Zelio bih vas pitati ,a posebno one koje imaju neka iskustva sa studiranjem na Masinskom fakultetu Zenica .
Mene prvenstveno interesira odsjek na ovom fakultetu koji ima naziv MSP- Proizvodni biznis ,znam da je po principu 3+2+3 ,koji je vas stav o ovom odsjeku ili neki savjet ,gledao sam na stranici http://www.mf.unze.ba nastavu ,gledao predmete i nastavnike ,da li je ovaj odsjek zahtijevniji u odnosu na ostale odsjeke na ovom fakultetu.
U drugom semestru postoji predmet Informatika -interesira me da li je to standardna informatika (ekscel ,word ,itd...) ili programiranje ,
Koliko su profesori dostupni i prolaznost na ovom odsjeku ?
Koliko je gledajuci prema buducnosti pametno studirati ovaj odsjek na Masinskom fakultetu?
U prvom semestru postoji Mehanika - da li se ta mehanika moze porediti sa ovom Inzenjerskom fizikom 1 na tehnickim fakultetima.
U Zenici postoji pricip na MF-u 4+1+3 ,ali vjerujem da je to bolje neko ovo 3+2+3 ,ali zato je mnogo teze kad su u pitanju predmeti i ima ih mnogo vise na 4+1+3.
Ima li neko da je zavrsio ovaj MSP - Proizvodni biznis ,kakve su sanse pri zaposljavanju i da li je izlazno zvanje Dip.proizvodni.ing .
Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Informacije od studenata Masinskog fakulteta Zenica
Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.
Jump to
- Corona virus 2019 -Coronavirus (COVID-19)
- Forum
- ↳ Forum
- Opšte/opće diskusije
- ↳ Razne diskusije
- ↳ In memoriam
- ↳ Politika
- ↳ Lokalni izbori 2020
- ↳ Opći izbori 2018
- ↳ Bosna i Hercegovina
- ↳ Svijet
- ↳ Opći izbori 2022
- ↳ Lokalni izbori 2024