Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
hajde malo da ocjenimo rad izvrsnog muzickog znalca kao sto je stochar . Dakle, ocjenite remix u rasponu od jedan do dvanaest.
- Stochar Bosna and Herzegovina ten ponits
E stochar moj dragi, nećeš mi vjerovati ako ti kažem da mi je ista ideja pala napamet još onog momenta kad je pjesma izašla. Ali, nisam mogao doći do Brenine pjesme.
Ovaj tvoj mix me je malo inspirisao pa sam blago poradio na njemu i napravio neke sitne modifikacije (ništa značajno, više neki detalji). Ako te zanima, da ti pošaljem (ili da stavim ovdje link, samo ne znam kako se i gdje stavlja)
Pozdrav
Da ne bi bilo nikakve zabune, ja ne prisvajam rad stochara nego sam samo malćice dotjerao u ubacio sitne izmjene. Kome se sviđa - sviđa, kome ne, ništa strašno. Ipak je zasluga njegova.
stochar nadam se sad kad postanes popularan da neces nas sicu zaboraviti bar ne licis na takvog lika, a uostalom mozes i zaboraviti samo mi daj 20% od love
dilaks vezija nije losa, nije losa, al je..mu tichicu de malo vise armonike da bude shiz pravi, hu iz fudo? dec d gaj ov hus song "in d disko" flip the stochar did a remix jeeeeeeeeeeeeeeeeeeea