Internet explorer 7

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Bobi

Post Reply
User avatar
AfromMann
Posts: 481
Joined: 24/01/2007 13:57
Location: Grad bez boje

Internet explorer 7

Post by AfromMann » 24/01/2007 16:58

Jedno pitanje za majstore sa foruma vec dosta dugo koristim firefox i netscape koji je prosto receno fenomenalan pa reko da probam i i.e 7!Samo me zanima da li moze da se 7 instalira bez s.p.2?


User avatar
Qler
Posts: 19338
Joined: 18/10/2004 14:49
Location: Sarajevo
Has thanked: 1 time
Been thanked: 3 times

Post by Qler » 24/01/2007 17:05

ne moze bez sp2.. a i ne isplati se pored firefoxa ;)

plus moras ganjati onaj crack za WGA

User avatar
AfromMann
Posts: 481
Joined: 24/01/2007 13:57
Location: Grad bez boje

Post by AfromMann » 24/01/2007 17:08

Thx!

Dolina avalona
Posts: 475
Joined: 12/07/2006 21:13
Location: BiH

Post by Dolina avalona » 24/01/2007 17:20

Imam jedan problemcic;

Imam Int7, kada ukucam pojam u google i kad kliknem na searcs dobijem linkove, ali kada kliknem na neki link automatski me rekonektuje na nesto lijevo, pamoram 2-3 puta klikati u nazad pa opet na link da bi mi otvorilo trazenu stranicu.

Ima li lijeka za to?

Post Reply