Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
duminjo wrote:
Najbolje je kada dolazis kuci i znas da te čeka
Jel to ono kad radije ne bi? Hm
Ramzess Veliki wrote:Ja ne volim da mi se zvoca. Neka sebi traze teren za zvocanje ako to vole.
I nema vise nista dzabe ... hoce da izadje samnom, ima da se potrudi, ne dajem se ja samo tako ... mora pokazati da joj je stalo, restoran, vecera, neko dobro auto ... treba da me jarani vide u nekoj sklopociji pa da mi se smiju ... I nema seksa tako lako, ima da se potrude i tacka. Nisam ja jeftin muskarac!
Svakako, ima to svoje prednosti, al eto, štajaznam, nekako se čovjek navikne i na ovo
Ramzess Veliki wrote:Joj jeste se raspisali ... odustao sam na 24-toj strani ...
Moj skromni doprinos ovoj temi - ljubav je najbitnija. Nema ljubavi, nema ni braka.
A ako pogledamo planetu, vala previse smo je naselili. Jos malo i pocet cemo jesti sami sebe, I zato podrzavam osobe koje ne zele da imaju djecu. To pomaze u ocuvanju planete. Podrzavam I osobe koje ce radije biti same nego u nekom zatrovanom braku. Nije lose biti samac. Evo gledam po sebi, bio sam u braku, a evo isprobavam se I kao samac. Kad si sam imas vise mogucnosti, nista ne dijelis, sve je tvoje. A u braku, ako je iz ljubavi, lijep je osjecaj dijeljenja.
A oni koji imaju djecu, treba da ih usmjere da budu sretna, da nadju svoj put I da odu za svojom sudbinom.
Koje su ti mogucnosti koje imas kao samac?
Zasto ti je problem da nesto dijelis u braku, -pa sve je vase, ili moze biti i svako svoje, zavisi od dogovora. Gledas materijalnu stranu.Ona je samo jedna od konponenata sto cine brak.
duminjo wrote:
Najbolje je kada dolazis kuci i znas da te čeka
Jel to ono kad radije ne bi? Hm
Oguglo ja davno na to. Što ti reče, najbolje na zajebanciju okrenuti. Kome je Do GALAME neka je sprovodi Sa nekim drugim
Bloo wrote:
duminjo wrote:
I majka zvoca i muškarci zvocaju.
Nema to veze sa mojim vidjenjem zene.
I majka je zensko. Ja samo primjetih da se izraz koristio samo za zene ovdje...
To je ono sto napisah u postu prije. Gomila gluposti, pokušaj neke Nove zajebancije. Danas pljuju, sutra će lizati.
Joj što Trazis dlaku u jajetu i fino sam komentariso samo izraz "zvocati".. Bas je dobar
I nemoj vise da me vrijedjas. Ja zene stvarno postujem
Ja samo primjetih da je nesto ko nervozna, al opet ne napisah. Možda mi se samo ucinilo.
Ako joj pomaze što zvoca, Evo bujrum.
Bloooo Hoš broj da nazoves i istreses se?
Ja samo primjetih da je nesto ko nervozna, al opet ne napisah. Možda mi se samo ucinilo.
Ako joj pomaze što zvoca, Evo bujrum.
Bloooo Hoš broj da nazoves i istreses se?
Samo se ti zajebaji
Meni je već zagarantovano štipanje i čupanje dlačica
Tomahawk11 wrote:Jeste neki, pa vidite vi kakvih sve žrtvovanja ima...
Pa ja,ja imam maksuziju s peljesca,ko dusha,poslije trece pjevas a kez od uha do uha,pocne grlo bolit izgargaras,baje pomru sve,obloge,ma svasta.Boli moju grlo,de reko,haj,pihni malo,obloge stavi...Neka ti kaze,ostavi ti to sebi da imas. A jok ba,dismr joj.
ovo_mi_je_nick wrote:Žene se vjernici kojima je to jedini način da umoče na halal način, oni kojima se omaklo i oni kojima treba druga mati za kuhanje i pranje.
ovo_mi_je_nick wrote:Žene se vjernici kojima je to jedini način da umoče na halal način, oni kojima se omaklo i oni kojima treba druga mati za kuhanje i pranje.
Ova tema, kao i slične teme otvorene ili reaktivirane ovih dana, nudi jednu zaista dobru osnovu za kvalitetnu diskusiju, ali po običaju, dobre priče se ili razvodne ili odu u stranputicu, izbiju na površinu skriveni kompleksi, krenu ubjeđivanja, rasprave, svađe, na kraju i vrijeđanja, i onda teme dožive krah. Šteta.
Imala sam pisati puno o ovoj temi, tj. replicirati mnogim učesnicima teme u cilju razvijanja kvalitetne diskusije, ali zbog pravca u kojem je tema otišla više i ne znam šta je to tačno bilo i koliko ima smisla više išta pisati.
Tačno, tema je otvorena u cilju zdrave diskusije, ali je još jednom dokazano da to nije moguće, bar ne na ovom forumu.
Malo zdrave zezancije nije na odmet, međutim otišlo je ovo sve ulijevo ili udesno.
A dobro, možda je baš to jedan od uzročnika što je i institucija braka danas skrenula sa svog puta.
To, što su ljudi puni frustracija, kompleksa, sebičnosti, samoživosti, netolerancije.
Kad sam došao na ideju za temu, a u toku rasprave na onoj drugoj temi, ovo je ono o čemu sam mislio da ćemo pisati.
Međutim...