iOffer

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

frngla

#26 Re: iOffer

Post by frngla »

upravo sam narucio narucio s ioffera neki dres, pa me zanima kakva iskustva s dostavom imate?
SarajevoBH

#27 Re: iOffer

Post by SarajevoBH »

ja se slabo razumijem u ovu kupovinu sa interneta pa moze li mi neko rec da li se sa ove stranice vrsi dostava u BIH?

http://www.6pm.com/hi-tec-mystic-mountain-shell-black

hvala.
motorola01

#28 Re: iOffer

Post by motorola01 »

SarajevoBH wrote:ja se slabo razumijem u ovu kupovinu sa interneta pa moze li mi neko rec da li se sa ove stranice vrsi dostava u BIH?

http://www.6pm.com/hi-tec-mystic-mountain-shell-black

hvala.
Ne vrse isporuku.Ovo je americka stranica i vrse isporuku samo u S.Americi.
celeron

#29 Re: iOffer

Post by celeron »

Da malo ozivim temu. Da li iko narucuje ista s ove stranice? Kontam neke patike od 30km narucit, pa ne znam koliko bi me na kraju sve kostalo...
druzeljubiva

#30 Re: iOffer

Post by druzeljubiva »

Kupila sam tene preko iOffer 15.06. i platila ih odmah. Evo je proslo 10 dana, a prodavac jos uvijek nije oznacio da je poslao tene.
Kome treba to prijaviti?
Kupujem vec godinama uspjesno preko ebay-a i uvijek je roba poslana nakon jednog dana (2 dana najkasnije) od placanja. Ovdje je dosta toga drugacije.

Znali iko sta uraditi u ovom slucaju?
x_lecter

#31 Re: iOffer

Post by x_lecter »

evo i ja hocu da isprobam ovu stranicu pa bih da kupim neku sitnicu ... poslao sam ponudu kako ide dalje procedura ... i da li plaćanje ide preko paypala .... moze li se virman u banci platiti ili samo elektronski ide?
djes_ba

#32 Re: iOffer

Post by djes_ba »

druzeljubiva wrote:Kupila sam tene preko iOffer 15.06. i platila ih odmah. Evo je proslo 10 dana, a prodavac jos uvijek nije oznacio da je poslao tene.
Kome treba to prijaviti?
Kupujem vec godinama uspjesno preko ebay-a i uvijek je roba poslana nakon jednog dana (2 dana najkasnije) od placanja. Ovdje je dosta toga drugacije.
Znali iko sta uraditi u ovom slucaju?
ako ti se nejavi za desetak dana ili ako ti da Tracking Number koji China post ne prepoznaje odi na svoj paypal acc i pokreni case tj mislim da ce ti se pare refundirati ali nemoj da cekas duze od 45 dana najbolje nakon dvadesetak dana ako se nista ne desi salji
Zadnjih mjesec narucio sam tri razlicita proizvoda tri razlicita prodavca, jedan poslao dva se usutila.i da prodavac ako mu posaljes poruku samo se odjavi na nekoliko dana ono nema aktivnih proizvoda ,postali su cudni nikad vise sa ioffer-a
x_lecter wrote:evo i ja hocu da isprobam ovu stranicu pa bih da kupim neku sitnicu ... poslao sam ponudu kako ide dalje procedura ... i da li plaćanje ide preko paypala .... moze li se virman u banci platiti ili samo elektronski ide?

samo paypal ali kao sto sam gore naveo postali su cudni nesalju proizvode ili ti kazu da su poslai daju pogresan TN i nakon 45 dana mozes se... propale pare
druzeljubiva

#33 Re: iOffer

Post by druzeljubiva »

Hvala na pojasnjenju :)
Pokusat cu vratiti novac i vjerovatno odustati od kupovine preko iOffer
Drzat cu se ebay-a
Scarface_

#34 Re: iOffer

Post by Scarface_ »

Ja bas neke stvari ocu da narucujem preko ioffera,preko ebay-a imam 150 transakcija i samo mi 2 artikla dosad nisu stigla,ovaj ioffer ne ulijeva povjerenje ali svjedno pokusat cu pa sta bude,ako ima ko kakva iskustva neka javi.pozdrav svima!
druzeljubiva

#35 Re: iOffer

Post by druzeljubiva »

mozda budes bolje srece
ja sam kupila dvije stvari preko iOffer-a i nista mi nije doslo .. za jednu sam uspjela povratiti novac preko paypala, ali nakon dugog dopisivanja s njima
preko ebay-a sam kupila vise od 200 stvari i svaki problem (a nije ih bilo puno) sam uspjesno rijesila
iOffer nikad vise :-x
undefined007

#36 Re: iOffer

Post by undefined007 »

http://www.ioffer.com/i/air-max-90-hypr ... -576866412

Ja bih uzeo ove tene ali mi nešto smrdi tu. Zašto su ovako "jeftine" ? Da li su ovo prave slike? :D
Scarface_

#37 Re: iOffer

Post by Scarface_ »

Da to su prave slike,ali Ioffer je sajt gdje se uglavnom prodaju kopije neke tako dobre odradjene da ih je tesko prepoznati,naprimjer pogledaj casio ediffice satoc=ve koji su na ioffer do 150 km ali su kopije,takodje i vecina stvari.
_Reds_

#38 Re: iOffer

Post by _Reds_ »

Ima li ko kakve provjerene prodavce sa ove stranice ??
Post Reply