Instruktori voznje u sarajevu

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

semii

#1 Instruktori voznje u sarajevu

Post by semii »

Zelim polagati vozacki. Poznanik mi je preporucio instruktora Rasim Pendek skola ART pa me zanima je li iko sa njim saradjivao i da li biste ga vi preporucili?
Hvala :) :-)
defeated

#2 Re: Instruktori voznje u sarajevu

Post by defeated »

Ma svaki instrkutor ce te nauciti kako treba, svaki dan radis voznje po rutama nezz tacno koliko ima ruta al uglavnom ih vjezbas svaki dan, i te iste rute ti budu na polaganju...
Troll_Happens

#3 Re: Instruktori voznje u sarajevu

Post by Troll_Happens »

semii wrote:Zelim polagati vozacki. Poznanik mi je preporucio instruktora Rasim Pendek skola ART pa me zanima je li iko sa njim saradjivao i da li biste ga vi preporucili?
Hvala :) :-)

dobar skroz barem sam ja nekad davno polagao kod njega smiren opusten, jede pitu uvijek u kolima jer je podredjen poslu i nemoze pauzu praviti a kad je ljeto i grozdje pojede tako da nije problem za hranu :)
Ako ljeti vozis nemoj dolaziti u papucama jer ce te vratiti kuci itd.
u svakom slucaju nemoj birati nezira skolu selmica jer je tip :shock: :skoljka: :run:
arman1
Grijem se na: ljubav bližnjih svoj
Vozim: šta klepim
Horoskop: BOG

#4 Re: Instruktori voznje u sarajevu

Post by arman1 »

Ma ima dosta dobrih.
Po meni najbolji
Aco - AŠ Olimp
Meša - Svjetlosni znak
nekad bili pravo dobri ali su out
Željko -Interval(pokojni)
Džemo - Bosna (bavi se pametnijim poslom)
Diodis

#5 Re: Instruktori voznje u sarajevu

Post by Diodis »

Pozz.Evo vam stranica od 3 instruktora iz MaxLine-a.Polagao sam u crnoj Ibizi i jako mi se svidilo to sto,pri kraju obuke jedan od njih trojice sjedi nazad i glumi komisiju,kako bi vas olaksali od treme na ispitu i bolje upoznali sa tim,RAJA su ! Daju dobre popuste i izlaze u susret sa dodatnim casovima.Njihova stranica http://www.facebook.com/pages/Polaganje ... 8825871803 Ja sam bio prezadovoljan,nadam se da ce te i vi :thumbup:
casanova123

#6 Re: Instruktori voznje u sarajevu

Post by casanova123 »

jos da nisi jedan od te trojice pa hajd :D
dinoo1898

#7 Re: Instruktori voznje u sarajevu

Post by dinoo1898 »

defeated wrote:Ma svaki instrkutor ce te nauciti kako treba, svaki dan radis voznje po rutama nezz tacno koliko ima ruta al uglavnom ih vjezbas svaki dan, i te iste rute ti budu na polaganju...
al to je pravo glupo jer sutra kada polozis doces u neku situaciju na nekom mjestu kuda nkada nisi prosao i panika ce te uhvatiti, a ovi te nauce na 10 ruta, polozis i doviđenja snalazi se...
ja sam u mostaru polagao (manji je grad i sve je to ok) ali mogu te provesti bilo kuda, nema tacno poznatih ruta i sve. sto je bolje jer te onda i instruktori pripreme za voznju po gradu dok ti malo ne naucis... :)
Diodis

#8 Re: Instruktori voznje u sarajevu

Post by Diodis »

Nisam ali mi je dobar drug jedan od te 3ice :D
respo

#9 Re: Instruktori voznje u sarajevu

Post by respo »

necu da otkrivam koja ej auto skola al ima jedan intruktor drag prijatan raja zna svoj posao
inace se odaziva na nadimak respo i pravo je extra cak zenski kandidati budu pocasceni i kafom
inace njegov broj je 48223 pa ce ti se javiti

svaka slucajnost je namjerna a svi likovi su virtualni
dječak sa šibicama

#10 Re: Instruktori voznje u sarajevu

Post by dječak sa šibicama »

Najvaznije je kad polazes, i kad te komisija pita "jel neko urgirao za tebe?" reci "ne, niposto, ne znam nista o tome" :D
Dr. Octagon

#11 Re: Instruktori voznje u sarajevu

Post by Dr. Octagon »

respo wrote:necu da otkrivam koja ej auto skola al ima jedan intruktor drag prijatan raja zna svoj posao
inace se odaziva na nadimak respo i pravo je extra cak zenski kandidati budu pocasceni i kafom
inace njegov broj je 48223 pa ce ti se javiti

svaka slucajnost je namjerna a svi likovi su virtualni
:lol:
BIONA

#12 Re: Instruktori voznje u sarajevu

Post by BIONA »

Cika Aco - olimp, legenda, svakome bi ga preporucila, ali je problem sto ne prima 'svakoga' .
:thumbup:
arman1
Grijem se na: ljubav bližnjih svoj
Vozim: šta klepim
Horoskop: BOG

#13 Re: Instruktori voznje u sarajevu

Post by arman1 »

BIONA wrote:Cika Aco - olimp, legenda, svakome bi ga preporucila, ali je problem sto ne prima 'svakoga' .
:thumbup:
On je predratni instruktor i osoba koja ima savjest.
selma 83

#14 Re: Instruktori voznje u sarajevu

Post by selma 83 »

evo ti broj instruktora koji vzi po cijelom gradu ,znači koševo ,ilidža ,dobrinja, grbavica baš svukud a i normala je 061 338 085 Emir
anonimus03

#15 Re: Instruktori voznje u sarajevu

Post by anonimus03 »

Auto skola Hes-as, u Avaz business centar (nedzarici). Instruktor Nedzad Moco. Brojevi: 061/245619 ; 063/930970. Super lik, raja, nauci te voziti samo tako. Mene je u prvoj sedmici natjerao da idem do Tarcina (da steknem osjecaj za prostor, i da se ne us**em kad kamion prodje pored mene :mrgreen: :skoljka: ), nakon toga me je vozao po sarajevskim brdima (tj ja sam vozala), onda malo po gradu i tek onda smo poceli vjezbati po rutama. :thumbup: :thumbup:
sarajevo_84

#16 Re: Instruktori voznje u sarajevu

Post by sarajevo_84 »

tufahija18 wrote:Auto skola Hes-as, u Avaz business centar (nedzarici). Instruktor Nedzad Moco. Brojevi: 061/245619 ; 063/930970. Super lik, raja, nauci te voziti samo tako. Mene je u prvoj sedmici natjerao da idem do Tarcina (da steknem osjecaj za prostor, i da se ne us**em kad kamion prodje pored mene :mrgreen: :skoljka: ), nakon toga me je vozao po sarajevskim brdima (tj ja sam vozala), onda malo po gradu i tek onda smo poceli vjezbati po rutama. :thumbup: :thumbup:

I moj je instruktor bio Nedžad Moco, jest da je u to vrijeme radio u Max Line-u, čovjek za 10.
Na samom početku obuke moj zahtjev je jedino bio da se ne desi da ne znam voziti, ili ne smijem voziti, nakon što položim vozački.

I zaista se mogu pohvaliti da vozim bolje od pola muškaraca, a prije same obuke, nikad nisam upalila auto, a ne da sam pokušala voziti, s tim da na obuci nisam bila totalni antitalenat, al puno je do instruktora, koliko strpljivo i precizno objašnjava.

Za tri godine vozačkog iskustva nisam napravila nijedan prekršaj, hvala Bogu, i čini mi se da još samo nisam pokušala voziti kamion, dakle vozila sam od raznih skalamerija, do novijih auta.

Što se mene tiče, nije nikakav vozač koji zna voziti samo jedno auto, pa kad dođe u priliku da vozi neko drugo, ne zna, ili kaže: nije mi isto. Sve je isti sistem, ako voziš - voziš, nema veze jel auto tvoj ili tuđi. :-D
Reglan

#17 Re: Instruktori voznje u sarajevu

Post by Reglan »

Takodjer odlican je instruktor i Omer iz auto skole Start.Stariji covjek sa puno zivaca i koji se o tebi brine dok kod njega polazes kao o svom sinu. :thumbup:
fenolftalein

#18 Re: Instruktori voznje u sarajevu

Post by fenolftalein »

Ma najbolji instruktori su u Maxline autoškoli. Ne samo instruktori, nego osoblje generalno. :)
Govorim iz iskustva :thumbup: :thumbup:
BIONA

#19 Re: Instruktori voznje u sarajevu

Post by BIONA »

Opet ja - cika Aco - Olimp :thumbup: ciko bio i prije rata jako poznat po svom radu...
kenzo

#20 Re: Instruktori voznje u sarajevu

Post by kenzo »

ko zeli da uci na peugeot 307 , Hamida preporucujem 061 221 339
auto skola regleman- vec godinama radi ovaj posao...
esad_plavi

#21 Re: Instruktori voznje u sarajevu

Post by esad_plavi »

Autoskola ART je jako dobra, instruktori su im rega, smireni, dobro te nauce, itd., jako dobro iskustvo s njima. :)
avalanche168

#22 Re: Instruktori voznje u sarajevu

Post by avalanche168 »

esad_plavi wrote:Autoskola ART je jako dobra, instruktori su im rega, smireni, dobro te nauce, itd., jako dobro iskustvo s njima. :)
I ja kažem :D
selma 83

#23 Re: Instruktori voznje u sarajevu

Post by selma 83 »

možete kod Emira ,baš ne žali na zalaganju,objašnjavanju ,pa čak i sa savjetima za vožnju po Sarajevu,sve važnije raskrsnice smo prošli itd 061 338 085
nidokralj

#24 Re: Instruktori voznje u sarajevu

Post by nidokralj »

Mogu samo da preporucim Mustafu i Muamera Divjana iz AŠ Selector.Otac i sin, odlicno objasne,smireno,sve i jednu caku su mi objasnili,proso iz prve bez problema.Jos su moja dva jarana isto tako polozili par dana prije mene kod njega.I oni iz prve,bez ikakve stele...broj telefona: 061 135 133 :thumbup: :thumbup: :thumbup:
midan19

#25 Re: Instruktori voznje u sarajevu

Post by midan19 »

[quote="tufahija18"]Auto skola Hes-as,
:-)
Post Reply