Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Interesuje me da li neko od vas koristi u radu ovaj imindmap i kakvi su dojmovi?
danas mi ga nahvali jedna kolegica, ona je cak i uzela ovu verziju na placanje i kaze koristi stalno, skoro pa svakdnoveno i sva je puna hvale za tu aplikaciju.
Medjutim, meni bas i nije jasno u cemu bi sve mogla biti korisna aplikacija ...jednostvanvo, voljela bih cuti misljenje drugih korisnika pa ako vas ima bilo bi mi drago da se oglasite
Poslao sam već nekoliko mailova u njihovu službu za korisnike i niko mi do sada nije odgovorio na konkretno pitanje - vrijedi li licenca na određeni vremenski period ili neograničeno.
Spartanovski wrote:Poslao sam već nekoliko mailova u njihovu službu za korisnike i niko mi do sada nije odgovorio na konkretno pitanje - vrijedi li licenca na određeni vremenski period ili neograničeno.
iMindMap je osnovni i besplatni Mind Mapping softver koji vas lako i brzo uvodi u svijet mentalnih mapa. Jedan od kreativnijih na tržištu, slobodan za korištenje, skratit će vaše vrijeme za organizaciju i stvaranje bilješki. Nekoliko ključnih riječi i 'boom!', vaš softver započinje s radom i prenosi vas na višu razinu kreativnog razmišljanja.
s tim da nije vise besplatan izuzev ako nema piratska verzija
iMindMap je osnovni i besplatni Mind Mapping softver koji vas lako i brzo uvodi u svijet mentalnih mapa. Jedan od kreativnijih na tržištu, slobodan za korištenje, skratit će vaše vrijeme za organizaciju i stvaranje bilješki. Nekoliko ključnih riječi i 'boom!', vaš softver započinje s radom i prenosi vas na višu razinu kreativnog razmišljanja.
s tim da nije vise besplatan izuzev ako nema piratska verzija
Pa ovo isto ,samo sto postoji puno duze na trzistu i moze se napraviti da tacno odgovara potrebama tvoje kompanije da ti kazes sta ti treba i ljudi ti naprave .
Koriste je skoro svaka ozbiljnija kompanija,banke ,osiguravajuca drustva itd.
Pa ovo isto ,samo sto postoji puno duze na trzistu i moze se napraviti da tacno odgovara potrebama tvoje kompanije da ti kazes sta ti treba i ljudi ti naprave .
Koriste je skoro svaka ozbiljnija kompanija,banke ,osiguravajuca drustva itd.