interijer toplog doma,..
Moderator: anex
-
Vingo
Ne poistovjecujem. Iako jedno ne iskljucuje drugo, kad su npr. oblici soba, unistavanje zidova itd u pitanju.
Kad govorim o svojoj viziji i mislim na minimum namjestaja. Ali kad pocnes da zivis u toj kuci, skontas da ti namjestaj treba. Ja najradije u kuci ne bih drzala ni ves masinu jer mi narusava idealan izgled kupatila....ali gdje cu s njom?
Kad govorim o svojoj viziji i mislim na minimum namjestaja. Ali kad pocnes da zivis u toj kuci, skontas da ti namjestaj treba. Ja najradije u kuci ne bih drzala ni ves masinu jer mi narusava idealan izgled kupatila....ali gdje cu s njom?
-
debela
bogme se ja masine ne odricem kad bih je na sred sobe pocalila
ne znam ljudi ali meni se nakon rata sve zgadilo i apsolutno ne zelim ulagati u ovakve stvari. znaci minimum stvari i to osnovnih, nikakve trice i kucine za skupljanje prasine i ukrase. e sad, sta je nekome minimum i osnovno je razvucen pojam 
-
Vingo
Debela, zovi kad uselis, ja ti donosim 3 miljea (jedan za tv i dva za fotelje) i jednu gondolicu. Maxuz!debela wrote:bogme se ja masine ne odricem kad bih je na sred sobe pocalilane znam ljudi ali meni se nakon rata sve zgadilo i apsolutno ne zelim ulagati u ovakve stvari. znaci minimum stvari i to osnovnih, nikakve trice i kucine za skupljanje prasine i ukrase. e sad, sta je nekome minimum i osnovno je razvucen pojam
-
Vingo
A wrote:I one staze za preko etisonaVingo wrote:Debela, zovi kad uselis, ja ti donosim 3 miljea (jedan za tv i dva za fotelje) i jednu gondolicu. Maxuz!debela wrote:bogme se ja masine ne odricem kad bih je na sred sobe pocalilane znam ljudi ali meni se nakon rata sve zgadilo i apsolutno ne zelim ulagati u ovakve stvari. znaci minimum stvari i to osnovnih, nikakve trice i kucine za skupljanje prasine i ukrase. e sad, sta je nekome minimum i osnovno je razvucen pojam
i cilima, da se ne prlja
![]()
Miljeice preporucam staviti na naslone za ruke, na foteljama. I one plasticne podloske ispod uticnica. Stite zid![]()
I jedno dvadesetak tanjira za zid u trepezariji![]()
Za tarasumore musema, za preko gajbi piva.
-
MRAVOJED
znao sam da mi izlaganje ima ngdje falinku
al isto tako niko nije stavio slike svojih interijera, nego se počelo s guglanjem, i pričalo se o minimaliznu, kičeraju itd, pa reko...
da ljudi znaju na šta da obrate pozornost
uostalom i ja živim u ćumezu

al isto tako niko nije stavio slike svojih interijera, nego se počelo s guglanjem, i pričalo se o minimaliznu, kičeraju itd, pa reko...
uostalom i ja živim u ćumezu
-
Nancy Drew
-
mamica papucarka
ovo obavezno prebaci preko monitorashin wrote:
nisam ljubitelj minimalizma, ali su mi one gore fotke bas presarene
Meni je minimalizam prehladan i imam osjecaj da je takav stan dobar za igrat na male
ja i muz smo teski sakupljaci, tako da je nemoguce imati malo stvari u nasem domu. A poslije rata sam razmisljala kao i Debela. Sad , kad imam svoj stan i porodicu, navlacim ko krtica.
-
Nancy Drew
-
mamica papucarka
muz sakuplja male modele autica (ko god to vidi kaze da nije normalan), cd-ove, kasete, ploce, dvd... ima pet bicikala u podrumu...debela wrote:vi ste skularitako ja zovem ove sto navlace skule svakakve
ja jadnica sakupljm drvene kutijice
-
mamica papucarka
ti mislis da bi ovo mace htjelo u praznu sobu bez antike i porcelanamala-i wrote:nisam ja te sreće...bit će to borba velika za svaku kašikushin wrote:To cekas muza da keshiraja kad se udam, najradije bih ovako nešto:
ovo se odnosilo na post od Shin-a
-
Jabuka Divljaka