Informacije 1182, 1185, 1188

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Simply Clever

#1 Informacije 1182, 1185, 1188

Post by Simply Clever »

Kolika smo mi država :-) evo dokaza:

imamo 3 pozivna broja informacija ukoliko želimo dobiti broj, pitanje je samo gdje se nalazi tražena osoba. BH Telekom ima online imenik, M-tel operater nema, ne funkcioniše, a HT Eronet, također nism uspjela pronaći. Zvala sam jučer HT Eronet jer mi je trebao broj u Mostaru, hitno. Onda me operaterka, zijevajući pitala : "Na kojoj strani tražite hotel?" Onda sam zvala 1182, i za traženje broja građanskog lica, kažu: "nema te osobe kod nas ipak zovite HT Eronet." Onda zovem HT s mobilnog i nekoliko puta obavijest da se broj ne koristi. E ovoo je već prevršilo svaku mjeru, otkud sad pa znam kao neko ko je iz Sarajeva, koja je koja strana u Mostaru i koji je ravnik "njihov" a koji "naš". I dokle ovako 3 u 1 država. I ko još vjeruje u bratstvo i jedinstvo.

(Hrvatska, Srbija, Slovenija...svi, kojiko znam imaju JEDNE informacije a mnoštvo operatera)

Mkolim da mi neko objasni čemu sve ovo i ova pomutnja, šta da radi onda stranac, koji dođe iz Velike Britanije, i treba neke brojeve telefona, kako mu objasniti šta je Istočni, šta Zapadni Mostar i šta su Istočno Sarajevo i kuso Sarajevo (tj. originalno)

Meni se lijepo smučilo, i na poslijetku nisam ni dobila tražene brojeve.
Simply Clever

#2 Re: Informacije 1182, 1185, 1188

Post by Simply Clever »

Bond_JaneBond wrote:1188 -najbolje informacije, bolje nego bhtelecomove 1182.
znači li to da u njihovoj bazi podatak imaju svi? :)

ja jučer ne dobih informaciju, kao što rekoh, pitaše me s koje strane je ta i ta osoba :D
burekodsira

#3 Re: Informacije 1182, 1185, 1188

Post by burekodsira »

ne postoje (vise) informacije jednog operatera koje (o)daju brojeve prijavljene kod konkurencije. drugo je to sto se kod nas nijedan bizMismen nije sjetio da privatnom firmom pokrene informacije sa brojevima svih operatera i poceo uzimati pare...
Post Reply