Imovinske kartice nasih politicara

Post Reply
Svemirski_Jebach

#1 Imovinske kartice nasih politicara

Post by Svemirski_Jebach »

Citam da su objavljene imovinske kartice nasih politicara tako se zna da Spriric ima ustedjevinu od 375,000 Eura (!!!), stan u Beogradu, stan u Novom Sadu i Banja Luci te Audija A6 i Audija A3. Bas me zanima odakle mu toliko ustedjevine, pogotovo sto je ima toliko nekretnina.

A oni su najjaci, kao placa od 170 Eura ili placa od 600 Eura...jadna majko, udijelio bi im. :roll: :roll:

Al opet, raja glasa...za njih.
_BosanaC

#2 Re: Imovinske kartice nasih politicara

Post by _BosanaC »

Svemirski_Jebach wrote:Citam da su objavljene imovinske kartice nasih politicara tako se zna da Spriric ima ustedjevinu od 375,000 Eura (!!!), stan u Beogradu, stan u Novom Sadu i Banja Luci te Audija A6 i Audija A3. Bas me zanima odakle mu toliko ustedjevine, pogotovo sto je ima toliko nekretnina.

A oni su najjaci, kao placa od 170 Eura ili placa od 600 Eura...jadna majko, udijelio bi im. :roll: :roll:

Dzaba to pricati bilo kome... Narod je stoka... A stoka slusa cobana.
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

#3 Re: Imovinske kartice nasih politicara

Post by mIRCerka »

Svemirski_Jebach wrote:Citam da su objavljene imovinske kartice nasih politicara tako se zna da Spriric ima ustedjevinu od 375,000 Eura (!!!), stan u Beogradu, stan u Novom Sadu i Banja Luci te Audija A6 i Audija A3. Bas me zanima odakle mu toliko ustedjevine, pogotovo sto je ima toliko nekretnina.

I glasaju i glasace...
a pazi sad...
Malom Harunu je potrebno 4.500 EUR da bi bio izmjesten na Kipar na lijecenje od cerebralne paralize.
Safeti Mahmutovic je potrebno 3.600 KM za tri terapije koje ce joj trombocite dovesti u normalu, i nakon kojih ce opet biti potpuno funkcionalna majka dvoje djece.
Harisu Svrakicu je potrebno jos nekih 50.000 KM za kompletiranje fonda potrebnog za lijecenje.
Dedo Meho Srna ima kiriju i rezije u iznosu od 220-250 KM mjesecno, a troje ih zivi u maloj kucici...
I tako dalje i tako dalje...

E sad, SIPA je provjeravala samo stedni fond onih politicara koji su prijavili da imaju ustedjevinu, dok druge nisu provjeravali, vec im vjerovali na rijec...
omg... e onda se mi ibretimo kako to da Sanader na ruci nosi nesto vrijednosti garsonjere u Sarajevu...
I eto rade jadnicci za 800 KM (izvinite povraca mi se od takve patetike...)
Vodenjak

Post by Vodenjak »

Ma hajd sto nasi imaju, ali otkud njihovima tolike pare?
Hendrix

Post by Hendrix »

Nemojte tako on je pošten političar , nek ima čovjek :)
Čitao sam negdje da je neki filozof napisao da je sva patnja i bol svijeta uzrokovana čovjekovom sposobnosti da obožava pojedinca.To obožavanje ide dotle da je neka fukara sa Ozrena ponosna što Dodik ima milione a on nema jer je za njeg glaso , neki rudar iz Kaknja se raduje kada Haris ode u bijeli svijet o njegovom trošku jer je on "naš" itd...I dok god to tako bude a biće dok je svijeta biće i bogatih i fukara.
Sjećam se samo kada lepi Hare izvali za predsjedništvo "Nije važno koliko potrošimo ako radimo dobro..." :roll:
Post Reply