Lindex... toliko najavljivali ali i to mi je nako vala.... jedino sto ima jeftinih grudnjaka
Ali eto nije zgoreg... nek radi dok se ne otvori SCC.
alica.k wrote:dobar im je frappiatofixer wrote:Ali zato imas kafic u kojem uzmes kafu za ponijeti.al je frapuccino bolji
znači ponesi knjigu i sjedi u kafanu.. Hvala , hvala i hvala...bez_ideje wrote:Fino ti ljudi govore ima kafana ,a on zapeo za knjizaru ....
Danasnja omladina
izmrvljeni led u cemu god hoces, ima i vocni frappiato i cokoladni i karamel i kafa i takLuisa wrote:alica.k wrote:dobar im je frappiatofixer wrote:Ali zato imas kafic u kojem uzmes kafu za ponijeti.al je frapuccino bolji
A sta je 'frappiato' !!??
Ti ko da nisi iz Bosne pa ne znas da se ovdje samo misli kad ce se popiti kafa.samo malo wrote:Izgleda najvaznije da se kafa ima gdje popiti![]()
Ja mahalaskog naroda
cuj, pa niko nikog ne tjera da ista kupuje...5km je ona najveca.kinderlada wrote:O koliko kosta taj frappiato, 5KM? jesam pogodila ?
A gdje je to tacno? Maloprije sam bio u centru (necu bezveze zauzimati prostor time sto cu napisati da ne valja jer su vec mnogi napisali), al' nisam vidio nigdje da ima frappiato? Jedino ako nije u Coffee Fellows?alica.k wrote:cuj, pa niko nikog ne tjera da ista kupuje...5km je ona najveca.kinderlada wrote:O koliko kosta taj frappiato, 5KM? jesam pogodila ?
Kako sisas? 'Os' i mene ostrigat?bez_ideje wrote:Ima frizeraj u Importaneu ,moze crknut pored mene ,ja se sama sisam
bez_ideje wrote:Fino bome ,do sad se samoj sebi nisam zalila
pa ja, frappiato u coffee fellows....NeyDan wrote:A gdje je to tacno? Maloprije sam bio u centru (necu bezveze zauzimati prostor time sto cu napisati da ne valja jer su vec mnogi napisali), al' nisam vidio nigdje da ima frappiato? Jedino ako nije u Coffee Fellows?alica.k wrote:cuj, pa niko nikog ne tjera da ista kupuje...5km je ona najveca.kinderlada wrote:O koliko kosta taj frappiato, 5KM? jesam pogodila ?