Imovina BiH politicara

Post Reply
silence_is_sexy

#1 Imovina BiH politicara

Post by silence_is_sexy »

bas bi zelio znati da li cemo ikada docekati da vidimo ovako nesto i kod nas....

http://imovinske.jutarnji.hr/imovinske/highbw.html
nidll

Post by nidll »

...samo sto bi kod nas bilo 'Page 1,2,3,4...' :D
FX1

Post by FX1 »

pa, covjece, to kod nas vec postoji.

svi 'politicari' to moraju prijaviti, a druga je stvar zasto to 'nezavisna tijela' (citaj: Izborrna komisija) ne objavljuju javno (btw. placa tih ljudi je veca nego placa vecine 'politicara' u BiH!).

s druge strane, mozda je to i bolje, jer bi svi (u)vidjeli kako nasi 'politicari' uposte nisu toliko bogati, te da su i oni sami po sebi bijeda i nidokle dorasli cak i pateticnoj hrvastkoj politickoj sceni koju ti ovdje, jer si po mom misljenju dokazano ogranicen, reklamiras kao vrhunac politikanstva.

imovinske karte bilo kojeg BiH 'politicara' (kakav zastarjeo termin!) su na nivou europskog nastavnika u srednjoj skoli. Ako ne vjerujes ti, ako znas, provjeri!

Moze biti da neko ovdje svoju moralnu bijedu, neobrazovanje, arogantnost i lijenost pravda laznim uvjerenjem da se drugi bogate na njegov racun - ... koliko pogresno! - Idi glasaj za SDP kad si toliko glup, ali molim te provjeri kaledndar: ovo je, za tebe i ostatak svijeta, ipak 2005/6 godina...!

ps> oprosti mi na eventualnoj grubosti i vjeruj da bih i ja voljeo dozivjeti isto.

uz to, te lijepo molim da nam ovdje kazes gdje ti zivis. ...grad i broj!
Mr_M

Post by Mr_M »

nidll wrote:...samo sto bi kod nas bilo 'Page 1,2,3,4...' :D
Po svakom politicaru. :D
A mogu da predvidim neka objasnjenja za posjedovanje imovine kod nasih politicara:
-moja porodica je uvijek bila bogata
-mi smo uvijek bili biznismeni
-sve smo stekli kroz tezak i mukotrpan rad
-ovo je rezultat 30 godisnjog rada
-ove dvije kuce mi je poklonola tetka iz Amerike, one dzipoeve tetak iz Australije, a firmu sam naslijedio od oca koji je umro prije 20 godina
:D
Qwert

Post by Qwert »

U redu neka se objave ulica i broj...samo, ko ce onda placati bodigarde? :D
Post Reply