Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ljudi ih oborili skroz.... Mislim da je ovo pretjerivanje jer sto bi samo njih ovako kaznili gdje su druge sfere zivota sve prolazi nekaznjeno. Jadna smo mi zemlja bljak...
ljudi ih oborili skroz.... Mislim da je ovo pretjerivanje jer sto bi samo njih ovako kaznili gdje su druge sfere zivota sve prolazi nekaznjeno. Jadna smo mi zemlja bljak...
Jesu li ti to nešto u rodu?
Naravno da su zaslužile, u normalna vremena i za manje stvari se izbacivalo iz škole. Pogotovo neko ko se ovako ponaša ne može biti zdravstveni radnik. Zamisli šta bi sutra pacijentima radile?
Jesu li ti to nešto u rodu?
Naravno da su zaslužile, u normalna vremena i za manje stvari se izbacivalo iz škole. Pogotovo neko ko se ovako ponaša ne može biti zdravstveni radnik. Zamisli šta bi sutra pacijentima radile?
Nisu a i da jesu isto bih reagovao.. Mislim okey je da se kazne, ali samo njih kazniti a ostale da prolaze zbog mnogo tezih stvari nekaznjeno onda ne razumijem i mislim da je pretjerano ali samo iz tog razloga. Da su tri babina sina bila u pitanju sumnjam da bi im ista rekli a o kaznama nekim da i ne pricamo. Mislim da razumijes poentu mog posta.
Kada sam ja isao u skolu, pojedini klosari, nasilnici i slicni s radili mnofo gore stvari i maltretirali dajecu na 1000 nacina i nikada niko nije izbacen iz skole...
Poenta je samo ako to dodje do TV-a onda se ovako sankcionisu oni najslabiji, i ako su oni krivi, u ovom slucaju djevojke, za vece i gore stvari kod samih ucenika, niko se i ne obazire... Samo nek TV ne snima i sve je OK....
Neka su ih izbacili, mogu biti i primjer drugima slicnima.
A to sto ima gorih stvari ne znaci da bi se trebali prepustiti totalnoj anarhiji. Svaki popravak stanja je napredak.
Moze li pomoc, savjet...na koji nacin pomoci I realizovati neki projekat, donaciju, bilo sta u vrticu? Upisujemo curicu u jedan od vrtica JU Djeca Sarajeva I culi smo dosad da su u drugim vrticima "sposobni roditelji" uspjeli u mnogome popraviti interijer I inventor vrtica, pa ako neko ima konkretan savjet ili uputu na koji nacin raditi da postignemo isto I u nasem oronulom obdanistu bili bismo jako zahvalni!
simbabimba wrote:Moze li pomoc, savjet...na koji nacin pomoci I realizovati neki projekat, donaciju, bilo sta u vrticu? Upisujemo curicu u jedan od vrtica JU Djeca Sarajeva I culi smo dosad da su u drugim vrticima "sposobni roditelji" uspjeli u mnogome popraviti interijer I inventor vrtica, pa ako neko ima konkretan savjet ili uputu na koji nacin raditi da postignemo isto I u nasem oronulom obdanistu bili bismo jako zahvalni!
Nazovite i zakažite sastanak sa direktoricom JU "Djeca Sarajeva", izložite svoj prijedlog. Ako je sve OK, mislim da ne bi trebalo biti problema, s obzirom na tešku finansijsku situaciju u cijelom KS.
Sretno!
simbabimba wrote:Moze li pomoc, savjet...na koji nacin pomoci I realizovati neki projekat, donaciju, bilo sta u vrticu? Upisujemo curicu u jedan od vrtica JU Djeca Sarajeva I culi smo dosad da su u drugim vrticima "sposobni roditelji" uspjeli u mnogome popraviti interijer I inventor vrtica, pa ako neko ima konkretan savjet ili uputu na koji nacin raditi da postignemo isto I u nasem oronulom obdanistu bili bismo jako zahvalni!
Nazovite i zakažite sastanak sa direktoricom JU "Djeca Sarajeva", izložite svoj prijedlog. Ako je sve OK, mislim da ne bi trebalo biti problema, s obzirom na tešku finansijsku situaciju u cijelom KS.
Sretno!
Nije problem da JU private donaciju, to cine stalno, nego ne znam kako I gdje da krenem da trazim sredstva za JU.
Sretno!
Nije problem da JU private donaciju, to cine stalno, nego ne znam kako I gdje da krenem da trazim sredstva za JU.
A to...Traženje je mukotrpan posao. Treba se raspitati kod raznoraznih stranih organizacija koje podržavaju takve projekte, pa kod nekih ambasada itd. Uglavnom, novaca je sve manje, a i ako nađete nekoga, projekat koji budete uradili mora da bude urađen profesionalno i kvalitetno, u protivnom se odbaca. Naravno, dobro bi bilo i da imate nekoga da to malo "pogura". Uglavnom, puno sreće u traženju.
Hoce li i sada biti kakvih peticija za smjenu i sl.?
Jer kako vidim uvazena direktorica kaze da je o svemu saznala iz medija. A ostavke iz moralnih razloga su kod nas manje poznate vlastodrscima od kineskog pisma.
Hoce li i sada biti kakvih peticija za smjenu i sl.?
Jer kako vidim uvazena direktorica kaze da je o svemu saznala iz medija. A ostavke iz moralnih razloga su kod nas manje poznate vlastodrscima od kineskog pisma.
Drugi veliki propust dok je u mandatu. I nikome ništa.
Da li neko zna subvencioniraju li se privatni vrtici od vlade kantona? Vidim u zemljama okruzenja to je normala, a cini mi se da i u BL neki privatni vrtici imaju sunvencije. Zar nije malo diskriminatorski da neko ima pravo na subvenciju samo zato sto je mogao dijete upisati u javni vrtic?
U KS se ne subvencioniraju. Inače, možete reći da sam cinična ali djeca su potrovana, uzrok je Gold mignon kojem je zabranjeno prometovanje robom koju inače nisu imali pravo stavljati u promet, direktorica će biti krivično procesuirana a ovi očekuju 10 veeeelikih odgojnih grupa za 340 KM po glavi. http://ekapija.ba/bs/Vijest/vijesti/u-s ... ad-image-0