uglavnom, da ne duljim, imam zeca i htjela bih da mu napravim jedan poveci "home-made" kavez...posto ne zivim dugo u Sarajevu, ne znam gdje bih mogla da nabavim sav potreban materijal...potrebne su mi daske, odredjene duzine, i mreza..i jos mozda par sitnica... mozda treba da naglasim da sam neki dan kontaktirala par stolara, i svi su odbili, kao nemaju zarade na tom, dakle prepustena sam sama sebi...jako mi se zuri, a ne znam gdje da trazim...pa ima li neko ideju gdje da potrazim taj materijal?
Information needed :)
-
Lilly_555
#1 Information needed :)
Pozz svima... trebam par informacija
uglavnom, da ne duljim, imam zeca i htjela bih da mu napravim jedan poveci "home-made" kavez...posto ne zivim dugo u Sarajevu, ne znam gdje bih mogla da nabavim sav potreban materijal...potrebne su mi daske, odredjene duzine, i mreza..i jos mozda par sitnica... mozda treba da naglasim da sam neki dan kontaktirala par stolara, i svi su odbili, kao nemaju zarade na tom, dakle prepustena sam sama sebi...jako mi se zuri, a ne znam gdje da trazim...pa ima li neko ideju gdje da potrazim taj materijal?
Last edited by Lilly_555 on 18/10/2010 23:34, edited 1 time in total.
-
Cibra
#4 Re: Informations needed :)
Off topic: nema plurala od information:)
-
velaxsa
#5 Re: Informations needed :)
Obi na Ilidzi, prema Vrelu Bosne s desne strane....Penny Plus (Velesici, Nedzarici...ima jos negdje)...Penny je jeftiniji (mislim da ovdje kvalitet materijala nije toliko bitan)...
-
Lilly_555
#6 Re: Information needed :)
zadovoljan??Cibra wrote:Off topic: nema plurala od information:)
-
Lilly_555
#7 Re: Informations needed :)
hvala ti punoooovelaxsa wrote:Obi na Ilidzi, prema Vrelu Bosne s desne strane....Penny Plus (Velesici, Nedzarici...ima jos negdje)...Penny je jeftiniji (mislim da ovdje kvalitet materijala nije toliko bitan)...
-
velaxsa
#8 Re: Information needed :)
Nema na cemu...