Intenzivni kurs njemackog jezika u sarajevu/privatni casovi

Naučna otkrića, edukacija, školstvo, univerziteti, fakulteti...
Post Reply
teletrader

#1 Intenzivni kurs njemackog jezika u sarajevu/privatni casovi

Post by teletrader »

Zdravo,

Pokusavam da nadjem intenzivni kurs njemackog jezika u Sarajevu ali do sada nije bilo rezultata..
Naime Goethe Institut nudi tako nesto,ali u ovom ljetnom semestru 2013 ,intenzivni kurs je svaki dan ujutro od 9-12..
Ne mogu reci da mi je bas jasna logika takvog termina koji u najboljem slucaju odgovara penzionerima i domacicama.. :( Drugi problem je sama nastava u Goethe-u,da li je neko isao ,kako vam se cini,koje profesore mozhete preporuciti a koje ne?
Druge skole ,kao npr.Babylon,nude extenzivne kurseve 2x sedmicno,ali meni je licno taj intenzitet za moj ukus pomalo spor..
Bio bih veoma zahvalan ukoliko biste me mogli dati informacije o eventualnim intenzivnim kursevima..
Da li neko mozhda poznaje dobrog profesora/profesoricu njemackog koja bi bila spremna da daje privatne casove i to u malim grupama..ukoliko postoji interesovanej za formiranje manje grupe,molim da se javite na PM
SLAJLAS

#2 Re: Intenzivni kurs njemackog jezika u sarajevu/privatni cas

Post by SLAJLAS »

I ja sam zainteresovana za privatne casove njemackog u manjim grupama sa dobrim profesorima i ubrzano ucenje
jasmina60

#3 Re: Intenzivni kurs njemackog jezika u sarajevu/privatni cas

Post by jasmina60 »

Mogu preporuciti profesora...ja sam 30.06. pocela uciti kao pocetnik njemacki, 23.07. sam izasla na ispit i polozila A1
coco chanel

#4 Re: Intenzivni kurs njemackog jezika u sarajevu/privatni cas

Post by coco chanel »

Moze broj telefona profesora u pp,cijena molim te i ukratko tvoja iskustva.Hvala
jasmina60

#5 Re: Intenzivni kurs njemackog jezika u sarajevu/privatni cas

Post by jasmina60 »

Ja sam bila apsolutni pocetnik. Imala sam casove svaki drugi-treci dan po 2 skolska sata. Obzirom da nisam znala vise od 10 rijeci njemackog morala sam malo vise uciti i to svakodnevno, ali sam usput i zavoljela taj teski jezik i odmah je bilo lakse. Da napomenem da ja nisam mlada , stavise starija sam gospoda tako da vjerujem da to za vas mlade nece biti problem.Ako nekoga jos nesto interesuje tu sam. Samo da napomenem da je meni trebao A1 certifikat.Ostale informacije pp.
Mirkica82

#6 Re: Intenzivni kurs njemackog jezika u sarajevu/privatni cas

Post by Mirkica82 »

jasmina60 wrote: 03/09/2014 17:10 Ja sam bila apsolutni pocetnik. Imala sam casove svaki drugi-treci dan po 2 skolska sata. Obzirom da nisam znala vise od 10 rijeci njemackog morala sam malo vise uciti i to svakodnevno, ali sam usput i zavoljela taj teski jezik i odmah je bilo lakse. Da napomenem da ja nisam mlada , stavise starija sam gospoda tako da vjerujem da to za vas mlade nece biti problem.Ako nekoga jos nesto interesuje tu sam. Samo da napomenem da je meni trebao A1 certifikat.Ostale informacije pp.
Mirkica82

#7 Re: Intenzivni kurs njemackog jezika u sarajevu/privatni casovi

Post by Mirkica82 »

Moze li cijena i broj tog profesora.
Hvala unaprijed
Post Reply