Eurobosnia.com radi intervju sa Harijem Varesanovicem uskoro. Tu vam je prilika da upitate nesto sto vas zanima. Hvala!
(laprdije nedobrosle)
Moderator: _BataZiv_0809
Drumer wrote:E ja moram nesto pitati. I mislim da ima smisla i mislim da ce se Hari sjetiti. 2003 godine krajem mjeseca Avgusta ja sam bio na moru u Brelama na Makarskoj rivijeri i vidio sam doticnog gospodina u vise navrata kako se sam seta po rivijeri gol do pasa i prica sam sa sobom. Ovo nije zezancija a ni provokacija bilo kakve vrste. Covjek je fakat hodao sam i sjedio poslije na klupi, jeo sendvic i usta su mu se otvarala. Nikoga nije bilo s njim cijelo vrijeme. On je gledao okolo slicno Sahbazu iz Nadrealista i nesto je mrmljao i pricao sam sa sobom. Moje pitanje bi bilo: Hari je li sve u redu s tobom mentalno?????
Drumer wrote:E ja moram nesto pitati. I mislim da ima smisla i mislim da ce se Hari sjetiti. 2003 godine krajem mjeseca Avgusta ja sam bio na moru u Brelama na Makarskoj rivijeri i vidio sam doticnog gospodina u vise navrata kako se sam seta po rivijeri gol do pasa i prica sam sa sobom. Ovo nije zezancija a ni provokacija bilo kakve vrste. Covjek je fakat hodao sam i sjedio poslije na klupi, jeo sendvic i usta su mu se otvarala. Nikoga nije bilo s njim cijelo vrijeme. On je gledao okolo slicno Sahbazu iz Nadrealista i nesto je mrmljao i pricao sam sa sobom. Moje pitanje bi bilo: Hari je li sve u redu s tobom mentalno?????
Za pricu je potrebno dvoje, a on nije pjevao vec je vise izgledao kao Sahbaz. I btw ne pricam sam sa sobom, cak ni pred ogledalom....micika wrote:Drumer wrote:E ja moram nesto pitati. I mislim da ima smisla i mislim da ce se Hari sjetiti. 2003 godine krajem mjeseca Avgusta ja sam bio na moru u Brelama na Makarskoj rivijeri i vidio sam doticnog gospodina u vise navrata kako se sam seta po rivijeri gol do pasa i prica sam sa sobom. Ovo nije zezancija a ni provokacija bilo kakve vrste. Covjek je fakat hodao sam i sjedio poslije na klupi, jeo sendvic i usta su mu se otvarala. Nikoga nije bilo s njim cijelo vrijeme. On je gledao okolo slicno Sahbazu iz Nadrealista i nesto je mrmljao i pricao sam sa sobom. Moje pitanje bi bilo: Hari je li sve u redu s tobom mentalno?????![]()
![]()
![]()
a ti to nikad ne pricas sam sa sobom,a?
![]()
![]()
Ni pred ogledalomkad kazes sam sebi....joj vidi sto sam se udebljao
![]()
![]()
Ne diraj mi harija.....mozda je covjek pjevao
Nisam covjeka pratio vec je sjedio on naklupi blizu mene i pricao sam sa sobom. Mislim da sam bio jasan. Kakvi ba mobiteli....kriticarka_nikova wrote:Drumer wrote:E ja moram nesto pitati. I mislim da ima smisla i mislim da ce se Hari sjetiti. 2003 godine krajem mjeseca Avgusta ja sam bio na moru u Brelama na Makarskoj rivijeri i vidio sam doticnog gospodina u vise navrata kako se sam seta po rivijeri gol do pasa i prica sam sa sobom. Ovo nije zezancija a ni provokacija bilo kakve vrste. Covjek je fakat hodao sam i sjedio poslije na klupi, jeo sendvic i usta su mu se otvarala. Nikoga nije bilo s njim cijelo vrijeme. On je gledao okolo slicno Sahbazu iz Nadrealista i nesto je mrmljao i pricao sam sa sobom. Moje pitanje bi bilo: Hari je li sve u redu s tobom mentalno?????![]()
a znas onaj vic kad baba sjedi na klupi ,a mladic preko puta nje zvace zvaku...ona cijelo vrijeme gleda u njega,a on zvace li zvace....kad napokon baba progovori:
E sinko,dzaba ti meni pricas,nista ja tebe ne cujem![]()
A sto se tice toga da je Hari sam sa sobom pricao,ko bi ga znao...mozda je te 2003 godine imao najnoviji Siemens M48579ES sa kamerom ugradjenoj u guzici (to tebe da snima kad ga pratis) pa tip mozda razgovarao sa nekim na najnoviji mobilni kojeg ti naravno nisi mogao vidjeti.
remake wrote:Micika:
Ne diraj mi harija.....
Micika, eto ti ga, ziva bila, niko ti ga nece dirati, previse je ljigo....
ps nemam obicaja o ljudima pricati upotrebljavajuci ovakve epitete ali Hari je vrhunac odvratnosti ..