Internacionalni Univerzitet Philip Noel-Baker

Naučna otkrića, edukacija, školstvo, univerziteti, fakulteti...
Post Reply
D4do

#1 Internacionalni Univerzitet Philip Noel-Baker

Post by D4do »

Dragi forumasi i kolege citao sam neke postove na ovu temu koji vec postoje na ovom portalu ali to su mi sve zastarjele informacije, pa vas molimo ako iko ima neku informaciju, neko ko trenutno studira tamo da li preporucujete ili ne??? Kakvo je sada stanje na ovom univerzitetu? Planiram da se prebacim sa jednog isto tako privatnog univerziteta u Travniku na IUPNB i sada do subote imam rok to da sve pozavrsavam sve mogu da skontam kako i sta smao sam jos uvijek malo neodlucan, jer sam cuo svakakvih prica neki kazu da je extra, nema dalje, neki da ne valja nista e sad sta uraditi...
HVALA UNAPRIJED!!!
palamuda

#2 Re: Internacionalni Univerzitet Philip Noel-Baker

Post by palamuda »

Prijatelju raspad sistema, bjezi odatle glavom bez obzira, ne daji pare na takvim mjestima niposto. Ovaj Noel Baker ima problema i to ne malih.
D4do

#3 Re: Internacionalni Univerzitet Philip Noel-Baker

Post by D4do »

palamuda wrote:Prijatelju raspad sistema, bjezi odatle glavom bez obzira, ne daji pare na takvim mjestima niposto. Ovaj Noel Baker ima problema i to ne malih.
Hvala na odgovoru, i meni se tako cinilo al´ opet eto da se konsultujem sa drugima :)
palamuda

#4 Re: Internacionalni Univerzitet Philip Noel-Baker

Post by palamuda »

Poznanik mi je asistent na tom faultetu, pa znam pouzdano šta pričam, jedno vrijeme su bili ok, ali sad je rasulo opšte.
kurty

#5 Re: Internacionalni Univerzitet Philip Noel-Baker

Post by kurty »

Mislim da je njima rasulo svaki put kad se mjenja rektor...a to jako cesto rade...

Sve ide super, i onda dodje novi rektor i drama nastane
Post Reply