i posebno za zene, jeste li probale brazilski (full depilaciju dole)?
Intimne "frizure"...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- anais_nin
#1 Intimne "frizure"...
i posebno za zene, jeste li probale brazilski (full depilaciju dole)?
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Welcome Anais
- horns&drums
Irokeza brate. Svoju bivsu curu sam zvao Zeljko Mavrovic, na kraju sam dobio nogu zbog te zajebancije
Kod sebe preferiram dreadlockse, ne necu postati fotografiju

Kod sebe preferiram dreadlockse, ne necu postati fotografiju
- anais_nin
ma mrsko mi bilo pregledavati (uz to ponovaljanje je majka znanja), a i ako je repriza ima dosta novih kolaca, a i starih sto su sve prevrnula na sprdanje ne davajuci konkretan odgovor...hajmo isponoveflora.sa wrote:anais, ne bih da te razočaram, ali tema već bila...
...ne tako davno...
- flora.sa
a možda su i nove frizure paleanais_nin wrote:ma mrsko mi bilo pregledavati (uz to ponovaljanje je majka znanja), a i ako je repriza ima dosta novih kolaca, a i starih sto su sve prevrnula na sprdanje ne davajuci konkretan odgovor...hajmo isponoveflora.sa wrote:anais, ne bih da te razočaram, ali tema već bila...
...ne tako davno...
![]()
- horns&drums
Ima i John Lennon ali stvarno mi je odvratna

- anais_nin
ne volim dreadlocks-e kod muskih, osim ako nisu na gornjoj glavi...barem podsisano je preferirano
koliko sam primjetila kod nas nigdje nema brazilski, boli zesce, ali je zato milina poslije i fenomenalno izgleda
ja preferiram kod sebe chelu ili ti ga sinead o'connor style:lol:
koliko sam primjetila kod nas nigdje nema brazilski, boli zesce, ali je zato milina poslije i fenomenalno izgleda
-
korto_malteze
e ovo za brazilsku depilaciju me fakat interesuje. koliko cura sa foruma je to uradilo? kazu da boli ko sam vrag. moja draga se nakanjuje al' joj frka. a i ja sam nagodan, pa joj nije hića. 
-
car-x
ja sam mislio da sam nacitan, a haman da imam rupu u seksualnoj naobrazbi.. elem, hoce li mi neko objasniti sta to znaci "brazilska depilacija" i sta u tome boli?korto_malteze wrote:e ovo za brazilsku depilaciju me fakat interesuje. koliko cura sa foruma je to uradilo? kazu da boli ko sam vrag. moja draga se nakanjuje al' joj frka. a i ja sam nagodan, pa joj nije hića.
- horns&drums
Brazilska je kada ti je radi frajer koji ima frizuru isto ko Ronaldinjo

-
car-x
zaguglo sam..
to je ono s voskom..
ufff.. jedna moja bivsa je to tako skidala.. jes da je malo trajnije od klasicnog "brijanja", ali znam da me je mrzila svaki put kad bi joj pomago oko toga.. a najveci je problem bio urastanje dlacica.. poslije nikako da izbiju na povrsinu, nego se negdje svintaju..
to je ono s voskom..
ufff.. jedna moja bivsa je to tako skidala.. jes da je malo trajnije od klasicnog "brijanja", ali znam da me je mrzila svaki put kad bi joj pomago oko toga.. a najveci je problem bio urastanje dlacica.. poslije nikako da izbiju na povrsinu, nego se negdje svintaju..
- Murat Sabanovic
a kolumbijska valderamahorns&drums wrote:Brazilska je kada ti je radi frajer koji ima frizuru isto ko Ronaldinjo![]()
- horns&drums
Ranije je Pele radio ali ne moze jer mu se ruke tresu

- anais_nin
boli...ubitacno....prvih par puta...kad pocnes ici redovno bol postaje sve podnosljiviji....i razmak izmedju posjeta se povecava....sve zavisi koliko je to nekom bitno...za mene su rezultati bili vrijedni bola...korto_malteze wrote:e ovo za brazilsku depilaciju me fakat interesuje. koliko cura sa foruma je to uradilo? kazu da boli ko sam vrag. moja draga se nakanjuje al' joj frka. a i ja sam nagodan, pa joj nije hića.
p.s. urastanje dlacica rijesiv problem-...
- horns&drums
I jako opasno, jer ako ti je strucnjak ne uradi krivo ti uraste i... operacija (prava) ti ne gineanais_nin wrote:
-
car-x
ali je problem..anais_nin wrote: p.s. urastanje dlacica rijesiv problem-...
a osim toga, picka bez dlaka izgleda pravo smijesno.. barem sto se mene tice..
razumijem napaljene tinejdzere koji se loze na scenu iz americke pite kad cehinja uzme njegovu ruku i veli "this is called shaved" ili tako nesto, ali maca bez dlaka je nekako pravo ruzna.. jednostavno celava..
- anais_nin
de ne strasi rajuhorns&drums wrote:I jako opasno, jer ako ti je strucnjak ne uradi krivo ti uraste i... operacija (prava) ti ne gineanais_nin wrote:
- anais_nin
car-x wrote: razumijem napaljene tinejdzere koji se loze na scenu iz americke pite kad cehinja uzme njegovu ruku i veli "this is called shaved" ili tako nesto, ali maca bez dlaka je nekako pravo ruzna.. jednostavno celava..
a za oralni?
- horns&drums
Ma Mavrovic je meni zakon
:D:D:D
-
car-x
tu je i ciza i trokutic skroz mega cool..anais_nin wrote:car-x wrote: razumijem napaljene tinejdzere koji se loze na scenu iz americke pite kad cehinja uzme njegovu ruku i veli "this is called shaved" ili tako nesto, ali maca bez dlaka je nekako pravo ruzna.. jednostavno celava..
a za oralni?
ma samo da nema dlacica duzih od 5mm.. oblik je totalno nebitan..