Intervju sa Zenitom Djozicem
Moderator: anex
- Saian
#1 Intervju sa Zenitom Djozicem
Prije nekih 2 godine je osvanuo intervju na Sa-X, ne mogu ga naci, ako je josh na serveru ili ako ga je neko kopirao molio bih link ili neka tekst prihefta ovdje, ima piche i ugodno drustvo od mene

- Saian
Infrini stavovi se bez rezerve postuju pitt
, ponuda je bila zamisljena naravno, kao motiv za onu populaciju baraba kojima nije dovoljna nagrada moja iskrena radost pri chitanju intervjua, u koju Infra nikako ne spada intervju nisam mogao naci, a drustvo za piche nikad ne bijashe problem
(da se chovjek zapita
)
dorothy jedva si docheko

dorothy jedva si docheko
- mrs. zurbrigen
zna li iko od vas sta bi sa najavljenim novim showom na hrvatskom rtlu?
ja se sjecam da je prije par mjeseci o tome neka prica bila...
-
mala-i
biće to...mrs. zurbrigen wrote:zna li iko od vas sta bi sa najavljenim novim showom na hrvatskom rtlu?
Humoristični serijal ‘Nadreality show’ uskoro na malim ekranima
ZAGREB - Ekipa jednog od najpopularnijih satirično-humorističnih serijala bivše države, “Top-liste nadrealista”, uskoro se vraća na male ekrane, ali u ponešto izmijenjenom sastavu i pod drugim imenom - “Nadreality show“.
Novi skečevi legendarnih Sarajlija prikazivat će se u programu RTL Televizije, a iako su okrnjeni za dvojicu možda najpoznatijih i najuspješnijih članova - novopečenog Beograđanina Neleta Karajlića i “Slovenca” Branka Đurića Đuru - Nadrealisti i dalje imaju dovoljno kreativnog potencijala, što dokazuju poznata imena Darka Ostojića (Minka), Zenita Đozića (Fudo), Jipala Junuza i Elvisa J. Kurtovića.
U TLN-u će “debitirati” nekoliko novih članova, koje predvodi Milan Pavlović, poznat po ekraniziranju viceva o Muji i Hasi. Scenaristi ekipe, koja je u svojim skečevima nepogrešivo nagovijestila rasplet situacije u bivšoj Jugoslaviji krajem osamdesetih godina, i dalje će biti “veterani” poput Zenita Đozića, Srđana Velimirovića i Elvisa J. Kurtovića, a pridružit će im se i novopridošli član Dino Šatović.
- Stari ‘nadrealisti’ će ostati legenda i ne želimo, niti ćemo pokušavati snimati program identičan onom koji smo stvarali prije dvadesetak godina. Utjecaj prepoznatljivog duha koji nas je krasio naći će se u novim scenarijima jer ipak je riječ o istim ljudima, starim ‘nadrealistima’. U pripremi je 13 nastavaka - poručio je Zenit Đozić, ujedno i producent serijala. (I. Ma.)
ali,ne piše kad.
inegdje sam pročitala da će amel i kice biti u ekipi
ili sam to sanjala
-
urbanagerila
A nadrealista iz Bugojna i govana tito dragi .....
kako ih nije stid ???
Za male pare ste se prodali zlikovci jedni .....
Za male pare ste se prodali zlikovci jedni .....
-
MRAVOJED
#11 Re: Intervju sa Zenitom Djozicem
što jel to hoćeš da ga napamet naučišSaian wrote:Prije nekih 2 godine je osvanuo intervju na Sa-X, ne mogu ga naci, ako je josh na serveru ili ako ga je neko kopirao molio bih link ili neka tekst prihefta ovdje, ima piche i ugodno drustvo od mene![]()
- mrs. zurbrigen
#13 Re: Intervju sa Zenitom Djozicem
pa sto ne? i onda u nekom intelektualnom drustvu uvijek mozes kontati citatom naseg slavnog filozofa i umijetnika zenita fu-de djozica.MRAVOJED wrote: što jel to hoćeš da ga napamet naučiš
sta mislis kako se ljudi zaprepaste kad cuju tako pametne stvari?
- Saian
#14 Re: Intervju sa Zenitom Djozicem
danas sam pola smlatioMRAVOJED wrote: što jel to hoćeš da ga napamet naučiš
- ahmed&nedzad
Snimaju se novogodišnji Nadrealisti pred proslavu 2006., Zena glumi Čovića, Minka Paravca i Čaki Tihića, i sad u pauzi snimanja, Zena stao sa strane i pita nešto za neku trebu, frajer pored njega mu odgovara: ''premlada ti je ona, ba'', kaže Zena: ''ma ne pitam za sebe, nego za 'malog'.'' ( I naišareti glavom prema 'malom') Ja oplako.

- Orhanowski
Gargamel wrote:Snimaju se novogodišnji Nadrealisti pred proslavu 2006., Zena glumi Čovića, Minka Paravca i Čaki Tihića, i sad u pauzi snimanja, Zena stao sa strane i pita nešto za neku trebu, frajer pored njega mu odgovara: ''premlada ti je ona, ba'', kaže Zena: ''ma ne pitam za sebe, nego za 'malog'.'' ( I naišareti glavom prema 'malom') Ja oplako.![]()
![]()
- mrs. zurbrigen
Gargamel wrote:Snimaju se novogodišnji Nadrealisti pred proslavu 2006., Zena glumi Čovića, Minka Paravca i Čaki Tihića, i sad u pauzi snimanja, Zena stao sa strane i pita nešto za neku trebu, frajer pored njega mu odgovara: ''premlada ti je ona, ba'', kaže Zena: ''ma ne pitam za sebe, nego za 'malog'.'' ( I naišareti glavom prema 'malom') Ja oplako.![]()
![]()