian Troy
#6 Re: IP BAN u IGRICI
molim konstruktivne odgovore a ne glupe odgovore
-
firebird
#7 Re: IP BAN u IGRICI
Cim ti to sve sto si isprobao nije pomoglo onda si izgleda dobio najtezi moguci ban hardcore HDD serial ban. Zato te uvijek i otkriju. Novi hard disk je rjesenje.
- dr Christian Troy
#8 Re: IP BAN u IGRICI
nije losa ideja ,hvalaavaks wrote:Najbolje da nazoveš ISPa i da im objasniš tu delikatnu situaciju, sigurno će pomoći![]()
- O'zone
- Globalni moderator
#9 Re: IP BAN u IGRICI
Imao je @muha_sa kombinaciju tipki kojima se mjenja IP adresa ali sam zaboravio kako ide...... 
- drag_gost
#10 Re: IP BAN u IGRICI
Koja igrica?
-
firebird
#11 Re: IP BAN u IGRICI
Pa rekao je da je mjenjao ip adresu ali nije mu pomoglo. Ako su mu banovali serijski broj hard diska nista mu nece pomoci.
- dr Christian Troy
#12 Re: IP BAN u IGRICI
dali se moze promjeniti serijski broj hard diska
- Benq
#13 Re: IP BAN u IGRICI
Otvori command prompt i ukucaj : shutdown -s , pazi samo na ovaj razmak , sacekaj malo i to je to.
-
firebird
- dr Christian Troy
#15 Re: IP BAN u IGRICI
uradio sam za sada radi poso videcemo sta ce se dogadjati u buduceBenq wrote:Otvori command prompt i ukucaj : shutdown -s , pazi samo na ovaj razmak , sacekaj malo i to je to.
- zlo zlo
#16 Re: IP BAN u IGRICI
kad ja bila admin na igricama(innogames), ip nisam nikad ni gledala kad tražila multice
totalno nebitna stvar kod toga