Baš tako, zasuči rukave i kreni,,,,safran wrote:Tema ima preko 150 strana bujrum krenuti od 1.Sabirni centar wrote:Fakat, i mene zanima šta ta "mrska" Arzija radi djeci u vrtićimabasicm wrote: Ja ne znam sta to Arzija radi djeci pa je toliko strasno?Znamo za sv.Nikolu
imal' sem njega još nešto a da ne znamo, tipa stajanja u kutu, šibanja , čupanja noktiju, sjedenja na kukuruzu i slično.
Inicijativa roditelja djece iz sarajevskih vrtića
- iz dna duše
#3826 Re: Inicijativa roditelja djece iz sarajevskih vrtića
- FOČANSKI PROPISI
#3827 Re: Inicijativa roditelja djece iz sarajevskih vrtića
Ako ste vi sve pratili,dajte glavne crtice ,da ne čitamo sve.iz dna duše wrote: Baš tako, zasuči rukave i kreni,,,,
- valterbranisarajevo
- zateznistub
#3829 Re: Inicijativa roditelja djece iz sarajevskih vrtića
Eno je i iz CERN-a traze, kazu fali im eXperata.valterbranisarajevo wrote:Isplivali su i detalji iz njezine bogate naučne karijere..HACAAP menađžer i edžspert...
- nosara
#3830 Re: Inicijativa roditelja djece iz sarajevskih vrtića
Sta znas za sv. nikolu...? To da ona postuje istog jer je u istom kolu sa onima koji ga slave...? To zna svako...Sabirni centar wrote: Fakat, i mene zanima šta ta "mrska" Arzija radi djeci u vrtićimaZnamo za sv.Nikolu
imal' sem njega još nešto a da ne znamo, tipa stajanja u kutu, šibanja , čupanja noktiju, sjedenja na kukuruzu i slično.
Sekularni deda mraz njoj (vama) jebe koncepciju...
- iz dna duše
#3831 Re: Inicijativa roditelja djece iz sarajevskih vrtića
Oj Živote i doktora...i zlatnih orlova i Svetih Nikola i Novih godina i paštetica i salamica djeci i razmućenih sokova...i odgoja....valterbranisarajevo wrote:http://www.ffuis.edu.ba/media/attachmen ... utovic.pdf
- FOČANSKI PROPISI
#3832 Re: Inicijativa roditelja djece iz sarajevskih vrtića
Naglabamo, a možda je i Arzija promijenila stav glede očeva dječice iz obdaništa.
-
VjecitiStudent
#3833 Re: Inicijativa roditelja djece iz sarajevskih vrtića
valterbranisarajevo wrote:http://www.ffuis.edu.ba/media/attachmen ... utovic.pdf
Презиме и име кандидата : мр Арзија Махмутовић
Назив завршеног факултета: Универзитет у Сарајеву Педагошка академија у Сарајеву
Одсјек, група, смјер:
Година дипломирања: 2002.
Назив специјализације: -
Назив магистарске тезе: Утицај социо-културних фактора на припремљеност дјеце за полазак у школу
Научно подручје: Педагогија
Година одбране: 2011.
Факултет и мјесто: Универзитет у Источном Сарајеву, Филозофски факултет Пале
- FOČANSKI PROPISI
#3834 Re: Inicijativa roditelja djece iz sarajevskih vrtića
Ne treba se smijati tuđoj nesreći ,možda i tebe čeka isto, Vječiti.VjecitiStudent wrote:valterbranisarajevo wrote:http://www.ffuis.edu.ba/media/attachmen ... utovic.pdfПрезиме и име кандидата : мр Арзија Махмутовић
Назив завршеног факултета: Универзитет у Сарајеву Педагошка академија у Сарајеву
Одсјек, група, смјер:
Година дипломирања: 2002.
Назив специјализације: -
Назив магистарске тезе: Утицај социо-културних фактора на припремљеност дјеце за полазак у школу
Научно подручје: Педагогија
Година одбране: 2011.
Факултет и мјесто: Универзитет у Источном Сарајеву, Филозофски факултет Пале![]()
![]()
-
VjecitiStudent
#3835 Re: Inicijativa roditelja djece iz sarajevskih vrtića
Ima jos:
Član je Društva pedagoga Republike Srpske, gdje aktivno učestvuje više godina i daje svoj doprinos u rješavanju najznačajnijih pitanja pedagoške teorije i prakse.
- valterbranisarajevo
#3836 Re: Inicijativa roditelja djece iz sarajevskih vrtića
Pripremajte golubove pismonoše. Što ste surfali -surfali ste....(ovo je iz arhive)
Arzija Mahmutović je naglasila pogubnu ulogu tzv. parazitarnih činioca. Jedan od najopasnijih parazitnih činilaca je, po njenim naučnim saznanjima, internet".
koautor knjige Slobodno vrijeme mladih
pa onda rodni Glamoč velikim slovom a Sarajevo malim..(Glamoč, sarajevo)
Arzija Mahmutović je naglasila pogubnu ulogu tzv. parazitarnih činioca. Jedan od najopasnijih parazitnih činilaca je, po njenim naučnim saznanjima, internet".
pa onda rodni Glamoč velikim slovom a Sarajevo malim..(Glamoč, sarajevo)
- nosara
#3837 Re: Inicijativa roditelja djece iz sarajevskih vrtića
Pa sto tamo ne nadje posla...? Mislim, kad je vec Clan...VjecitiStudent wrote:Ima jos:
Član je Društva pedagoga Republike Srpske, gdje aktivno učestvuje više godina i daje svoj doprinos u rješavanju najznačajnijih pitanja pedagoške teorije i prakse.
-
VjecitiStudent
#3838 Re: Inicijativa roditelja djece iz sarajevskih vrtića
Ako bi sad krenuli sa teorijama zavjere, subverzivni element, diverzija, ...nosara wrote:Pa sto tamo ne nadje posla...? Mislim, kad je vec Clan...VjecitiStudent wrote:Ima jos:
- novi.dan.nova.nafaka
#3839 Re: Inicijativa roditelja djece iz sarajevskih vrtića
Još bi bio fol da su djeca prošla kroz vrtić u periodu kada je Arzija bila direktorica...petunija wrote:Strašnoiceman2010 wrote:Film: Gospodari vrtica
Epizoda: Povratak Arzije
http://www.klix.ba/vijesti/bih/arzija-m ... /121218036![]()
Sreća pa su mi djeca prerasla vrtić
-
sinergija
#3840 Re: Inicijativa roditelja djece iz sarajevskih vrtića
koji sam ja sretnik. dvoje moje djece ce imati tu nesrecu da se borimo za vrtic dostojan svakog djeteta.
- novi.dan.nova.nafaka
#3841 Re: Inicijativa roditelja djece iz sarajevskih vrtića
Jao si ga vama - valja vam svaki mjesec demonstracije pravit' protiv nepostojećih propusta, umjesto ići u šoping...sinergija wrote:koji sam ja sretnik. dvoje moje djece ce imati tu nesrecu da se borimo za vrtic dostojan svakog djeteta.
- iz dna duše
#3842 Re: Inicijativa roditelja djece iz sarajevskih vrtića
Pripremaj se, bit će to duga i kontinuirana borba, znaju oni koji su to već prolazili...sinergija wrote:koji sam ja sretnik. dvoje moje djece ce imati tu nesrecu da se borimo za vrtic dostojan svakog djeteta.
-
Sheftelija
#3843 Re: Inicijativa roditelja djece iz sarajevskih vrtića
A ko je kriv što je u jednoj grupi 34 djece koja borave cijeli dan u prostoriji od 30 m2?
Čija je krivica što se uciteljica pred svima dere na dijete od 3 godine i govori mu da smrdi kao da je cijeli noć bio u kafani?
Svaka čast novoj upravi za izmjenu jelovnika,za to poboljsanje
Arzijom se bave svi, čak i oni koji nemaju apsolutno nikakve veze sa JU Djeca Sarajeva.
Djeca u jedno mvrtiću masovno imaju osip po rukicama, koža im se suši, i to je jako tužno vidjeti. Mislite da je nekoga briga za to? Jok, veći je problem DM
i Arzija.
Čija je krivica što se uciteljica pred svima dere na dijete od 3 godine i govori mu da smrdi kao da je cijeli noć bio u kafani?
Svaka čast novoj upravi za izmjenu jelovnika,za to poboljsanje
Arzijom se bave svi, čak i oni koji nemaju apsolutno nikakve veze sa JU Djeca Sarajeva.
Djeca u jedno mvrtiću masovno imaju osip po rukicama, koža im se suši, i to je jako tužno vidjeti. Mislite da je nekoga briga za to? Jok, veći je problem DM
- FOČANSKI PROPISI
#3844 Re: Inicijativa roditelja djece iz sarajevskih vrtića
Upravo se o tome radi.Sheftelija wrote:A ko je kriv što je u jednoj grupi 34 djece koja borave cijeli dan u prostoriji od 30 m2?![]()
Čija je krivica što se uciteljica pred svima dere na dijete od 3 godine i govori mu da smrdi kao da je cijeli noć bio u kafani?![]()
Svaka čast novoj upravi za izmjenu jelovnika,za to poboljsanje![]()
Djeca u jedno mvrtiću masovno imaju osip po rukicama, koža im se suši, i to je jako tužno vidjeti. Mislite da je nekoga briga za to? Jok, veći je problem DMi Arzija.
SDP direktorica ne može voditi ni trafiku a kamoli ozbiljnu firmu.
-
Sheftelija
#3845 Re: Inicijativa roditelja djece iz sarajevskih vrtića
Meni nije bitno ko je direktor(ica) ali znam da prije nije bilo dobro a ništa bolja situacija nije ni sada.
-
julisiz es grant
-
bull21
#3847 Re: Inicijativa roditelja djece iz sarajevskih vrtića
Jeste, Deda Mraz je za sve kriv. 
- sinuhe
#3848 Re: Inicijativa roditelja djece iz sarajevskih vrtića
Nema gorih ljudi od starijih tinejdzera. Grozno.
- denis.istok
#3849 Re: Inicijativa roditelja djece iz sarajevskih vrtića
Hocel' biti kakvih protesta ili ovo nije vrijedno paznje. Vjerovatno bi se opet sazivale sjednice i pravile emisije da je neko drugi na mjestu Mirjane, ovako nikom nista.
- basicm
#3850 Re: Inicijativa roditelja djece iz sarajevskih vrtića
Oboriti stoku iz predmeta da malo nauce ponasanje.