Samo da ponovim ono što rekoh na kraju prošlog posta:lamudan wrote:ti si psihopata hamannije ti mrsko bilo ovoliki text pisat i prelistavat pola godine sta se pisalo,nema smisla pisat s tobom,izvlacis iz kontexta ono sto ti zelis,nisi nasao da sam klimu vidio u svedskoj kad sam bio,i grijala je,i meni se svidjela i kupio i nemam nikakvih problema,ti haman imas nekih problema u zivotu pa ovdje lijecis zivce,zasto si podvukao kako sam rekao da klima ima 6 ili 9 kw na tolikom minusu,a lijepo pisao da uopce i ne treba toliko nego kad zahladni(kad padne kapacitet)da ostane dovoljno,i ostane dovoljno,moja podmiruje sve moje potrebe za grijanjem uz nikakvu potrosnju,precizno drzi temp,i ja zavrsio posao,kad sam pisao o kw pisao sam o onome sto pise kod svih,a to dali ce cop biti veci manji me ne zanima imam grijanje za 20 do 50KM mjesecno mene vise ne zanima,trebam doplatit za toshibu nd ili neku jos bolju da mi ustedi mjesecno 3KM,glupost,ja nebi dalje raspravljao svako svoju brigu nek vodi,ovo o cemu pisemo je sramota,djecja posla
Hajlac wrote: Poenta je ne dizati u nebesa slijepo "svog konja" već ljudima reći onako kako je u stvarnosti a ne na papiru.
Valjda ćemo u buduće više baratati činjenicama i praktičnim iskustvima a manje marketinškim trikovima proizvođača