Industrijski izvjestaji
Moderator: anex
- karanana
#1 Industrijski izvjestaji
Cesto mi zatrebaju neki izvjestaji o raznoraznim industrijama (trendovima, trzistu, finansijskim pokazateljima, usporedbama....) u Europi odnosno ovom nasem dijelu Europe. I cesto nadjem ono sto trazim medjutim naletim na sajtove koji debelo hoce da naplate download takvog izvjestaja. Ima li gdje kakva baza podataka gdje se takve stvari mogu skinuti i cuvati i gdje se imaju downloadovati? Nadam se da kontate sta mi treba i da mi neko moze pomoci. Hvala.
- pitt
#2 Re: Industrijski izvjestaji
nije dabe ni u stare babekaranana wrote:Cesto mi zatrebaju neki izvjestaji o raznoraznim industrijama (trendovima, trzistu, finansijskim pokazateljima, usporedbama....) u Europi odnosno ovom nasem dijelu Europe. I cesto nadjem ono sto trazim medjutim naletim na sajtove koji debelo hoce da naplate download takvog izvjestaja. Ima li gdje kakva baza podataka gdje se takve stvari mogu skinuti i cuvati i gdje se imaju downloadovati? Nadam se da kontate sta mi treba i da mi neko moze pomoci. Hvala.
- karanana
#3 Re: Industrijski izvjestaji
e jebat ga, malo sam daleko od tih univerziteta. a znam da imaju i pristupe databasima kao sto su s&p, lexis nexis, d&b.....ali meni to ne pomaze. haj hos mi otici do pitt-a i izvuchi nesto? evo stavio sam hin da ce doci do final four-a.
- pitt
#4 Re: Industrijski izvjestaji
reci mi koja te industrija zanima pa cu vidjeti sta mogu uciniti.karanana wrote:e jebat ga, malo sam daleko od tih univerziteta. a znam da imaju i pristupe databasima kao sto su s&p, lexis nexis, d&b.....ali meni to ne pomaze. haj hos mi otici do pitt-a i izvuchi nesto? evo stavio sam hin da ce doci do final four-a.