Ughhh.. Šta mi se navika dotična SELN...
Vako, ineta NEMAM, za tvoju informaciju postoje divna , zadimljena mjesta koja se zovu INTERNET KLUBOVI iz kojeg se upravo javljam, a za tvoju info. 30 min stoji 0.50KM koje, btw, zaradim na način koji sam pojasnio u
KOLIKA VAM JE PLATA postu...
Zatim, obzirom da je u većini klubova opcija copy/paste zabranjena, nisam u mogućnosti da te citiram ali bih te zamolio da pročitaš repliku na moj post koja se nalazi na prvoj strani i pokušaš prvo sama da skontaš šta si htjela reći, zatim proučiš bližu istoriju i onda moremo polemisati.
Jel hoćeš da pričaš o ratnom rezimeu MOG Nasera, Bešlagića i td ili o posleratnom?
Ako je riječ o ratnim zaslugama hoćeš reći da je Selim zaslužniji u nečemu od Nasera, Atifa, Mehmeda, Envera

!?
Ili ćemo o postratnim zaslugama, pa pretpostavljam da ti znaš koga je to Naser kamatario? Ili možda znaš kolika je Selimova kuća u Raveni (Ita)? Ili koliki je Selimov je udio u OMV ISTRABENZU? ILI...... Hiljadu zašto hiljadu zaoto... Znaš ti puno isto ko i ja i isto ko i cijela čaršija

...
Što rekoh da serem pa iz jednostavnog razloga ko i većina forumaša i cijela čaršija, svi sve znaju a niko mrstom da prdne, zar to nije sranje?! ili prd u hladnu vodu....
A što se tiče multi-kulti Tuzle, šta to Tuzla viđe od sve te priče?
Dok se mi qrčimo po svijetu kako smo mi u Tuzli BLA BLA šta sve ne, dotle se Sarajevo, Banja Luka, Mostar koji važe za bastione nacionalizma razvijaju u svim segmentima... Šta to Tuzla dobi osim Panonske bare i nekoliko tržnih centara?
Nisam nacionalista , Bože sačuvaj, ali hajte ruku na srce i priznajte da je ovo sve odron!!!!