Upravu si, mada ja mislim da to ide pravcem jednim, prvo se krene u sarajevu studirati, pa dzemal bijedic, ako se i tamo zakaze, ode se u travnik, oni ti saberu polozene predmete, dadnu ti neku nemoralnu ponudu koju ne mozes odbiti, i tamo zavrsis. Ja koga god znam da u travniku studira, roditelji su mu dobrostojeci, pa na njihovu inicijativu studiraju. I svi oni pricaju o nekim vezama, ko ce ih gdje, kako i preko koga ubaciti. Tako da im je samo u interesu da prolete te godine, da se diploma dobije.kingofsnake wrote:I ja bih se složio. Zaposliće se oni sa štelama, i to dobrim štelama, ovi ostali će biti dio biro statistike. U Travniku(gdje sam rođen) završavaju oni koji nisu mogli nigdje drugo. Sve koje ja znam da tamo studiraju, a iz Travnika su, probali su prvo negdje drugo. Tako pretpostavljam da i sve Sarajlije, Tuzlaci, Mostarci itd... koji tamo studiraju nisu uspjeli nigdje drugo, pa daj šta daš. Eno počeli su i Turci dolazitlajk wrote:Opcenito barem po mom misljenju bez prakse si 0 i to velikanewlevel wrote:Samo neka posao ide, jebo ti znanje !
Ko ce te danasnje studente, sutra aBd akademske gradjane zaposlene u telecomu, elektroprivredi, opcini, i drugim javnim institucijama pitati, gdje si studiro, koji ti je prosjek,, koliko iznosi izvod od sinusa. Nece niko, oni ce placu primati, i zaboli njih kita. Samo jebo ti taj zivot, ako on studira, da bi sutra sjedio i pecate udaro, a veze nema.
Sent from my nokia 3310.
Sent from my nokia 3310.