Kako se zove negativan kompromis?MarlboroGold wrote: Let's agree to disagree... kompromis nije uvijek pozitivan i kad tad se to pokaže.
I samim tim negativan, kako može biti kompromis?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Kako se zove negativan kompromis?MarlboroGold wrote: Let's agree to disagree... kompromis nije uvijek pozitivan i kad tad se to pokaže.
mad_max_ba wrote: Šta je to problem?
"Glumice, jebo vas Radovan" napisao je jedan Radovan na zidu nekadasnjeg poznatog okupljalista Bulevar u Mostaru.sekerbay wrote:Ne povjeravaj imetak ženi, raskućit će te.
A, čuvaj se muškaraca koji ne znaju sa parama jer su gori od žena.
Albert Camus
mad_max_ba wrote: Šta je to problem?
Prepoznala seBloo wrote:Čuvaj se bradatih muškaraca sa ćosavim jajima.
Risto Đogo
tako'e, muskarcinosekerbay wrote:Prepoznala seBloo wrote:Čuvaj se bradatih muškaraca sa ćosavim jajima.
Risto Đogomore l ti plata bit do petnestog
Paco je feminizirani mrzitelj pravih muškaraca
Haj, barem imaš odličnu moć zapažanjaPaco wrote:muskarcino
To je Velko...cendlerbing wrote:što velko samo o kladari priča, neće ga ovako bloo htjeti ni kad bude punoljetan
Seyfo wrote:Brak je, kao institucija, prenesen u pravo i građanski život iz vjere (bilo koje) a zadržao se do današnjih dana jer djeca treba da imaju roditelje kao prvo, a kao drugo iz ekonomskih razloga i razloga opstanka, da sačuva porodicu kao osnovunu ćeliju društva.
Cemu banalnosti?Nastasia wrote:Seyfo wrote:Brak je, kao institucija, prenesen u pravo i građanski život iz vjere (bilo koje) a zadržao se do današnjih dana jer djeca treba da imaju roditelje kao prvo, a kao drugo iz ekonomskih razloga i razloga opstanka, da sačuva porodicu kao osnovunu ćeliju društva.
A djeca koja nisu rodjena u braku nemaju roditelje?
Def nemamo isti ukus u muskarcimANastasia wrote:Ja bi se s ovog foruma, samo za Pacu udala.
Ako ima crne oci, tamnu kosu i vise od 180 naravno.
Hajd ti nama onu svoju...zoomba wrote:Krenule reklame
Ko kome pridrzava?Bloo wrote:Hajd ti nama onu svoju...zoomba wrote:Krenule reklame
Idemo svi piskiti kod DamirA
Dakle povlačiš ponudu koju si dala mojoj malenkostiNastasia wrote:Ja bi se s ovog foruma, samo za Pacu udala.
Oho hosekerbay wrote:Dakle povlačiš ponudu koju si dala mojoj malenkostiNastasia wrote:Ja bi se s ovog foruma, samo za Pacu udala.
Ne mogu ja tih sto trce za svim sto cuci dok pisa...sekerbay wrote:Dakle povlačiš ponudu koju si dala mojoj malenkostiNastasia wrote:Ja bi se s ovog foruma, samo za Pacu udala.
Čini ti seNastasia wrote:Ne mogu ja tih sto trce za svim sto cuci dok pisa...
Jednom je neko podigao ruku na mene, rahmet mu dusi.sekerbay wrote:Čini ti seNastasia wrote:Ne mogu ja tih sto trce za svim sto cuci dok pisa...
Žene najviše vole one koje treba čuvat tj vezat
Znaš onu, tuče me, dakle voli me
Da smo se upoznali prije neg sam se vratio vjeri, strašan bismo par biliNastasia wrote:Jednom
Pa i zenske pokusavaju na vise strana pa gdje upali..Nastasia wrote:Ne mogu ja tih sto trce za svim sto cuci dok pisa...sekerbay wrote:Dakle povlačiš ponudu koju si dala mojoj malenkostiNastasia wrote:Ja bi se s ovog foruma, samo za Pacu udala.