Hvala
Instruktori voznje u sarajevu
-
semii
#1 Instruktori voznje u sarajevu
Zelim polagati vozacki. Poznanik mi je preporucio instruktora Rasim Pendek skola ART pa me zanima je li iko sa njim saradjivao i da li biste ga vi preporucili?
Hvala

Hvala
- defeated
#2 Re: Instruktori voznje u sarajevu
Ma svaki instrkutor ce te nauciti kako treba, svaki dan radis voznje po rutama nezz tacno koliko ima ruta al uglavnom ih vjezbas svaki dan, i te iste rute ti budu na polaganju...
- Troll_Happens
#3 Re: Instruktori voznje u sarajevu
semii wrote:Zelim polagati vozacki. Poznanik mi je preporucio instruktora Rasim Pendek skola ART pa me zanima je li iko sa njim saradjivao i da li biste ga vi preporucili?
Hvala![]()
dobar skroz barem sam ja nekad davno polagao kod njega smiren opusten, jede pitu uvijek u kolima jer je podredjen poslu i nemoze pauzu praviti a kad je ljeto i grozdje pojede tako da nije problem za hranu
Ako ljeti vozis nemoj dolaziti u papucama jer ce te vratiti kuci itd.
u svakom slucaju nemoj birati nezira skolu selmica jer je tip
- arman1
- Grijem se na: ljubav bližnjih svoj
- Vozim: šta klepim
- Horoskop: BOG
#4 Re: Instruktori voznje u sarajevu
Ma ima dosta dobrih.
Po meni najbolji
Aco - AŠ Olimp
Meša - Svjetlosni znak
nekad bili pravo dobri ali su out
Željko -Interval(pokojni)
Džemo - Bosna (bavi se pametnijim poslom)
Po meni najbolji
Aco - AŠ Olimp
Meša - Svjetlosni znak
nekad bili pravo dobri ali su out
Željko -Interval(pokojni)
Džemo - Bosna (bavi se pametnijim poslom)
-
Diodis
#5 Re: Instruktori voznje u sarajevu
Pozz.Evo vam stranica od 3 instruktora iz MaxLine-a.Polagao sam u crnoj Ibizi i jako mi se svidilo to sto,pri kraju obuke jedan od njih trojice sjedi nazad i glumi komisiju,kako bi vas olaksali od treme na ispitu i bolje upoznali sa tim,RAJA su ! Daju dobre popuste i izlaze u susret sa dodatnim casovima.Njihova stranica http://www.facebook.com/pages/Polaganje ... 8825871803 Ja sam bio prezadovoljan,nadam se da ce te i vi 
-
casanova123
#6 Re: Instruktori voznje u sarajevu
jos da nisi jedan od te trojice pa hajd 
- dinoo1898
#7 Re: Instruktori voznje u sarajevu
al to je pravo glupo jer sutra kada polozis doces u neku situaciju na nekom mjestu kuda nkada nisi prosao i panika ce te uhvatiti, a ovi te nauce na 10 ruta, polozis i doviđenja snalazi se...defeated wrote:Ma svaki instrkutor ce te nauciti kako treba, svaki dan radis voznje po rutama nezz tacno koliko ima ruta al uglavnom ih vjezbas svaki dan, i te iste rute ti budu na polaganju...
ja sam u mostaru polagao (manji je grad i sve je to ok) ali mogu te provesti bilo kuda, nema tacno poznatih ruta i sve. sto je bolje jer te onda i instruktori pripreme za voznju po gradu dok ti malo ne naucis...
-
Diodis
#8 Re: Instruktori voznje u sarajevu
Nisam ali mi je dobar drug jedan od te 3ice 
- respo
#9 Re: Instruktori voznje u sarajevu
necu da otkrivam koja ej auto skola al ima jedan intruktor drag prijatan raja zna svoj posao
inace se odaziva na nadimak respo i pravo je extra cak zenski kandidati budu pocasceni i kafom
inace njegov broj je 48223 pa ce ti se javiti
svaka slucajnost je namjerna a svi likovi su virtualni
inace se odaziva na nadimak respo i pravo je extra cak zenski kandidati budu pocasceni i kafom
- dječak sa šibicama
#10 Re: Instruktori voznje u sarajevu
Najvaznije je kad polazes, i kad te komisija pita "jel neko urgirao za tebe?" reci "ne, niposto, ne znam nista o tome" 
-
Dr. Octagon
#11 Re: Instruktori voznje u sarajevu
respo wrote:necu da otkrivam koja ej auto skola al ima jedan intruktor drag prijatan raja zna svoj posao
-
BIONA
#12 Re: Instruktori voznje u sarajevu
Cika Aco - olimp, legenda, svakome bi ga preporucila, ali je problem sto ne prima 'svakoga' .

- arman1
- Grijem se na: ljubav bližnjih svoj
- Vozim: šta klepim
- Horoskop: BOG
#13 Re: Instruktori voznje u sarajevu
On je predratni instruktor i osoba koja ima savjest.BIONA wrote:Cika Aco - olimp, legenda, svakome bi ga preporucila, ali je problem sto ne prima 'svakoga' .
-
selma 83
#14 Re: Instruktori voznje u sarajevu
evo ti broj instruktora koji vzi po cijelom gradu ,znači koševo ,ilidža ,dobrinja, grbavica baš svukud a i normala je 061 338 085 Emir
-
anonimus03
#15 Re: Instruktori voznje u sarajevu
Auto skola Hes-as, u Avaz business centar (nedzarici). Instruktor Nedzad Moco. Brojevi: 061/245619 ; 063/930970. Super lik, raja, nauci te voziti samo tako. Mene je u prvoj sedmici natjerao da idem do Tarcina (da steknem osjecaj za prostor, i da se ne us**em kad kamion prodje pored mene
), nakon toga me je vozao po sarajevskim brdima (tj ja sam vozala), onda malo po gradu i tek onda smo poceli vjezbati po rutama.

- sarajevo_84
#16 Re: Instruktori voznje u sarajevu
tufahija18 wrote:Auto skola Hes-as, u Avaz business centar (nedzarici). Instruktor Nedzad Moco. Brojevi: 061/245619 ; 063/930970. Super lik, raja, nauci te voziti samo tako. Mene je u prvoj sedmici natjerao da idem do Tarcina (da steknem osjecaj za prostor, i da se ne us**em kad kamion prodje pored mene![]()
), nakon toga me je vozao po sarajevskim brdima (tj ja sam vozala), onda malo po gradu i tek onda smo poceli vjezbati po rutama.
![]()
I moj je instruktor bio Nedžad Moco, jest da je u to vrijeme radio u Max Line-u, čovjek za 10.
Na samom početku obuke moj zahtjev je jedino bio da se ne desi da ne znam voziti, ili ne smijem voziti, nakon što položim vozački.
I zaista se mogu pohvaliti da vozim bolje od pola muškaraca, a prije same obuke, nikad nisam upalila auto, a ne da sam pokušala voziti, s tim da na obuci nisam bila totalni antitalenat, al puno je do instruktora, koliko strpljivo i precizno objašnjava.
Za tri godine vozačkog iskustva nisam napravila nijedan prekršaj, hvala Bogu, i čini mi se da još samo nisam pokušala voziti kamion, dakle vozila sam od raznih skalamerija, do novijih auta.
Što se mene tiče, nije nikakav vozač koji zna voziti samo jedno auto, pa kad dođe u priliku da vozi neko drugo, ne zna, ili kaže: nije mi isto. Sve je isti sistem, ako voziš - voziš, nema veze jel auto tvoj ili tuđi.
- Reglan
#17 Re: Instruktori voznje u sarajevu
Takodjer odlican je instruktor i Omer iz auto skole Start.Stariji covjek sa puno zivaca i koji se o tebi brine dok kod njega polazes kao o svom sinu. 
-
fenolftalein
#18 Re: Instruktori voznje u sarajevu
Ma najbolji instruktori su u Maxline autoškoli. Ne samo instruktori, nego osoblje generalno.
Govorim iz iskustva

Govorim iz iskustva
-
BIONA
#19 Re: Instruktori voznje u sarajevu
Opet ja - cika Aco - Olimp
ciko bio i prije rata jako poznat po svom radu...
-
kenzo
#20 Re: Instruktori voznje u sarajevu
ko zeli da uci na peugeot 307 , Hamida preporucujem 061 221 339
auto skola regleman- vec godinama radi ovaj posao...
auto skola regleman- vec godinama radi ovaj posao...
-
esad_plavi
#21 Re: Instruktori voznje u sarajevu
Autoskola ART je jako dobra, instruktori su im rega, smireni, dobro te nauce, itd., jako dobro iskustvo s njima. 
-
avalanche168
#22 Re: Instruktori voznje u sarajevu
I ja kažemesad_plavi wrote:Autoskola ART je jako dobra, instruktori su im rega, smireni, dobro te nauce, itd., jako dobro iskustvo s njima.
-
selma 83
#23 Re: Instruktori voznje u sarajevu
možete kod Emira ,baš ne žali na zalaganju,objašnjavanju ,pa čak i sa savjetima za vožnju po Sarajevu,sve važnije raskrsnice smo prošli itd 061 338 085
- nidokralj
#24 Re: Instruktori voznje u sarajevu
Mogu samo da preporucim Mustafu i Muamera Divjana iz AŠ Selector.Otac i sin, odlicno objasne,smireno,sve i jednu caku su mi objasnili,proso iz prve bez problema.Jos su moja dva jarana isto tako polozili par dana prije mene kod njega.I oni iz prve,bez ikakve stele...broj telefona: 061 135 133

-
midan19
#25 Re: Instruktori voznje u sarajevu
[quote="tufahija18"]Auto skola Hes-as,