Prvenstveno me zanima ko je imao licno iskustvo sa ovim.
Gledam po yt ulijepe zidove trakom nalik cigli,i preko premazu nekom smjesom,emulzijom i tako dok je svjeze samo odlijepe dijelove trake i budu kao fuge,kao rezultat dobije se imitacija cigle,ostavi da se osusi i prefarba.Pa me interesuje kako se ta smjesa zove i ima li je kod nas u bih uzeti?
Svidja mi se kako ispadne,uradio bi i sebi tako.
Imitacija cigle.
Moderator: anex
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
#2 Re: Imitacija cigle.
pa procitaj dolee u opisu videa ili ako ima u komentaru ili ako nema pitašDany97 wrote: ↑01/10/2020 16:23 Prvenstveno me zanima ko je imao licno iskustvo sa ovim.
Gledam po yt ulijepe zidove trakom nalik cigli,i preko premazu nekom smjesom,emulzijom i tako dok je svjeze samo odlijepe dijelove trake i budu kao fuge,kao rezultat dobije se imitacija cigle,ostavi da se osusi i prefarba.Pa me interesuje kako se ta smjesa zove i ima li je kod nas u bih uzeti?
-
Dany97
-
Milenkov buraz
#4 Re: Imitacija cigle.
Dany97 wrote: ↑01/10/2020 16:23 Prvenstveno me zanima ko je imao licno iskustvo sa ovim.
Da prostiš zove se JUBIZOL DECOR Brick
-
Dany97
#5 Re: Imitacija cigle.
A da to je to,dekorativni malter se zove ebem ga.Nije mi ni palo na pamet haha.