investicije
-
OvaRupaNemaDnaaaaaaaaa...
Ako mogu pitati, o cemu ovdje treba diskutovati???
-
Institut za stocarstvo- organizuje 15. INOVACIJE U STOCARSTVU
POLJOPRIVREDNI FAKULTET ZEMUN-BEOGRAD
INSTITUT ZA STOCARSTVO
OBAVESTAVAMO
kolege, poslovne partnere i dogajivace da ce se
XV INOVACIJE U STOCARSTVU
odrzati 14. i 15. novembra 2006. godine na Poljoprivrednom fakultetu u Zemunu-Beogradu.
POLJOPRIVREDNI FAKULTET ZEMUN-BEOGRAD
INSTITUT ZA STOCARSTVO
OBAVESTAVAMO
kolege, poslovne partnere i dogajivace da ce se
XV INOVACIJE U STOCARSTVU
odrzati 14. i 15. novembra 2006. godine na Poljoprivrednom fakultetu u Zemunu-Beogradu.
-
Pa tako brate. Otvaras temu i red je da barem nesto napises. Kako je mogu znati sta ti je bilo u glavi vezano za ulaganje Intela u Izraelu.ostro i na prvu wrote:Osim novih birtija ne vidim da se otvara nesto novu u nasem dunjaluku !?OvaRupaNemaDnaaaaaaaaa... wrote:Ako mogu pitati, o cemu ovdje treba diskutovati???
-
buhtelj
#7 Re: investicije
Mi smo radili sa nekim deckim iz Izraela sto su napravili spin off poduzece Motrole....Zbilja su dobri, imaju feeling za HW i SW development...www.wintegra.com...mi smo korislili network processor winpath676...skoro bez buga u prvoj reviziji...ostro i na prvu wrote:Intel je najavio novo ulaganje u Izrael, tj. ulaganje u izgradnju nove tvornice u tehnološkom parku na jugu države. Postrojenje će se podići odmah do tvornice koja izrađuje procesore Pentium 4, a uložena svota dostići će 3,5 milijardi dolara. Trenutno u Izraelu Intel zapošljava 6.000 ljudi u šest centara, kako proizvodnih tako i istraživačkih, a nova tvornica zaposlit će dodatnih 2.000 ljudi. Prema službenim Izraelskim brojkama, hi-tech industrija godišnje generira izvoz od 13 milijardi dolara što čini čak 40 posto sveukupnog državnog izvoza.
27.12.2005
bug
-
buhtelj
Kada se to dogodi dolazim natrag u Sarajevo......ostro i na prvu wrote:Ovo je bio samo jedan primjer u nizu primjera iz svijeta gdje se stalno ulaze i otvaraju nova radna mjesta.Kod nas ce Miljacka pronjeti jos puno govana dok se tako nest desi.OvaRupaNemaDnaaaaaaaaa... wrote:Pa tako brate. Otvaras temu i red je da barem nesto napises. Kako je mogu znati sta ti je bilo u glavi vezano za ulaganje Intela u Izraelu.ostro i na prvu wrote: Osim novih birtija ne vidim da se otvara nesto novu u nasem dunjaluku !?
-
buhtelj
Nadam se da cu jednog dana fakat razvijati taj jebeni HW i SW (FPGA, DSP, Procesore,...embbeded system) na Marin Dvoru i ne vise....u SLO, Svici, UK....ostro i na prvu wrote:aferim.buhtelj wrote:Kada se to dogodi dolazim natrag u Sarajevo......ostro i na prvu wrote: Ovo je bio samo jedan primjer u nizu primjera iz svijeta gdje se stalno ulaze i otvaraju nova radna mjesta.Kod nas ce Miljacka pronjeti jos puno govana dok se tako nest desi.
-
buhtelj
Ak imam stan na Marin Dvoru...bi mogao jos da radim tamoo, ...Kaj ti nije jasno?danas wrote:eki ovobuhtelj wrote: Nadam se da cu jednog dana fakat razvijati taj jebeni HW i SW (FPGA, DSP, Procesore,...embbeded system) na Marin Dvoru i ne vise....u SLO, Svici, UK....![]()
sta ti bi buhtelj?
- danas
pa ja mislilabuhtelj wrote:Ak imam stan na Marin Dvoru...bi mogao jos da radim tamoo, ...Kaj ti nije jasno?danas wrote:eki ovobuhtelj wrote: Nadam se da cu jednog dana fakat razvijati taj jebeni HW i SW (FPGA, DSP, Procesore,...embbeded system) na Marin Dvoru i ne vise....u SLO, Svici, UK....![]()
sta ti bi buhtelj?
da se nikad ne bi vratio u blato balkana
nego, da ne zachatavamo...
-
buhtelj
Meni je tu the best...ali vjerojatno najbolje dane sam prozivio s ruljom u Sarajevu.....danas wrote:pa ja mislilabuhtelj wrote:Ak imam stan na Marin Dvoru...bi mogao jos da radim tamoo, ...Kaj ti nije jasno?danas wrote: eki ovo![]()
sta ti bi buhtelj?dobro ti tamo u SLO...
![]()
da se nikad ne bi vratio u blato balkana![]()
![]()
![]()
![]()
- pitt
jedan supak manje............buhtelj wrote:Meni je tu the best...ali vjerojatno najbolje dane sam prozivio s ruljom u Sarajevu.....danas wrote:pa ja mislilabuhtelj wrote: Ak imam stan na Marin Dvoru...bi mogao jos da radim tamoo, ...Kaj ti nije jasno?dobro ti tamo u SLO...
![]()
![]()
![]()
![]()
-
buhtelj
Pitt ti si obican shaban...zato kaj uopce radis na temi za high-tech?pitt wrote:jedan supak manje............buhtelj wrote:Meni je tu the best...ali vjerojatno najbolje dane sam prozivio s ruljom u Sarajevu.....danas wrote: pa ja misliladobro ti tamo u SLO...
![]()
![]()
![]()
![]()
nego, da ne zachatavamo...![]()
-
buhtelj
Mislim, da tu nem dvojbe...poznam lika sa Vratnika koji ima svoju tvrtku u Becu...za design telekomunikacijskih sustava i biznis mu ide tak da ima milijune..pa imamo istoi misljenje o danima u sarajevu...danas wrote:nismo li svi...buhtelj wrote:...ali vjerojatno najbolje dane sam prozivio s ruljom u Sarajevu.....