Indijske serija(Madhubala,odbačena)
Moderator: _BataZiv_0809
-
lajlica
#1 Indijske serija(Madhubala,odbačena)
šaljite slike i sve o ovim serijama
Madhubala - je priča o djevojčici koja je rođena na filmskom setu i od tada je odrasla u tom okruženju. Druželjubiva djevojka bez ambicije, bez glamura. Madhu je sretana kao kozmetičarka, ali sve se mijenja kad upoznaje RK, vodeću glumaćku zvijezdu.
"Odbačena" je dirljiva priča koja prati dvije djevojke odrasle u istom domu. Osim ljubavi i prijateljstva, uvijek ih je pratio i osjećaj rivalstva. Nakon što je lakomislena i zlobna Tapasya upropastila priliku svog života odbacila Veera kojeg će zavoljeti, ne dopušta ni Ichchi da bude sretna jer ju izjeda ljubomora. Kao što je to i prije radila, ona će učiniti sve da uništi ovu istinsku ljubav.
Žanr: indijska serija
Uloge: Tina Duta, Nandiš Sandu, Rašmi Desaj Sandu, Rohit Kurana, Gaurav Čopra, Ajub Kan
Produkcija: Indija, 2008.
Madhubala - je priča o djevojčici koja je rođena na filmskom setu i od tada je odrasla u tom okruženju. Druželjubiva djevojka bez ambicije, bez glamura. Madhu je sretana kao kozmetičarka, ali sve se mijenja kad upoznaje RK, vodeću glumaćku zvijezdu.
"Odbačena" je dirljiva priča koja prati dvije djevojke odrasle u istom domu. Osim ljubavi i prijateljstva, uvijek ih je pratio i osjećaj rivalstva. Nakon što je lakomislena i zlobna Tapasya upropastila priliku svog života odbacila Veera kojeg će zavoljeti, ne dopušta ni Ichchi da bude sretna jer ju izjeda ljubomora. Kao što je to i prije radila, ona će učiniti sve da uništi ovu istinsku ljubav.
Žanr: indijska serija
Uloge: Tina Duta, Nandiš Sandu, Rašmi Desaj Sandu, Rohit Kurana, Gaurav Čopra, Ajub Kan
Produkcija: Indija, 2008.
-
lajlica
#2 Re: Indijske serija(Madhubala,odbačena)

ovo su glavni glumci Vivian Dsena i Drashti Dhami
- sve na kvadrat
#3 Re: Indijske serija(Madhubala,odbačena)
E pa stvarno,čuj indijske sapunice...Ma daj,ti to nas zezaš??
-
lajlica
#4 Re: Indijske serija(Madhubala,odbačena)
ne,šta je loše u indijskim serijama??'?
- azurna_obala
#5 Re: Indijske serija(Madhubala,odbačena)
sad si mi pala u očima skroz
-
crysis
- Location: Kad umreš, ti ne znaš da si umro i nije ti teško. Teško je drugima. Isto je i kad si glup.
#6 Re: Indijske serija(Madhubala,odbačena)
najgolemije je kad je neko iznenadjenje a njih jedno 30 u sobi i onda reziser prikazuje svaku facu ponaosob kako se ibreti i u tom prodje epizoda koja inace traje jedno 35 minuta sa svim reklamama na obn-u. jos malo pa ce stic santa barbaru po broju epizoda.
1234567.....
1234567.....
- sve na kvadrat
#7 Re: Indijske serija(Madhubala,odbačena)
Ma ništa nije loše,loše je što je naš narod glup i spao na tako niske grane da su im serije nekog indijskog redatelja,režisera itd.bitnije od cijele situacije u BiH. Eto što je....lajlica wrote:ne,šta je loše u indijskim serijama??'?
- SmokingMan
#8 Re: Indijske serija(Madhubala,odbačena)
Odlike loše produkcije....crysis wrote:najgolemije je kad je neko iznenadjenje a njih jedno 30 u sobi i onda reziser prikazuje svaku facu ponaosob
-
lajlica
#9 Re: Indijske serija(Madhubala,odbačena)
vidim da niko ne voli indijske serijeazurna_obala wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
sad si mi pala u očima skroz
- I am Happy
- Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise
#10 Re: Indijske serija(Madhubala,odbačena)
Ti si jedina na forumu

- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#11 Re: Indijske serija(Madhubala,odbačena)
ja proljev dobijem kad vidim koliko ponavljaju jednu scenu
mislim da je to po svim pravilima režije sistemska greška
nije spot niti reklama
mislim da je to po svim pravilima režije sistemska greška
nije spot niti reklama
- Point.
#12 Re: Indijske serija(Madhubala,odbačena)
Ja neznam da iko ovo gleda. I ko gleda treba ga toljagom po glavi da se sabere.
-
soe4
#13 Re: Indijske serija(Madhubala,odbačena)
Bog te mazno, neki dan hodam kroz sobu, uopce ne registrujem da je u drugoj upaljen tv. Odjednom neki ton glasan ko iz vedra neba dodje, ko sa nekog nadrealnog horora, kojekakve apokalipse jebem ti zivot. Iako je podne, opreznije pridjem sobi i televizoru, sta ja znam sta ce iskocit...kad ono scena iz tih indijskih serija, njoj ispo fildzan rize na pod.
I onda ta zumiranja lica i njihovih izraza bez ikakvog teksta po nekoliko minuta. Ona u nekom sjebavanju s onim semaforom na celu, u nekom strahu strahu, a njemu se brk digo ko u fazonu 'kud ces na tepih pizda ti materina'
Ukino sam obn, i odvadit cu procentualno cifru koju necu platit za taj kanal, makar bila 10 feninga.
I onda ta zumiranja lica i njihovih izraza bez ikakvog teksta po nekoliko minuta. Ona u nekom sjebavanju s onim semaforom na celu, u nekom strahu strahu, a njemu se brk digo ko u fazonu 'kud ces na tepih pizda ti materina'
Ukino sam obn, i odvadit cu procentualno cifru koju necu platit za taj kanal, makar bila 10 feninga.