Pazivamo.ba
Rokaj.ba
Sit.com (Sarajevski Informacioni Tabloid)
Razmilsi o forumu,inače te nigjde nema,raju privlače besjede...The Great Heisenberg wrote:Planiram poceti stranicu kao Klix.ba kao magazin, okupljam ekipu, pa me sam naisao na ogroman problem.....IME
treba biti orginalno i lahko za zapamtit, pa kontam ima kreativnih ljudi na fourumu klix.ba
Ja se sa ovim bas ne bi slozio, pogotovo sto se tice naseg trzista.apsidejzi wrote:Sjeca li se iko kad je sarajevo-x odjednom postalo klix? Ljudi napisali da su platili marketinskoj agenciji koja im je predlozila to ime jer je lagano za zapamtiti. Ako mislis praviti stranicu na nacin na koji si dosao ime traziti na forumu... neces daleko dogurati.
Danas zivimo u svijetu profesionalizma. Valja istrest kesu da bi nesto napravio. Ime je dio marketinga i koliko para toliko i muzike. Da je neki od ovih dosadasnjih prijedloga ista vrijedio vec bi imao takav portal negdje. Ako budes vodio firmu pokusavaju po forumu dobiti ideju...
Pa ako pogledas sliku sa prethodne strane koju je @Magiddo postavio (http://s14.postimg.org/b4bhd479t/Fire_S ... _naj_i.jpg) onda se vidi da je klik broj jedan u BiH ali u regionu. KOliko god da su platili za rebranding isplatilo im se. Par hiljada u ovom binisu nije nista. Dio raje se odvojio i osnovao rajvosax i tamo sad nastavljaju svoju furku.Njanjavi wrote:Ja se sa ovim bas ne bi slozio, pogotovo sto se tice naseg trzista.apsidejzi wrote:Sjeca li se iko kad je sarajevo-x odjednom postalo klix? Ljudi napisali da su platili marketinskoj agenciji koja im je predlozila to ime jer je lagano za zapamtiti. Ako mislis praviti stranicu na nacin na koji si dosao ime traziti na forumu... neces daleko dogurati.
Danas zivimo u svijetu profesionalizma. Valja istrest kesu da bi nesto napravio. Ime je dio marketinga i koliko para toliko i muzike. Da je neki od ovih dosadasnjih prijedloga ista vrijedio vec bi imao takav portal negdje. Ako budes vodio firmu pokusavaju po forumu dobiti ideju...
Prije bi pristupio gerila marketingu nego placanju ovdasnjih kvazimarketinskih agencija i mislilaca ala klix rebrenderi![]()
Naplate ti par hiljada za par reklama po ahbabskim portalima, ime sklepano na silu i nizasta.
Pusti se ti decko ove price da za sve trebas danas platit, ima masu rjesenja koja ne kostaju nista sem volje i dobre ideje.
Kao da u tim agencijama rade uber ljudi, roboti, bica iz drugih dimenzija, polubozanstva, pa se toliko drasticno razlikuju od kreativnog insana koji sam zeli osmislit sebi ime portala.
Smjesno razmisljanje pravo.
I btw u korist tvojoj tezi apsolutno ne ide pominjanje klix rebrandinga, upitaj se koliko je bio blizu portal da izgubi i ono malo raje sto je skupljao prije rebrendinga.