Importanne Centar Sarajevo.

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply

Koji shop bi voljeli viditi u Importanni?

Deichmann
26
9%
New Yorker
55
19%
C&A
49
17%
Hervis
2
1%
Zara
48
17%
Mark&Spencers
15
5%
Jack&Jones
13
4%
Esprit
15
5%
Diesel
22
8%
Neki drugi
45
16%

Total votes: 290

Edin H.

#551 Re: Importanne Centar Sarajevo.

Post by Edin H. »

samo gost wrote:Garaža im je grozna, tijesna i nekako 'katakombasta'. Prodavnice, ništa spektakularno, neke čaki bezveze (Lindex, npr. - tresla se gora, rodio se - miš), pa čak i kad se sve otvore sumnjam da će ponuda biti nešto bolja a cijene niže.

Međutim, drugo nešto hoću reći, možda je malo off topic, ali je najjače izraženo u TC-ima. Meni je opsjednutost vozanjem u liftu gore-dole i potpuno nerazumijevanje korištenja liftova po ovim centrima pravi kulturološki fenomen. Pa to je nevjerovatno kako ljudi ni minimum sivih ćelija ne koriste. Izašli momak i cura na nivou označenom sa -2 u Importanne centru, istom kao i mi. Mi pritisnemo strelicu za gore a ona cura odmah onu za dole. Pita je moj muž: 'Jel' to vi hoćete da idete dole?', a ona ga gleda kao da je on s Marsa pao i kaže: ne, idemo gore. :lol: Samo neka svijetle one tipke, veselije je.
Ja preferiram pritiskati dugmice na semaforima :oops:
black

#552 Re: Importanne Centar Sarajevo.

Post by black »

MAN-lion's coach wrote:U lindexu sam maznula brushalter koji me došao jeftinije neg u lisci(men se čini oko 10 mara jeftinije),a broj fala bogu da može posšto je sve manje više sa ove sa malim sisicama... :shock:
krupnooka :mrgreen:
MAN-lion's coach

#553 Re: Importanne Centar Sarajevo.

Post by MAN-lion's coach »

.......
Last edited by MAN-lion's coach on 11/01/2017 23:21, edited 1 time in total.
kockica_kockica

#554 Re: Importanne Centar Sarajevo.

Post by kockica_kockica »

moja mater uvijek govorila "rdjavom ku.... i dlake smetaju"
tako i posjetiocima novog shopping centra... da bude smijesno svi ste poletili da vidite taj centar ...
ja ga jos nisam vidjela iznutra... nekako nemam vremena za setnju po shopping centru od posla, privatnog zivota, obaveza itd... :lol:

kad odem ostavit cu dojam o njemu.... when you see one shopping center you saw them all ... 8-)
samo gost

#555 Re: Importanne Centar Sarajevo.

Post by samo gost »

kockica_kockica wrote:moja mater uvijek govorila "rdjavom ku.... i dlake smetaju"
tako i posjetiocima novog shopping centra... da bude smijesno svi ste poletili da vidite taj centar ...
ja ga jos nisam vidjela iznutra... nekako nemam vremena za setnju po shopping centru od posla, privatnog zivota, obaveza itd... :lol:

kad odem ostavit cu dojam o njemu.... when you see one shopping center you saw them all ... 8-)
Šta je pisac htio da kaže? Smeta ti što drugi "ostavljaju dojmove" jer ti nisi vidjela pa su se ovi drugi uklopili u ovu prostačku izreku, šta li? Kad vidiš "ostavićeš dojam", a do tada ti kao "dobrom" dlake neće smetati ili .... :?
kockica_kockica

#556 Re: Importanne Centar Sarajevo.

samo gost wrote:
kockica_kockica wrote:moja mater uvijek govorila "rdjavom ku.... i dlake smetaju"

Šta je pisac htio da kaže? Smeta ti što drugi "ostavljaju dojmove" jer ti nisi vidjela pa su se ovi drugi uklopili u ovu prostačku izreku, šta li? Kad vidiš "ostavićeš dojam", a do tada ti kao "dobrom" dlake neće smetati ili .... :?

ocigledno nisi shvatio...
nema veze..
narast ces i ti...
shvatit ces :lol:

ja ne idem u shopping centre da bi se ovdje pohvalila time da sam bila, niti da bi popljuvala neciji rad, velicala neki drugi shopping centar... itd... zadnja recenica: kada vidis jedan trzni centar vidis ih sve...

8-)
Qler

#557 Re: Importanne Centar Sarajevo.

Post by Qler »

bio sam juce prvi put, nista narocito.
samo gost

#558 Re: Importanne Centar Sarajevo.

Post by samo gost »

@kockica... hajde ne lupetaj o odrastanju i drži se teme. Ako nemaš šta reći o ovoj temi ili ti se gadi ili nemaš pojma jer nisi ni vidjela, onda idi na neku drugu temu a ne pametuj onima koji ostavljaju utiske o nečemu što su vidjeli.
anjusha
Location: u 206 koraka, duzini tog sokaka koje nikad ne brojim

#559 Re: Importanne Centar Sarajevo.

Post by anjusha »

Importanne nije vrijedan da zbog njega padaju banovi. Stoga, za sad jedno upozorenje forumasima da malo smire strasti oko toga i da obrate paznju na kulturu komunikacije.
kockica_kockica

#560 Re: Importanne Centar Sarajevo.

samo gost wrote:@kockica... hajde ne lupetaj o odrastanju i drži se teme. Ako nemaš šta reći o ovoj temi ili ti se gadi ili nemaš pojma jer nisi ni vidjela, onda idi na neku drugu temu a ne pametuj onima koji ostavljaju utiske o nečemu što su vidjeli.

boldano i tako dalje.. odraz koliko imas za reci.. pametnog...

a da ti objasnim svoj post

naime gadi mi se sto se sve ali apsolutno sve u ovom gradu mora popljuvati kao nesto sto ne valja ili sto nam ne treba... mozda nam ne treba ali je to nije razlog da pametujemo iz kuce krijuci se iza nick-a... da smo toliko pametni, onda bi napravili bolji centar koji ne bi imao samo uobicajene prodavnice, sa uobicajenim cijenama visokim ko plafon... da smo ali nismo... meni su svi centri isti.. imaju iste prodavnice i istu ponudu.... iste gazde ordiniraju samo se mijenjaju djevojke i momci koji rade i nemaju ni sveca ni petka ni subote ni nedjelje... a nama je zaboga bas u nedjelju u 18.00 prahnulo s drugom polovicom prosetati po tom istom centru, popiti kaficu ( kao da nemamo kafane u gradu) i smarati osobe koje tu rade... pri tome nam se nista ne svidja ali svejedno dolazimo... necemo nista kupiti ali nema veze ubijamo dosadu i slobodno vrijeme....

i na koncu... izvana centar ne izgleda lose.... parking da je tri puta veci opet ce biti premalo mjesta za "kockaste glave" koje prakiraju zauzimajuci po 3 parkirna mjesta.... otvorene prodavnice imaju istu robu kao i svi drugi centri, sa istim cijenama, samo rade drugi ljudi... i ovo zadnje je ipak nesto dobro, neko se zaposlio... kako god da centar izgleda, da li ima dobru ćenifu ili nema, da li je dobro osvjetljen ili ne, da li mu lift radi ili ne radi, kako je prostor iskoristen ili nije... haloooo ba....
madner

#561 Re: Importanne Centar Sarajevo.

Post by madner »

Mislim da ih treba tuziti, da bi nesto bilo centar trebalo bi imati najvise necega. :D

Ali dobra stvar za sve studente, da ne moraju vise tako daleko tabant. :D
kurajber

#562 Re: Importanne Centar Sarajevo.

Post by kurajber »

Ne mogu nikako da oprostim tim kretenima (arhitekt - urbanizam - prostorno uređenje ) koji su napravili ulaz / izlaz sa glavne /i na glavnu saobraćajnicu, pa ne mogu da vjerujem, a mogao se bez problema napraviti ulaz s južne strane, napravljena cesta i sve koja ide iza novog Raiffeisen-a, i semafor i sve, al džaba *****************************
delightful

#563 Re: Importanne Centar Sarajevo.

Post by delightful »

samo gost, opomena
sabanss

#564 Re: Importanne Centar Sarajevo.

Post by sabanss »

kockica_kockica wrote: i na koncu... izvana centar ne izgleda lose.... parking da je tri puta veci opet ce biti premalo mjesta za "kockaste glave" koje prakiraju zauzimajuci po 3 parkirna mjesta....
Parking mjesta su ubjedljivo najuza do sada vidjena. Zamisljam samo kako se nekom debljem izvuci iz auta... Mada nisam primjetio pojavu da se zauzimaju po dva parking mjesta kada sam bio.
Pacificgirl

#565 Re: Importanne Centar Sarajevo.

Post by Pacificgirl »

sabanss wrote:
kockica_kockica wrote: i na koncu... izvana centar ne izgleda lose.... parking da je tri puta veci opet ce biti premalo mjesta za "kockaste glave" koje prakiraju zauzimajuci po 3 parkirna mjesta....
Parking mjesta su ubjedljivo najuza do sada vidjena. Zamisljam samo kako se nekom debljem izvuci iz auta... Mada nisam primjetio pojavu da se zauzimaju po dva parking mjesta kada sam bio.
Ja sam samo tu pojavu i primjetila, svugdje su na tri mjesta bila po dva auta... :-) :-)
le piaf

#566 Re: Importanne Centar Sarajevo.

Post by le piaf »

Samo da kazem da su kafe u onom Coffee Fellows pravo dobre, nisu fuserske nego bas onakve kakve trebaju biti.
Ko se fura na Starbucks bice zadovoljan.
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#567 Re: Importanne Centar Sarajevo.

Post by Truba »

beze centar
minjonja

#568 Re: Importanne Centar Sarajevo.

Post by minjonja »

meni se djasvi.
fixer

#569 Re: Importanne Centar Sarajevo.

Post by fixer »

minjonja wrote:meni se djasvi.
i meni
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#570 Re: Importanne Centar Sarajevo.

Post by Truba »

dobro ocjena nije kompletna jer nisam bio u toaletu :mrgreen:
holowey

#571 Re: Importanne Centar Sarajevo.

Post by holowey »

kako niko nista nije stavljao na ovu temu ja i zaboravio da ovaj centar postoji :lol: :lol: :lol:

nakon jednog posjeta bas mi je onako ostao u sjecanju :lol: :lol: :lol: :D
travar

#572 Re: Importanne Centar Sarajevo.

Post by travar »

BiJo, prohod'o, meh, previše mi je "sterilno",prazno i koliko sam uspio pohvatati, ono je raj za žeMskinje sa "trči trči pa cipela" radnjama :D
Skyfox

#573 Re: Importanne Centar Sarajevo.

Post by Skyfox »

bas sterilno i neprivlacno!
iz dna duše

#574 Re: Importanne Centar Sarajevo.

Post by iz dna duše »

Bila, ništa posebno...
Sterilno nekako...
I nije kritika nego konstatacija...
neki

#575 Re: Importanne Centar Sarajevo.

Post by neki »

le piaf wrote:Samo da kazem da su kafe u onom Coffee Fellows pravo dobre, nisu fuserske nego bas onakve kakve trebaju biti.
Ko se fura na Starbucks bice zadovoljan.
Za onu cijenu ne bile dobre..
Post Reply