Ukoliko niste sinoc gledali intervju posjetite stranicu FTV-a http://www.rtvfbih.ba/loc/
i sa desne strane u sekciji Video kliknite na intervju sa Bonom.
Legenda od covjeka!
Intervju sa Bonom!
Moderator: _BataZiv_0809
- irfan2
jako mi se svidja sve sto je rekao ... i samim tim sve vise mi postaju mrski antibono, antigejts, antimikrosoft nafurani intelektualci ...
iako ima maaalko patetike
..ipak je extra ...
sto ga nije pitala kad ce opet doc
..da ga navuce na tanak led, pa da mu nebude druge vec da kaze ajd eto doci cemo
...
iako ima maaalko patetike
sto ga nije pitala kad ce opet doc
- Nosferatu
- Location: Give me your tired, your poor, Your huddled masses yearning to breathe free
Nikad necu zaboraviti koncert u Chicagu prosle godine, u Septembru.
Bono je izasao sa bandanom na kojoj je pisalo Coexist. C - kao mjesec i zvjezda, X kao sestokraka David Star i T kao krst. I onda je spomenuo - od svih gradova Sarajevo - u kojem je su sve tri vjere - koegzistirale dok nisu u njega dosli neki losi ljudi. I rekao - I pray we do not have to become a beast to defeat a beast.
I onda su naravno odsvirali Miss Sarajevo.
p.s. - evo tek sad spominje to simboliku u interviju - @12:00 minuta...
Bono je izasao sa bandanom na kojoj je pisalo Coexist. C - kao mjesec i zvjezda, X kao sestokraka David Star i T kao krst. I onda je spomenuo - od svih gradova Sarajevo - u kojem je su sve tri vjere - koegzistirale dok nisu u njega dosli neki losi ljudi. I rekao - I pray we do not have to become a beast to defeat a beast.
I onda su naravno odsvirali Miss Sarajevo.
p.s. - evo tek sad spominje to simboliku u interviju - @12:00 minuta...