Internacionalni Univerzitet Travnik

Naučna otkrića, edukacija, školstvo, univerziteti, fakulteti...
Post Reply
Arteta

#1101 Re: Internacionalni Univerzitet Travnik

Post by Arteta »

bach wrote:
SSemir wrote:
bach wrote:http://univerzitetps.com/sa/index.php/sr/180ects

Šta je sa ovom institucijom? Vrijedi li upisivati.

Treba mi diploma ekonomiste. Gori hala.
jebem te bosno :( :run:
Ja sam prije desetak godina završio FPN. Međutim, kako od toga nije bilo hljeba, počeio sam da se bavima marketingom. Od toga i danas živim. Međutim da bih dobio rukovodeće radno mjesto u poslu kojim se bavim, treba mi diploma ekonomiste ili nešto vezano za markating.
Ne kontam sta ce ti diploma, sa takvim stavom neces nista novo nauciti.
Arteta

#1102 Re: Internacionalni Univerzitet Travnik

Post by Arteta »

Heller wrote:Interesuje me da li ijedan privatni Univerzitet/faks obrazuje inžinjere :?
Ne sekiraj se, doci ce i oni na red, malo ce biti skuplji ali valja pokriti vece troskove.
Heller

#1103 Re: Internacionalni Univerzitet Travnik

Post by Heller »

Arteta wrote:
Heller wrote:Interesuje me da li ijedan privatni Univerzitet/faks obrazuje inžinjere :?
Ne sekiraj se, doci ce i oni na red, malo ce biti skuplji ali valja pokriti vece troskove.
Onako pitam, ja sam na jednom drzavnom tehnickom fakultetu i shvatio sam u prvoj godini koliko je skuplji nego pravo, medicina, marketinzi itd...
Pogotovo sto tu nema suplje il znas il ne znas...
klaki

#1104 Re: Internacionalni Univerzitet Travnik

Post by klaki »

pozdrav

moda budem upisao ovaj uni, fax el. tehnika a smijer racunarstvo informatika.

Inace sa ETFa sam i vidim smijer ovaj skoro pa identican kao na ETFU (sto se tice predmeta, sad se malo razlikuje prva godina jer je ETF mijenjao malo)

Eh interesuje me ima li neko da je isao na ovaj fax? Ugl. me interesuje tezina prve godine. Vjerujte ETF me istraumirao :lol: pa kad vidim osnove el. tehnike sklopovi fazoni ,matematika 1/2 pozli mi. Znam da je glupo pitanje realno, koji se to privatni fax moze porediti sa ETFom, ali eto opet bolje da pitam.
Znaci jel se mogu poloziti navedini predmeti bez puno zajebavanja? Ovo ostalo je sve vezano za racunare i programiranje, a u to se razumijem
purgatorio

#1105 Re: Internacionalni Univerzitet Travnik

Post by purgatorio »

klaki wrote:pozdrav

Inace sa ETFa sam i vidim smijer ovaj skoro pa identican kao na ETFU (sto se tice predmeta, sad se malo razlikuje prva godina jer je ETF mijenjao malo)

Eh interesuje me ima li neko da je isao na ovaj fax? Ugl. me interesuje tezina prve godine. Vjerujte ETF me istraumirao :lol: pa kad vidim osnove el. tehnike sklopovi fazoni ,matematika 1/2 pozli mi. Znam da je glupo pitanje realno, koji se to privatni fax moze porediti sa ETFom, ali eto opet bolje da pitam.
Znaci jel se mogu poloziti navedini predmeti bez puno zajebavanja? Ovo ostalo je sve vezano za racunare i programiranje, a u to se razumijem
Daleko je lakše i proporcionalno tome i diploma ti je manje cijenjena.
joe_black

#1106 Re: Internacionalni Univerzitet Travnik

Post by joe_black »

Danas ce i Papa do Travnika...Na cevape i da usput zavrsi koji fakultet :lol: :lol: :lol:
channel10

#1107 Re: Internacionalni Univerzitet Travnik

Post by channel10 »

joe_black wrote:Danas ce i Papa do Travnika...Na cevape i da usput zavrsi koji fakultet :lol: :lol: :lol:
Ako samo malo otvori prozor, ubacit ce mu barem dvije diplome i Bog te veselio :D
Kvest

#1108 Re: Internacionalni Univerzitet Travnik

Post by Kvest »

Pozdrav
Zna li neko ima li IUT neki centar u Sarajevu,ili se mora ići u Travnik??
made_in_sarajevo

#1109 Re: Internacionalni Univerzitet Travnik

Post by made_in_sarajevo »

ima li gdje lista profesora koji predaju na IUT ili to kako kojeg plate i dovedu sa okolnih fakulteta tipa Sarajevo, Zagreb, Beograd?
diina_20

#1110 Re: Internacionalni Univerzitet Travnik

Post by diina_20 »

Kvest wrote:Pozdrav
Zna li neko ima li IUT neki centar u Sarajevu,ili se mora ići u Travnik??

Naravno da ima!
Kancelarije IUT-a su na Čengić Vili!

LP
diina_20

#1111 Re: Internacionalni Univerzitet Travnik

Post by diina_20 »

klaki wrote:pozdrav

Govorim ti kao student koji je već prošao muku na IUT-u. Nije ni ovdje sve mačiji kašalj. ;)
mahalik

#1112 Re: Internacionalni Univerzitet Travnik

Post by mahalik »

Pozdrav
Kakva su iskustva sa Edukacijskim fakultetom ovog univerziteta? Da li neko pohađa novinarstvo i može li mi ko dati više informacija. Da l ise svi ispiti i nastava odvija u Travniku ili ima nesto organizovano u Sarajvu?
Hvala
mahalik

#1113 Re: Internacionalni Univerzitet Travnik

Post by mahalik »

Koja je razlika i koji je bolji
Internacionalni Travnik
Univerzitet Travnik
Vidim da je različiti fakultet
vec_zaposlen

#1114 Re: Internacionalni Univerzitet Travnik

Post by vec_zaposlen »

Ozbiljno:
Zanima me cijena faksa, tocnije zanima me inzinjerska informatika, diplomirani inzinjer. Koja je cijena?
I kako ide sve za "upis". Vec sam zaposlen kako nick kaze, fakultet mi treba zbog papira.
Zanima me kako ide placanje, diploma, kome se obratiti?
Da se razumijemo, ja ne zelim ici na fax, zelim otici, dati lovu i uzeti diplomu, brzo i efikasno.
KB9

#1115 Re: Internacionalni Univerzitet Travnik

Post by KB9 »

koja li nuzda mora natjerat nekog da upise faks u travniku? :roll:
purgatorio

#1116 Re: Internacionalni Univerzitet Travnik

Post by purgatorio »

vec_zaposlen wrote:Ozbiljno:
Zanima me cijena faksa, tocnije zanima me inzinjerska informatika, diplomirani inzinjer. Koja je cijena?
I kako ide sve za "upis". Vec sam zaposlen kako nick kaze, fakultet mi treba zbog papira.
Zanima me kako ide placanje, diploma, kome se obratiti?
Da se razumijemo, ja ne zelim ici na fax, zelim otici, dati lovu i uzeti diplomu, brzo i efikasno.
To ne može čak ni u Travniku. Vidi na europskom univerzitetu u Brčkom, tamo je student uvijek u pravu.
vec_zaposlen

#1117 Re: Internacionalni Univerzitet Travnik

Post by vec_zaposlen »

KB9 wrote:koja li nuzda mora natjerat nekog da upise faks u travniku? :roll:
Nije nuzda.
Iskren cu biti:
Radim u drzavnoj firmi, radim sa srednjom strucnom spremom. I na takvom sam mjestu da sam svako malo na terenu i bas radim (na vama je hocete li vjerovati ili ne), a imam masu kolega koji su pravi uhljebi, bas oni ljudi koji, tako reci, kvare ugled drzavnih firmi, imaju fakultete (privatne) primaju placu ogromnu i ispijaju kave.
Ne zelim biti govno od covjeka, ali isto tako nemam volju niti zelju uciti,ali zasto ne primati vecu placu kada vec skacem okolo i radim.
Tako da trazim jednostavno rijesenje, ja nastavim raditi kako sam radio i do sada, ali primam malo vecu placu.
JThomas

#1118 Re: Internacionalni Univerzitet Travnik

Post by JThomas »

a ti ga popravljaš?

a možda si i hala koja misli da je neko juče rođen...
KB9

#1119 Re: Internacionalni Univerzitet Travnik

Post by KB9 »

vec_zaposlen wrote:
Nije nuzda.
Iskren cu biti:
Radim u drzavnoj firmi, radim sa srednjom strucnom spremom. I na takvom sam mjestu da sam svako malo na terenu i bas radim (na vama je hocete li vjerovati ili ne), a imam masu kolega koji su pravi uhljebi, bas oni ljudi koji, tako reci, kvare ugled drzavnih firmi, imaju fakultete (privatne) primaju placu ogromnu i ispijaju kave.
Ne zelim biti govno od covjeka, ali isto tako nemam volju niti zelju uciti,ali zasto ne primati vecu placu kada vec skacem okolo i radim.
Tako da trazim jednostavno rijesenje, ja nastavim raditi kako sam radio i do sada, ali primam malo vecu placu.
uzasno je ako ti stvarno mislis da je tvoje razmisljanje ispravno
Darko12

#1120 Re: Internacionalni Univerzitet Travnik

Post by Darko12 »

vec_zaposlen wrote:
Nije nuzda.
Iskren cu biti:
Auuu...pa ti si baš kadar za Travnika
developer10

#1121 Re: Internacionalni Univerzitet Travnik

Post by developer10 »

Zanimaju me iskustva s informatikom na ovom Univerzitetu. Koliko kosta godina i koliko traje (ima li dodiplomski-Bachelor, tj. 3 godine)?
Dalje, kakva je situacija s pracenjem nastave, ima li mogucnost Distance Learning-a, kao sto ima na FIT-u Mostar (ispiti se obavezno polazu u Mostaru)?

Sve informacije su dobrodosle, unaprijed se zahvaljujem!
omega369

#1122 Re: Internacionalni Univerzitet Travnik

Post by omega369 »

JThomas wrote:a ti ga popravljaš?

a možda si i hala koja misli da je neko juče rođen...
Jooj tebe. Sta kvaris covjeku posao?! Vidis da se konacno okurazio izici iz ilegale. dvije godine proucavanja forumaa, mnogo li je
Post Reply