Incident u Mostaru: Napadnut Komšić

dr.gog
Grijem se na: briketi kanabisa
Horoskop: Vodolija

Post by dr.gog »

iceman ze wrote:i ja znam momke iz Komsicevog eskorta, tako da nimalo nesumnjam u njihovu ispravnost i postupanja, prilikom navedenog dogadaja........cuo sam danas pricu iz 2 ruke, i momci su profesionalno odradili svoju duznost......svaka im cast..... :-)
de nam izmahalaj ako znaš--čuj iz druge ruke :roll: --pa da odemo na novo meze...sutra zakazana tuča između Rojsa,Mirnesa Ajanovića,Dodika i Ergotovih mačaka.Prva trojica unaprijed mrtvi--predskazujem :D .Deathmatch--kokice prodaju Željkovi tjeločuvari skupa sa likom predsjednika :D :D
IgorB.

Post by IgorB. »

BSn wrote:
IgorB. wrote:Ako je ovo zaista istina, jer to niko zvanicno nije potvrdio, nemam sta drugo reci nego sramota i pre svega PRIMITIVIZAM
Potvrdio je Predsjednik:
http://zeljkokomsic.blogger.ba/!
wow... :sad: zalosno
basta sljezove boje

Post by basta sljezove boje »

:-)
frakson

Post by frakson »

:D :lol: koliki je anonimus

neko rece
Tjelohranitelji ministra Dragana Primorca napali predsjedavajućeg Predsjedništva BiH Željka Komšića

:lol: :D :lol: :lol: a sta je to i ocekivo Hrvatskog clana predsjednistva izabrali Bosnjaci :lol: :lol: to ko sto Sanader bira ko ce od oporbe sjedit u vladi ko fol se nmogu izmedu dogovorit :D

...veselje se siri na sve strane ... cuvajte se narodi
basta sljezove boje

moja prijateljica je Komsiceva komsinica, tjeramo je da otvori blog, nesto u ovom stilu :D

http://goranmilic.blog.hr/
doktor30

Post by doktor30 »

od mog poznanika tetka vidjela komsica dva puta na ulici, i ona ozbiljno razmislja o pokretanju bloga i slicno :D
basta sljezove boje

hm, ako je tolika konkurencija kod blogova mi cemo vidjeti da onda radimo nesto konkretnije i lukrativnije, recimo da stan iz kojeg se vide Komsicevi prozori pretvorimo u muzej, pa da naplacujemo gledanje Komsicevog stana, recimo 5 maraka po satu :D
frakson

Post by frakson »

basta sljezove boje wrote:hm, ako je tolika konkurencija kod blogova mi cemo vidjeti da onda radimo nesto konkretnije i lukrativnije, recimo da stan iz kojeg se vide Komsicevi prozori pretvorimo u muzej, pa da naplacujemo gledanje Komsicevog stana, recimo 5 maraka po satu :D

:D e za vakake sam gluposti davo pare , :lol: nego kada je toliko popularan :? pod hitno ga treba stavit u Big Bradr :D :lol: ili jos bolje ima nova emisija na Nova TV FAAAAARMAAAAA :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
basta sljezove boje

pripremamo da javnosti predstavimo stolicu na kojoj je sjedio Komsic nekoliko puta, samo dok je sredimo da izgleda reprezentativno, recimo ovako

Image
xyz2007

Post by xyz2007 »

Mislim da su mnogobrojne teme bez konkretnog sadrzaja o Komsicu nezdrava opsesija...

kao i komentari na blogu tipa "eh samo da se javim prvi/prva".

Isto ono "Dragi Predsjednice...."

kao i "obracanje na Ti jer se znamo iz prvog osnovne". Ili "eh evo mene opet... "

Ponekad i vidim neki dobar komentar na blogu ali isto tako se desi da avatar komentatora pokvari utisak.
Krushko2

Post by Krushko2 »

ovo je komsic iscenirao da se papci jos vise naloze.

sta je samo bodova pokupio na jeftinu foru kod obicnih, ignorantnih ljudi...
Agic Nurija

#62 Re: Incident u Mostaru: Napadnut Komšić

Post by Agic Nurija »

[
Do incidenta je došlo u Hrvatskom domu "Herceg Stjepan Kosaca"

Index.hr[/

Hrvati su se, od kako znam za njih, posebno u emigraciji, kitili BOSANSKIM PERJEM. Sve što u Bosni nije "muslimansko", grabe i prisvajaju bosanski susjedi, i s jedne i s druge strane, vjerujući valjda, kako se Bošnjo neće nikada dosjetiti, ali.....

Valjda je danas jasno zašto su u hrvatskom "stolnom gradu" dozvolili izgradnju đamije sa islamskim centrom, sve namijenjeno Muslimanima sa velikim početnim slovom - ideja Pavelićeva stara, da "hrvatsko cvijeće" trajno smjeste u antievropsku koaliciju!

A u Beogradu nema "bosanskog muftije", več je samo "beogradski"!

Imamo posla s budalama, koje bi rado bili i naredbodavci ostatku svijeta, ali su za tako nešto priglupi i uz to još i oholi!
osa

#63 Re: Incident u Mostaru: Napadnut Komšić

Post by osa »

Agic Nurija wrote:[

Index.hr[/

Hrvati su se, od kako znam za njih, posebno u emigraciji, kitili BOSANSKIM PERJEM. Sve što u Bosni nije "muslimansko", grabe i prisvajaju bosanski susjedi, i s jedne i s druge strane, vjerujući valjda, kako se Bošnjo neće nikada dosjetiti, ali.....

Valjda je danas jasno zašto su u hrvatskom "stolnom gradu" dozvolili izgradnju đamije sa islamskim centrom, sve namijenjeno Muslimanima sa velikim početnim slovom - ideja Pavelićeva stara, da "hrvatsko cvijeće" trajno smjeste u antievropsku koaliciju!

Imamo posla s budalama, koje bi rado bili i naredbodavci ostatku svijeta, ali su za tako nešto priglupi i uz to još i oholi!

taj stjepan je sigurno bio bošnjak, pa to je vrlo često ime među bošnjacima a vjerovatno potiče negdje iz arabije.
seln

#64 Re: Incident u Mostaru: Napadnut Komšić

Post by seln »

osa wrote:

Index.hr[/

taj stjepan je sigurno bio bošnjak, pa to je vrlo često ime među bošnjacima a vjerovatno potiče negdje iz arabije.

Pored toliko kultiviranih i intelektualno orijentiranih Hrvata, nas zapadne @osa kao sagovornik....
basicman

#65 Re: Incident u Mostaru: Napadnut Komšić

Post by basicman »

seln wrote:
osa wrote:

Index.hr[/

Pored toliko kultiviranih i intelektualno orijentiranih Hrvata, nas zapadne @osa kao sagovornik....

sta ces jarane, kad te nesta zapadne to znaci ne mozes da biras :)

pod broj jedan, covjek je naveo da se kite "bosanskim perjem" a ne bosnjackim. to sto su se bosanski vladari borili i protiv hrvatske i protiv srbije i sve cinili da prosire i ojacaju BOSNU, to ne znaci nista nepismenim i istorijski neobrazovanim hrvatima i srbima danas. ne moga da utuve sebi u glavu da je bosna bila jedna od najjacih kraljevina u to doba, cak i veca i jaca i od hrvatske i od srbije (1391). u njihovim umovima svako ko kaze da je ponosan bosanac mora da je bosnjak... (hvala bogu ima i dosta katolika i pravoslavaca koji su ponosni da su bosanci)

a o stjepanu sljedece: stjepan ne samo da je bio bosanski vladar koji je ratovao i sa hrvatskom i sa dubrovnikom i sa srpskim vojvodama, nego je i njegov sin stjepan hercegović u 20. godini primio islam i postao veliki ahmed paša hercegovic, nakon sto je skolovan sa ostalom sultanovom djecom na dvoru u istanbulu.
Last edited by basicman on 04/03/2008 00:45, edited 1 time in total.
basta sljezove boje

opet cas povijesti :roll:

Zeljko posjetio Mustafu Zeljka :D
http://www.sarajevo-x.com/clanak/080303070

je li se meni cini ili je ono Zeljkova slika na TV? :lol:
dr.gog
Grijem se na: briketi kanabisa
Horoskop: Vodolija

Post by dr.gog »

basta sljezove boje wrote:opet cas povijesti :roll:

ach meine liebe Baschta...um Gottes wille :D
Agic Nurija

Post by Agic Nurija »

Zamisli(te) BOSANSKI DRŽAVLJANI, da kod (politički osviješćenih) bosanskih muslimana, bosanskih pravoslavaca i bosanskih katolika nađeš na zidu uramljenu sliku "bosanskog predsjednika" koji ih (jedini do danas u historiji postotomanske Bosne) sviju vidi i poštuje kao jednake, kao ravnopravne državljane njihove, jedine zemlje i domovine i kao svoje sugrađane!

Svima koji dijele Bosnu, makar i na slogove, dabogda im se ni za kosti, a ni za deveto koljeno na ovom svijetu ne znalo!
Fair Life

Post by Fair Life »

Agic Nurija wrote:...
Svima koji dijele Bosnu, makar i na slogove, dabogda im se ni za kosti, a ni za deveto koljeno na ovom svijetu ne znalo!
AMIN !!
Fair Life

Post by Fair Life »

Image
jefferson

Post by jefferson »

Fair Life wrote:

Image
Prava bosanska porodica!
Zeljko (hrvat) u muslimanskoj kuci, na TV-u njegova slika!
Ali ono sto je cini stavrno bosanskom je onaj stoljnak preko TV-a!!! Nisam mogao da to ne prokomentarisem!
WizzardFromBOZ

Post by WizzardFromBOZ »

ovo je pravi predsjednik bih.

nazalost, kratak mu je rok trajanja.
zlata

#73 Re: Incident u Mostaru: Napadnut Komšić

Post by zlata »

basicman wrote:
a o stjepanu sljedece: stjepan ne samo da je bio bosanski vladar koji je ratovao i sa hrvatskom i sa dubrovnikom i sa srpskim vojvodama, nego je i njegov sin stjepan hercegović u 20. godini primio islam i postao veliki ahmed paša hercegovic, nakon sto je skolovan sa ostalom sultanovom djecom na dvoru u istanbulu.
Pa *ebi ga....izdo babu rodjenog! Jel ne vidis...da je sin Stipanov bio...Isti Babo Kladuski! Malo smo odmakli...od proslosti!
Onog cuvo sultan...a ovog i Franjo i Svobo! :?
basta sljezove boje

Agic Nurija wrote:

Zamisli(te) BOSANSKI DRŽAVLJANI, da kod (politički osviješćenih) bosanskih muslimana, bosanskih pravoslavaca i bosanskih katolika nađeš na zidu uramljenu sliku "bosanskog predsjednika" koji ih (jedini do danas u historiji postotomanske Bosne) sviju vidi i poštuje kao jednake, kao ravnopravne državljane njihove, jedine zemlje i domovine i kao svoje sugrađane!

sta je ovo, vise se ne smije nista ni prokomentirati da se Bosna ne dijeli?

koji ste vi bolesnici, jebo te
daduli_sa

Post by daduli_sa »

b.boja wrote:koja bahatost, gosti da guraju domacina!

momci, ruke vam se pozlatile.
Tacno! Neka se zna ko je domacin!

A i vise sam nego ubijedjen da je on DOBRO znao ko je Komsic, kao sto zna da je trenutno Komsic = BiH.

Samo mi zao sto ga jos nisu nalemali....
Locked