....ja se oprostio jos devedesete i nisam se pokajao niti mi fali........od odlaska na Zeljine ali i sve druge utakmice u BiH!
Inicijativa za formiranje 'Zheljinog' fonda
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
_BaykoNoor_
ja hocu svojih 15 maraka za zapadnu tribinu nazad. Ono je juce em bio blam, em teska uvreda za zdrav razum.
- manijak1
Baš zbog tih koji nas tjeraju sa stadiona.
-
_BaykoNoor_
mudro zboris junace, mudromanijak1 wrote:Tako nekako kao što Stochar kaže ali ja to ne mogu .I neću.
Baš zbog tih koji nas tjeraju sa stadiona.
- manijak1
Nije tu ništa mudro već je po trenutno važećim standardima jako glupo
no vrijeme će pokazati .
-
Salko Agić - dipl.ing.
mudro zboris, manijace!manijak1 wrote:Nije tu ništa mudro već je po trenutno važećim standardima jako glupono vrijeme će pokazati .
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Neka se da porodici Amera Kasapovica
- horns&drums
Dok se naplate one stolice slabo ce sta ostati za nesto drugo.
A moze li se ovo oglasiti na nekom visem nivou?
A moze li se ovo oglasiti na nekom visem nivou?
- pitt
e moj cattleman:D.......nekad sam pratio desavanja u PL sa velikim zanimanjem i strascu al kako vrijeme leti a stvari idu ka dnu....sve vise i vise postajem ogorchen. Sve mi se gadi.....od situacija na tribinama, nacionalne netrpljivosti i politike kojima mjesto nije u sportu, jebenog saveza i idiota sto tamo sjede..........
Lijepi NFL, NHL, NBA i college sportovi
-
Zadig
pitt wrote:e moj cattleman:D.......nekad sam pratio desavanja u PL sa velikim zanimanjem i strascu al kako vrijeme leti a stvari idu ka dnu....sve vise i vise postajem ogorchen. Sve mi se gadi.....od situacija na tribinama, nacionalne netrpljivosti i politike kojima mjesto nije u sportu, jebenog saveza i idiota sto tamo sjede..........
dje samo para vrti, a ne tamo nekakav nacionalizam
- pitt
Ima i toga....jebi ti to....ja prosle godine 2 stoje uzeh kad smo patriots oderali
Al vidi molim te kako to kod njih fercera......prije dvije hefte gostovo je miami....presezon game.....znachi ko egzibiciona utakmica samo.....oko 60000 ljudi je doslo to da gleda
Naj jeftinija karta je $55 pa ti vidi koje su to pare prije sezone. Sjedimo ja i jaran oko nas i ima par u dresovima miamia...niko im nije zucnuo a kamoli sta drugo. Sjede i zajebavaju se sa nama isto ko da svi navijaju za isti tim. raja dodje da pogleda tekmu, navija za svoj tim i ode hairli kuci....a ne da moras misliti hoces li ciglu popiti ili ce te drot opauchiti pendrekom 
Al vidi molim te kako to kod njih fercera......prije dvije hefte gostovo je miami....presezon game.....znachi ko egzibiciona utakmica samo.....oko 60000 ljudi je doslo to da gleda
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#17 Re: Stochar se oprasta... (Inicijativa)
e vidism, takav je bio i na ogradi u centralnom dijelu ispod semafora, i vec ce na prvom gostovanju dobit batine.... tako makar rekoshe ovi pored mene sto su sjedili...stochar wrote:
- Navijajte jeb'o vas hljeb! vi niste navijachi, vi ste pichke!!!
mislim, sto je najgore, takve stvari govori neko ko se ne sjeca Zubanovog gola...
-
mIRCerka
#18 Re: Stochar se oprasta... (Inicijativa)
Putem THEMANIACS.ORG foruma se obratiti "organizatorima" navijanja da se te stvari regulisu, inace ce preci sve granice i doci ce do krvoprolica.stochar wrote:De nek' neko kazhe sta povodom ove inicijative i dajte nekih ideja, da ne supljiramo...
Eto, nije suplja.
- horns&drums
Osisan na "keca", dva zuba u glavi, 17,5 godina, megafon u ruci...e to vam je jedan od "vodja" navijaca Zelje
Djilda, ustani iz groba!
Djilda, ustani iz groba!
-
mIRCerka
edu wrote:cuj ne sjeca se zubanovog gola..aaaaaaaaaaaaaaaa..pa ja koji sam karina od navijaca ga nikad necu moci zaboraviti..![]()
..k'o sad gledam ulijece mi komsija u stan..skace..vristi..ja gledam cime cu ga opaliti..
![]()
![]()
![]()
bilo - ne ponovilo se..![]()
![]()