Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Čim se šta promijeni na TN-u odmah obavještavam.
Interesantno je da mi je 12.07. stigla posiljka bez TN-a koja je išla preko Njemačke, a ova što je kao poslata iz Njemačke 06.07. još nije došla
Mehemed wrote:Čim se šta promijeni na TN-u odmah obavještavam.
Interesantno je da mi je 12.07. stigla posiljka bez TN-a koja je išla preko Njemačke, a ova što je kao poslata iz Njemačke 06.07. još nije došla
Evo ja sam upravo kontaktirao sa BHPoštom i moje pošiljke u BiH nisu stigle uvjeravaju me. Za par dana ako ne stignu morati ću pokrenuti kod paypal-a postupak za povratak novca
@Mehemed ima li sta za to tvoje?? I kod mene od 6.7 stoji da je poslano za BiH...Da nije kakav problem s letovima i tim cudima?? Moze li se kako stupiti u kontakt s ovima da se vidi da li su poslali bas ili oni to tek tako postave da je poslano i prije nego sto ode na avion...
SONY_91 wrote:evo sletio je prije par trenutaka Lufthansin avion na aerodrom u Sarajevu, valjda su i naše pošiljke stigle sa njim
I ja bi to volio, ali na žalost još nikakvih promjena na TN-u
i kod mene je ista situacija, nikakvih promjena a u susjednu nam Hrvatsku stižu pošiljke koje idu SingPost-om za 3-4 radna dana a ja čekam pošiljku od 27.06.
Mehemed wrote:19.06. naručeno, 20.06. poslato, 27.06. krenulo iz Kine, 06.07. haman krenulo iz Njemačke i od toga ništa, malo je rec da sam
I kod mene slična situacija, od 6.7. zapelo u Frankfurtu i nikakvih promjena. Jednom mi je tako paket iz Amerike stigao nakon tri mjeseca. Valjda neće i ovaj tako.
Mehemed wrote:19.06. naručeno, 20.06. poslato, 27.06. krenulo iz Kine, 06.07. haman krenulo iz Njemačke i od toga ništa, malo je rec da sam
I kod mene slična situacija, od 6.7. zapelo u Frankfurtu i nikakvih promjena. Jednom mi je tako paket iz Amerike stigao nakon tri mjeseca. Valjda neće i ovaj tako.
Kod mene je slično. Paket u Frankfurtu od 12.07, tj. danas je tačno 20dana otkako je tamo. Imam još dva paketa koji s poslani sa registered mail (RDXXX..CN) i koji su zapeli u Frankfurtu, ista situacija. Komentar na posta.ba: "Otprema pošiljke u inostranstvo (EDI poruka)".