Pozdrav,
Imam par pitanja za one koji idu na ovaj fax ili imaju bilo kakve veze s istim,pa ako mi mozete odgovoriti..
Dakle, Već studiram na CEPS-u, završio 1. godinu,polozio sve u roku,ali bih se sad htio prebaciti na inf. fax u Travnik ( poslovna informatika ) ,pa me zanima koji su uvjeti :
1. Da li se polaže razlika predmeta ?
2. Koliko se plaća 1 godina ( ili semestar ) ?
3. Kako funkcionišu predavanja/ispiti, mislim da li se može šta naučiti na istim ??
Eto to je to..
Hitno mi trebaju odgovori.
Hvala unaprijed
Informaticki fakultet Travnik
- Hercegoviina
#2 Re: Informaticki fakultet Travnik
Diplome sa ovoga univerziteta ce biti ponistene, prije ili poslije.TiKi_777 wrote:Pozdrav,
Imam par pitanja za one koji idu na ovaj fax ili imaju bilo kakve veze s istim,pa ako mi mozete odgovoriti..
Dakle, Već studiram na CEPS-u, završio 1. godinu,polozio sve u roku,ali bih se sad htio prebaciti na inf. fax u Travnik ( poslovna informatika ) ,pa me zanima koji su uvjeti :
3. Kako funkcionišu predavanja/ispiti, mislim da li se može šta naučiti na istim ??
Eto to je to..
Hvala unaprijed
-
lajk
#3 Re: Informaticki fakultet Travnik
U sklopu kojeg univerziteta je ovaj navedeni fakultet ?
-
celeron
#4 Re: Informaticki fakultet Travnik
Zbog cega daj argumente. Svaka ustanova koja od nadleznog ministarstva za obrazovanje dobije dozvolu za rad, to isto potvrdi i sud....sve je legalno. MOzete vi pricat sta hocete. Privatni fakulteti nikad izumrijeti nece samo ce jos vise napredovat.Hercegoviina wrote:Diplome sa ovoga univerziteta ce biti ponistene, prije ili poslije.TiKi_777 wrote:Pozdrav,
Eto to je to..
Hvala unaprijed
Poslovnu informatiku imas na Univerzitetu "Vitez". Ja sam tamo zavrsio trecu godinu, prije toga sam zavrsio dvije godine na drzavnom fakultetu. Tada je postojao dvogodisnji studij.
Doneses uvjerenje o polozenim ispitima, priznaju se oni koji se poklapaju sa NPiP fakulteta kojeg upisujes, a sve sto spada u razliku moras polozit u toku akademske godine. Imas redovni/vanredni studij. Klasino redovni idu radnim, a vanredni neradnim danom na predavanja kao sto je uvjek i bilo a i dalje postoji na drzavnim, s tim sto se na drzavnim organizivanje nastave za vanredne odrzava jednom mjesecno, a na ovom privatnom je svaki vikend predavanja+vjezbe.
Profesori su vrhunski, o njihovom kredibilitetu uopste enma diskusije svi su strucnjaci u svojim bransama imaju znanja i vjestina koliko hoces. Komunikacija vrshunska. Da imam pare nastavio bi dalje skolovanje na istom faxu jer se ima sta naucit, ljudi te uci ciljano ono sto ti treba a ne zatupljivanje s morem informacija koje vise nikad ne vidis u zivotu.
-
Ltariq
#5 Re: Informaticki fakultet Travnik
Ne dolazi u Travnik
ovdje si seljak, makar došao i iz Los Angelesa