Internet preko TV Kablovske mreze
Moderator: Benq
-
rodjo
#1 Internet preko TV Kablovske mreze
Pozdrav,
Uskoro dozlim u Saraj i zelio bih znati koje su mi opcije za Internet, dali je jos uvijek imamo samo dail-up ili ima mogucnosti da se uvede Modem preko TV kablovske mreze.
Rodjo
Uskoro dozlim u Saraj i zelio bih znati koje su mi opcije za Internet, dali je jos uvijek imamo samo dail-up ili ima mogucnosti da se uvede Modem preko TV kablovske mreze.
Rodjo
-
stidljiv
#2 Re: Internet preko TV Kablovske mreze
Svasta...mora da dolazis iz neke visoko-obazovano-tehnoloske zemlje...Da...mi imamo samo dialup....nismo culi na za kablovski net niti za adsl niti za wireless a kamoli za satelitski internet...rodjo wrote:Pozdrav,
Rodjo
Svasta....
- bug
#5 Re: Internet preko TV Kablovske mreze
moram te dodatirodjo wrote:Pozdrav,
Rodjo
vi tamo imate univerzitete???
a je l' u bosni ima muskaraca?
je l' imaju po 4 zene?
jesu li vam putevi asfaltirani
- bpsang
zavisi gdje dolazis u grad ili selo ,ako si za grad imas vec ponude od kablovskog koji je gori od dial-up pa do onih koji su u kategoriji sa svjetskimrodjo wrote:Dakle odgovor je?
ako ces na selo ,onda biraj neko uzvisenje sa pogledom na Sarajevo i onda se prikacis na bezicni satelitski preko logosofta
- bmx
najbolje rjesenje, ako imas laptop, jeste da svratis po potrebi u neki od kafica u gradu koji ima wireless konekciju (sada ih ima dosta)rodjo wrote:Dolazim na Ilidzu (sto se moze smatrati kao malim selom), kada sam bio tu prije nekoliko mjeseci bilo je neki WIFI ali bez dobrog signala. Dolzim u posjet roditeljima na 10 dana tako da mi treba privremena solucija koja ce da radi brze od dail up.
- bpsang
[quote="rodjo"]Dolazim na Ilidzu (sto se moze smatrati kao malim selom), kada sam bio tu prije nekoliko mjeseci bilo je neki WIFI ali bez dobrog signala. Dolzim u posjet roditeljima na 10 dana tako da mi treba privremena solucija koja ce da radi brze od dail up.[/quote
u tom slucaju najjednostavnija solucija ti je Internet club u hotelu Holliwood
u tom slucaju najjednostavnija solucija ti je Internet club u hotelu Holliwood