Internet kupovina iz inostranstva
Moderator: anex
-
microbay
#3551 Re: Internet kupovina iz inostranstva
Odakle je najpovoljnije naručiti univerzalnu dijagnostiku Autocom CDP / Delphi ? Vidim po piku ih sad ima po 250 km što znaci da su im cijene pale u odnosu na prije, samo ne znam odakle je najpovoljnije naruciti za BiH ?
- Sodom1
#3552 Re: Internet kupovina iz inostranstva
Pobrkao sam naslove tema vec sam postavio pitanje ali da ponovim
Preko GEARBEST sam narucio i dobio sam tracking number , ali ne znam kud da ga ukucam , da pratim posiljku i koliko odprilike traje dostava .
Hvala
Preko GEARBEST sam narucio i dobio sam tracking number , ali ne znam kud da ga ukucam , da pratim posiljku i koliko odprilike traje dostava .
Hvala
-
quarterback
#3553 Re: Internet kupovina iz inostranstva
https://www.17track.net/en/Sodom1 wrote:Pobrkao sam naslove tema vec sam postavio pitanje ali da ponovim
Hvala
- Sodom1
#3554 Re: Internet kupovina iz inostranstva
Pise not foundquarterback wrote:https://www.17track.net/en/Sodom1 wrote:Pobrkao sam naslove tema vec sam postavio pitanje ali da ponovim
Hvala
Inace sam napravio narudzbu 4.9 i oni kazu da su poslali( uslikali sliku,paket,adresa moja sve pise)
-
quarterback
#3555 Re: Internet kupovina iz inostranstva
postoje razliciti tracking brojevi, neki brojevi koje dobijes ne prate posiljku cijelim putem nego samo recimo dok je u zemlji posiljaoca (kina) i slSodom1 wrote:Pise not foundquarterback wrote:https://www.17track.net/en/Sodom1 wrote:Pobrkao sam naslove tema vec sam postavio pitanje ali da ponovim
Hvala
Inace sam napravio narudzbu 4.9 i oni kazu da su poslali( uslikali sliku,paket,adresa moja sve pise)
to su uglavnom oni tracking brojevi koji nemaju slova nego samo brojeve, napisi broj ovdje pa ako se nekome bude dalo neka ti provjeri, pisano je na ovoj grupi puno puta o tome
gearbest je pouzdana stranica
cekaces oko 1 mj vjerovatno
- Sodom1
#3556 Re: Internet kupovina iz inostranstva
Pise not foundquarterback wrote:https://www.17track.net/en/Sodom1 wrote:Pobrkao sam naslove tema vec sam postavio pitanje ali da ponovim
Hvala
Inace sam napravio narudzbu 4.9 i oni kazu da su poslali( uslikali sliku,paket,adresa moja sve pise)[/quote]
postoje razliciti tracking brojevi, neki brojevi koje dobijes ne prate posiljku cijelim putem nego samo recimo dok je u zemlji posiljaoca (kina) i sl
to su uglavnom oni tracking brojevi koji nemaju slova nego samo brojeve, napisi broj ovdje pa ako se nekome bude dalo neka ti provjeri, pisano je na ovoj grupi puno puta o tome
gearbest je pouzdana stranica
cekaces oko 1 mj vjerovatno[/quote]
E ovaj ima na kraju NL , kakve oni imaju veze sa Holandijom.?
Tako sam i ja ocekivao izmedju 4i 5 sedmica , pa kad dodje
-
quarterback
#3557 Re: Internet kupovina iz inostranstva
Sodom1 wrote: E ovaj ima na kraju NL , kakve oni imaju veze sa Holandijom.?
ako ima nl na kraju trebao bi biti validan
shopovi poput gearbesta, banggooda i slicni imaju skladista po evropi pa ti posalju iz tog skladista a ne iz hk
bez obzira na to stvar vjerovatno nece doci za sedmicu, dvije
u zadnje vrijeme puno brze dolazi iz kine i hk nego iz ostatka svijeta, ukljucujuci i evropu
ja sam svoju dobru volju na ovoj temi za ovaj mjesec potrosio, ostalima sa srecom u trazenju odgovora
- Sodom1
#3558 Re: Internet kupovina iz inostranstva
Hvala drugquarterback wrote:Sodom1 wrote: E ovaj ima na kraju NL , kakve oni imaju veze sa Holandijom.?
shopovi poput gearbesta, banggooda i slicni imaju skladista po evropi pa ti posalju iz tog skladista a ne iz hk
u zadnje vrijeme puno brze dolazi iz kine i hk nego iz ostatka svijeta, ukljucujuci i evropu
ja sam svoju dobru volju na ovoj temi za ovaj mjesec potrosio, ostalima sa srecom u trazenju odgovora
Ja sam jednom narucio sa bangoda o doslo je(nisam bio zadovoljan kvalitetom a o paypal mi je ucero zestoko) , sam aliexpresa sam narucivao 10tak puta i stalno je dolazilo nekad za sedmicu a nekad za 5-6 sedmica , manje vise sam bio zadovoljan ,a i njihova ""zastita kupaca"" radi odlicno
Sad sam prvi put narucio sa gearbesta pa bom ´videl
-
quarterback
#3559 Re: Internet kupovina iz inostranstva
nista drug, zivio !Sodom1 wrote:Hvala drug
- _Reds_
#3560 Re: Internet kupovina iz inostranstva
Kako si narucvivao sa alija, doovarao sa njima da ti posalju besplatno ??Sodom1 wrote:Hvala drugquarterback wrote:Sodom1 wrote: E ovaj ima na kraju NL , kakve oni imaju veze sa Holandijom.?
Ja sam jednom narucio sa bangoda o doslo je(nisam bio zadovoljan kvalitetom a o paypal mi je ucero zestoko) , sam aliexpresa sam narucivao 10tak puta i stalno je dolazilo nekad za sedmicu a nekad za 5-6 sedmica , manje vise sam bio zadovoljan ,a i njihova ""zastita kupaca"" radi odlicno
Sad sam prvi put narucio sa gearbesta pa bom ´videl
-
Mehemed
- Vozim: automobil
#3561 Re: Internet kupovina iz inostranstva
RIjetko koji seller hoće da pošalje u BiH sa aliexpressa, ali može se pronaći poneki, ja sam jednom naručio touch za ZTE(nije ga bilo na ebayu za naručiti), jedva našao sellera koji će poslati touch prema BiH, 3 ili 5 $ naplatio za poštarinu sa TN-om_Reds_ wrote: Kako si narucvivao sa alija, doovarao sa njima da ti posalju besplatno ??
- Sodom1
#3562 Re: Internet kupovina iz inostranstva
]
Sad sam prvi put narucio sa gearbesta pa bom ´videl[/quote]
Kako si narucvivao sa alija, doovarao sa njima da ti posalju besplatno ??[/quote]
Nisam nista dogovarao , doduse bile su neke sitne cifre
Hvala drugquarterback wrote:Sodom1 wrote: E ovaj ima na kraju NL , kakve oni imaju veze sa Holandijom.?
Sad sam prvi put narucio sa gearbesta pa bom ´videl[/quote]
Kako si narucvivao sa alija, doovarao sa njima da ti posalju besplatno ??[/quote]
Nisam nista dogovarao , doduse bile su neke sitne cifre
-
bullmastiff
#3563 Re: Internet kupovina iz inostranstva
Posto nisam dugo narucivao, moze li neko reci da li mu je naplacena carina za odjecu i obucu cija je vrijednost preko 100KM?
I ako jest, u kojem iznosu?
I ako jest, u kojem iznosu?
- lijek-za-sve
#3564 Re: Internet kupovina iz inostranstva
vec nekoliko godina vazi da sve sto se naruci preko neta i poste a prelazi 50 km se dodaje jos 30-40% na tu cijenu koju narucis,sto znaci na tvojih 100km dodaj jos 30-40% od toga i dobices iznos koji trebas platiti
-
Mehemed
#3565 Re: Internet kupovina iz inostranstva
Stigla danas externa baterija od 10000mAh koju sam naručio 28.08. sa gearbesta
Cca 25 dana, zadovoljan brzinom dostave, poslali je preko neke Švedske pošte, inače moja prva narudžba sa gearbesta.
Javim za par dana kakva je, ako bude imala bar 9500mAh valjat će.
http://www.gearbest.com/mobile-power-ba ... 87685.html
Cca 25 dana, zadovoljan brzinom dostave, poslali je preko neke Švedske pošte, inače moja prva narudžba sa gearbesta.
- Sodom1
#3566 Re: Internet kupovina iz inostranstva
http://www.gearbest.com/mobile-power-ba ... 87374.html
Ja nanijetio ovo cudo da sebi narucim , jer imao ko kakvih iskustava?
Ja nanijetio ovo cudo da sebi narucim , jer imao ko kakvih iskustava?
-
Saka
#3567 Re: Internet kupovina iz inostranstva
Hehe i ja je naručio isti dan, stigla juče. Dobra, odlična. Danas naručio još jednu, još joj pala cijena.Mehemed wrote:Stigla danas externa baterija od 10000mAh koju sam naručio 28.08. sa gearbesta
-
Mehemed
#3568 Re: Internet kupovina iz inostranstva
Jednom napunio Lumiu 630DS koja ima 1830mAh sa 11 na 100%, to je otprilike 1630mAh, spalo na 3 tačke, kao da ima još manje od 76% kapaciteta u njoj, opet to nije loše ako se čak 4 puta mogne napuniti, meni baterija u mobitela traje 2-3 dana
-
Oxygenn
#3569 Re: Internet kupovina iz inostranstva
Ima li iko iskustva s ovom stranicom, naletih na fb
http://ba.kaymu.com/
Jeli ovo kao nas dobri stari p i k ?!
http://ba.kaymu.com/
Jeli ovo kao nas dobri stari p i k ?!
- _Reds_
#3570 Re: Internet kupovina iz inostranstva
Malo sma istraziovao ove stranice koje daju povrat love i testirao ih.
Sa za sad ova je odlična.
http://www.topcashback.com/ref/topgadget
Na ove kineske sajtove kao sto su gearbest ili banggoog daju povrat love 7 posto, uz to dobijete 10$ ako se registrujete preko ovoga linka gore. Mozete se vi registrovati i bez refa, ali necete dobiti tih 10$.
Testirao sam ih na obje ove stranice i daju povrat.
Što se tiče njihove povjerljivost, možete pogledati na https://www.trustpilot.com/review/www.topcashback.co.uk
I u biti zašto ne uzicati neke pare nazad ako vec kupujete sa ovih stanice. Naravno daju povrate i sa hiljade drugih stranica. I vrlo su jednostavni za korištenje. Isplacuju preko paypala.
U toku mi je testiranje jos jedne koja daje 7%, pa kad budu prosli testove postam i njih.
Sa za sad ova je odlična.
http://www.topcashback.com/ref/topgadget
Na ove kineske sajtove kao sto su gearbest ili banggoog daju povrat love 7 posto, uz to dobijete 10$ ako se registrujete preko ovoga linka gore. Mozete se vi registrovati i bez refa, ali necete dobiti tih 10$.
Testirao sam ih na obje ove stranice i daju povrat.
Što se tiče njihove povjerljivost, možete pogledati na https://www.trustpilot.com/review/www.topcashback.co.uk
I u biti zašto ne uzicati neke pare nazad ako vec kupujete sa ovih stanice. Naravno daju povrate i sa hiljade drugih stranica. I vrlo su jednostavni za korištenje. Isplacuju preko paypala.
U toku mi je testiranje jos jedne koja daje 7%, pa kad budu prosli testove postam i njih.
- Sodom1
#3571 Re: Internet kupovina iz inostranstva
Da li neko moze da preporuci povoljnu stranicu za proteine,sumplementaciju
-
sedma_7
#3572 Re: Internet kupovina iz inostranstva
Iherb.comSodom1 wrote:Da li neko moze da preporuci povoljnu stranicu za proteine,sumplementaciju
- vješalica
#3573 Re: Internet kupovina iz inostranstva
juče mi je došla pošiljka iz francuske od 26.6. ove godine
inače čekam nešto iz amerike od 18-tog prošlog mjeseca,prije mi je stizalo za 20-tak dana još nema ništa
klasika
inače čekam nešto iz amerike od 18-tog prošlog mjeseca,prije mi je stizalo za 20-tak dana još nema ništa
klasika
- vješalica
#3574 Re: Internet kupovina iz inostranstva
preporučia bi ti bodybuilding.com,ali je poštarina užasnaSodom1 wrote:Da li neko moze da preporuci povoljnu stranicu za proteine,sumplementaciju
- Sodom1
#3575 Re: Internet kupovina iz inostranstva
Hvala , koliko deru s postarinom?