Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ja glasam za finu shtucovanu koku
Na neku stvar su mi se popele ove celave Dajte zene,pa i mi imamo dushu hebogaya
Nishta sladje neg fina shtraftica po srid'i..Uhhhhhh Evo me i neki trnci obuzeshe
e svega se nacitah hahaha
ocito ovdje ima nekih koji bi kad pokupe dobru djevojku, koja ono pravo dobra i pravo im se svidja, dali nogu samo zato sto ima "frizuru" koja se njima ne svidja?
ma vala samo nek nije prashuma sve ostalo dolazi u obzir, i celave i "pankerke" i ciza bliza, i sira ciza bliza....
Chopper_Horrace wrote:e svega se nacitah hahaha
ocito ovdje ima nekih koji bi kad pokupe dobru djevojku, koja ono pravo dobra i pravo im se svidja, dali nogu samo zato sto ima "frizuru" koja se njima ne svidja?
ma vala samo nek nije prashuma sve ostalo dolazi u obzir, i celave i "pankerke" i ciza bliza, i sira ciza bliza....
Glumica wrote:jaooooo pa ovo nije normalno, dodjem na forum da malo prosaram i ovo da bude prva tema na koju odgovaram
helem, ja idem kod tete koja mi SVE skine... skrooooooz... mene ne boli strasno, plus ona jako dobro radi i ne bi je mijenjala za sva blaga svijeta... nikakvih uraslih dlacica, nicega... dole skine sve, gore nekad ostavim cizu ili trokutic...
sviiiiima bih preporucila vosak, ako ne mogu sve, onda barem bikini, jer se stvarno, stvarno osjeti razlika... ne mogu se zamislit svaki dan sa brijacem, pa ono grubo, pa bocka, ma nema sanse...