iOffer
-
frngla
#26 Re: iOffer
upravo sam narucio narucio s ioffera neki dres, pa me zanima kakva iskustva s dostavom imate?
-
SarajevoBH
#27 Re: iOffer
ja se slabo razumijem u ovu kupovinu sa interneta pa moze li mi neko rec da li se sa ove stranice vrsi dostava u BIH?
http://www.6pm.com/hi-tec-mystic-mountain-shell-black
hvala.
hvala.
-
motorola01
#28 Re: iOffer
Ne vrse isporuku.Ovo je americka stranica i vrse isporuku samo u S.Americi.SarajevoBH wrote:ja se slabo razumijem u ovu kupovinu sa interneta pa moze li mi neko rec da li se sa ove stranice vrsi dostava u BIH?
hvala.
-
celeron
#29 Re: iOffer
Da malo ozivim temu. Da li iko narucuje ista s ove stranice? Kontam neke patike od 30km narucit, pa ne znam koliko bi me na kraju sve kostalo...
- druzeljubiva
#30 Re: iOffer
Kupila sam tene preko iOffer 15.06. i platila ih odmah. Evo je proslo 10 dana, a prodavac jos uvijek nije oznacio da je poslao tene.
Kome treba to prijaviti?
Kupujem vec godinama uspjesno preko ebay-a i uvijek je roba poslana nakon jednog dana (2 dana najkasnije) od placanja. Ovdje je dosta toga drugacije.
Znali iko sta uraditi u ovom slucaju?
Kome treba to prijaviti?
Kupujem vec godinama uspjesno preko ebay-a i uvijek je roba poslana nakon jednog dana (2 dana najkasnije) od placanja. Ovdje je dosta toga drugacije.
-
x_lecter
#31 Re: iOffer
evo i ja hocu da isprobam ovu stranicu pa bih da kupim neku sitnicu ... poslao sam ponudu kako ide dalje procedura ... i da li plaćanje ide preko paypala .... moze li se virman u banci platiti ili samo elektronski ide?
-
djes_ba
#32 Re: iOffer
ako ti se nejavi za desetak dana ili ako ti da Tracking Number koji China post ne prepoznaje odi na svoj paypal acc i pokreni case tj mislim da ce ti se pare refundirati ali nemoj da cekas duze od 45 dana najbolje nakon dvadesetak dana ako se nista ne desi saljidruzeljubiva wrote:Kupila sam tene preko iOffer 15.06. i platila ih odmah. Evo je proslo 10 dana, a prodavac jos uvijek nije oznacio da je poslao tene.
Kome treba to prijaviti?
Zadnjih mjesec narucio sam tri razlicita proizvoda tri razlicita prodavca, jedan poslao dva se usutila.i da prodavac ako mu posaljes poruku samo se odjavi na nekoliko dana ono nema aktivnih proizvoda ,postali su cudni nikad vise sa ioffer-a
x_lecter wrote:evo i ja hocu da isprobam ovu stranicu pa bih da kupim neku sitnicu ... poslao sam ponudu kako ide dalje procedura ... i da li plaćanje ide preko paypala .... moze li se virman u banci platiti ili samo elektronski ide?
samo paypal ali kao sto sam gore naveo postali su cudni nesalju proizvode ili ti kazu da su poslai daju pogresan TN i nakon 45 dana mozes se... propale pare
- druzeljubiva
#33 Re: iOffer
Hvala na pojasnjenju
Pokusat cu vratiti novac i vjerovatno odustati od kupovine preko iOffer
Drzat cu se ebay-a
Pokusat cu vratiti novac i vjerovatno odustati od kupovine preko iOffer
Drzat cu se ebay-a
- Scarface_
#34 Re: iOffer
Ja bas neke stvari ocu da narucujem preko ioffera,preko ebay-a imam 150 transakcija i samo mi 2 artikla dosad nisu stigla,ovaj ioffer ne ulijeva povjerenje ali svjedno pokusat cu pa sta bude,ako ima ko kakva iskustva neka javi.pozdrav svima!
- druzeljubiva
#35 Re: iOffer
mozda budes bolje srece
ja sam kupila dvije stvari preko iOffer-a i nista mi nije doslo .. za jednu sam uspjela povratiti novac preko paypala, ali nakon dugog dopisivanja s njima
preko ebay-a sam kupila vise od 200 stvari i svaki problem (a nije ih bilo puno) sam uspjesno rijesila
iOffer nikad vise
ja sam kupila dvije stvari preko iOffer-a i nista mi nije doslo .. za jednu sam uspjela povratiti novac preko paypala, ali nakon dugog dopisivanja s njima
preko ebay-a sam kupila vise od 200 stvari i svaki problem (a nije ih bilo puno) sam uspjesno rijesila
iOffer nikad vise
- undefined007
#36 Re: iOffer
http://www.ioffer.com/i/air-max-90-hypr ... -576866412
Ja bih uzeo ove tene ali mi nešto smrdi tu. Zašto su ovako "jeftine" ? Da li su ovo prave slike?
Ja bih uzeo ove tene ali mi nešto smrdi tu. Zašto su ovako "jeftine" ? Da li su ovo prave slike?
- Scarface_
#37 Re: iOffer
Da to su prave slike,ali Ioffer je sajt gdje se uglavnom prodaju kopije neke tako dobre odradjene da ih je tesko prepoznati,naprimjer pogledaj casio ediffice satoc=ve koji su na ioffer do 150 km ali su kopije,takodje i vecina stvari.
- _Reds_
#38 Re: iOffer
Ima li ko kakve provjerene prodavce sa ove stranice ??