Lijepi nama naš Wermaht...zaboli me što bombe bacaju sve dok su meni dobri.JoseMujica wrote:kad citirate citirajte sve:
žao mi je što sam bio premlad i lud, naložen i ostao ovdje....jednostavno ono četverogodišnje iskustvo nije vrijedno ničega pa ni države, sve da sam joj ja predsjednik.Lako se kurčiti po forumima i TV-u patriotizmom...a šta će biti kada se suočimo sa stvarnošću, prebrojimo malo MTS, finansije i ljudski potencijal i vidimo da patriotizam nema pokrića...šta onda...da ginemo ko Rusi '41? ili , kako je Behmen rahmetli '92 predložio, da se branimo dovama?
to je ono što sam ja naučio i nemorate svi misliti ko i ja...možete me smatrati i luđakom i pičkom...po volji vam...nemam vam šta zahatariti...kažem od srca svakome što mislim da je najbolje...da li sam u pravu....možda i nisam al pročitajte ovo gore, jamite papir i olovku ili uradite SWOT analizu...pa skontajte jel imate pokrića za patriotske lože...ispirete djeci mozak patriotizmom a morete se jedino ko Palestinci kamenjem bacat ako zaratite
Kad gori zadnja stvar je doljevati ulja
lijepi nama naš NATO...zaboli me še bombe bacaju sve dok su meni dobri
Djeco, *ebo vas nastavnik i fakultet koji vas je ucio kad vas osnovnim civilizacijskim normama nije naucio.