stacuZox wrote:Zalim tvoje radno mjesto.Vertigo wrote: interesne skupine, sa jasno utvdenom hijerahijom, nikada nisu, niti ce biti ono sto mi podrazumijevamo pod rajom.
ja ne pjevam za svojim sefom,
a raja mi je bar 1/100 Sarajeva, svih nacija
Moderator: anex
stacuZox wrote:Zalim tvoje radno mjesto.Vertigo wrote: interesne skupine, sa jasno utvdenom hijerahijom, nikada nisu, niti ce biti ono sto mi podrazumijevamo pod rajom.
Gdje je ta korporacija sa sarajevskom rajom ?Vertigo wrote:stacuZox wrote:Zalim tvoje radno mjesto.Vertigo wrote: interesne skupine, sa jasno utvdenom hijerahijom, nikada nisu, niti ce biti ono sto mi podrazumijevamo pod rajom.![]()
ja ne pjevam za svojim sefom,
a raja mi je bar 1/100 Sarajeva, svih nacija
A ko ih siluje?Lekler wrote:Bolje biti pijan i pjevati,nego biti trijezan i silovati male djevojcice![]()
btw.kakve svetinje
Ja koliko znam najveci dogadjaj u historiji zemaljske kugle je Kur'an. Al' helem nejse to je za diskutovanje na drugoj temi.ragib wrote:, poenta je u ismijavanju sa vrijednostima bosanskih muslimana na ovim prostorima kao npr. mevlud koji bosanski muslimani(vecina) ne slave vec obiljezavaju i prisjecaju se najveceg dogadjaja u historiji zemaljske kugle.
Koliko znam dernek je bio privatan. U kafani. Snimljen jeste, postao javan. Moze se osuditi tekst pjesme. Ali zar je toliko vazno ko to tamo peva, a ne sta se "radi" tamo sa "nekom" djecom.ragib wrote:Poenta nije u derneku neka se opija to mene iskreno ne zanima ali neka prestane vrijedjati svoje komsije muslimane.
Hodža u Glu(p)hoj BukoviciF.G.R. wrote:A ko ih siluje?Lekler wrote:Bolje biti pijan i pjevati,nego biti trijezan i silovati male djevojcice![]()
btw.kakve svetinje
I sta sad, covjek je osudjen mada to jos nije pravosnazna presuda, dakle ne branim ga ali mozda ga i oslobode jer se ceka pravosnazna presuda...Lekler wrote:Hodža u Glu(p)hoj BukoviciF.G.R. wrote:A ko ih siluje?Lekler wrote:Bolje biti pijan i pjevati,nego biti trijezan i silovati male djevojcice![]()
btw.kakve svetinje
HAVANA wrote:Ovo je u poređenju sa današnjim proslavama bajrama,čas solfedja.
Hajde ne lupetaj, zar te sebe nije stid više??? kakav rođendan, kakvi bakrači, ovo nema nikakve veze s tim, a ti nisi baš toliki balvan da to ne uviđaš.I sta sad, covjek je osudjen mada to jos nije pravosnazna presuda, dakle ne branim ga ali mozda ga i oslobode jer se ceka pravosnazna presuda...
I sve da potvrde presudu, sta onda...?
Sta hoces reci...?
Da nam onda to daje za pravo da se sprdamo sa rodjendanom bozijeg poslanika ili sa tom djecom koja su silovana..?
psssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssst za bakira je, inter alia, i Naser Orić svojevremeno bio "dokazani ratni zločinac" pssssssssssssssssssssssssssstoldplague wrote:Hajde ne lupetaj, zar te sebe nije stid više??? kakav rođendan, kakvi bakrači, ovo nema nikakve veze s tim, a ti nisi baš toliki balvan da to ne uviđaš.I sta sad, covjek je osudjen mada to jos nije pravosnazna presuda, dakle ne branim ga ali mozda ga i oslobode jer se ceka pravosnazna presuda...
Sta hoces reci...?
Da nam onda to daje za pravo da se sprdamo sa rodjendanom bozijeg poslanika ili sa tom djecom koja su silovana..?
Hodža je pedofil, dokazani. A kad mu potvrde presudu ti ćeš i dalje biti na njegovoj strani, samo ćeš katkad dolaziti na teme o homoseksualcima da nam moraliziraš o Božjem naumu.
Gonite se ba više u sto pedofila!
Ma haaaaajdeeeeee!!!! Znači hodža nije pedofil? Aaaaaaaaa!!!!harač wrote:psssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssst za bakira je, inter alia, i Naser Orić svojevremeno bio "dokazani ratni zločinac" pssssssssssssssssssssssssssstoldplague wrote:Hajde ne lupetaj, zar te sebe nije stid više??? kakav rođendan, kakvi bakrači, ovo nema nikakve veze s tim, a ti nisi baš toliki balvan da to ne uviđaš.I sta sad, covjek je osudjen mada to jos nije pravosnazna presuda, dakle ne branim ga ali mozda ga i oslobode jer se ceka pravosnazna presuda...
Sta hoces reci...?
Hodža je pedofil, dokazani. A kad mu potvrde presudu ti ćeš i dalje biti na njegovoj strani, samo ćeš katkad dolaziti na teme o homoseksualcima da nam moraliziraš o Božjem naumu.
Gonite se ba više u sto pedofila!
[/quote]oldplague wrote:Ma haaaaajdeeeeee!!!! Znači hodža nije pedofil? Aaaaaaaaa!!!!
psssssssssssst ei incumbit probatio qui dicit, non qui negat, ovo je sve terminologija pravne države zato ti opraštam neznanjeharač wrote:oldplague wrote:Ma haaaaajdeeeeee!!!! Znači hodža nije pedofil? Aaaaaaaaa!!!!
Ma jok ba, on je u Vijeću i mrzi pedere.JThomas wrote:a kažeš li za vladiku kačavendu da je ratni zločinac i pedofil?
STA CUVertigo wrote: stacu![]()