cccc...predstavnik, koji je tvoj problemPredstavnickidom wrote:Nije samo to sto nisi cula nego slabo da si "cula" za bilo sto. Prototip danasnje mlade zene/cure koja samo zna o hi-hi-hi, pi-hi-hi.sanabe wrote:Predstavnickidom wrote:Inace usput receno.... za zenu je najbolje imati troje djece. Sa zdravstvenog aspekta... sa tri porodaja se eliminiraju mnoge "zenske bolesti"... naucno dokazano...cuj sad ovo
![]()
e ovo josh ne cuh![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
No ja ne zelim biti tvoj profesor a izmedu ostalog znanje se i placa. U svakom slucaju, u 50-tim ces se i sama uvjeriti u ono o cemu pisem kad pocne "vadenje reproduktivnih organa i matrice". Izmedu ostalog lahko ces naci primjere oko sebe. Raspitaj se malo.... ili sacekaj 50-te sa jednim ili dva porodaja...
ime bebe
Moderator: anex
- SsTtEeLlAa
#376 Re: ime bebe
-
amba
#377 Re: ime bebe
vidim nekima se svidja lamija, pa da upozorim na mitolosko znacenjezelenashica wrote:Skup siHAVANA wrote:zelenashica wrote: Ja pitah računaju li se i spontanii naravno đe se kupuje sperma da rodim još dvoje
Klipača četeRes maraka.
Tri za četeres i osam.Kolko je za dvoje
Jah za dvije cure koje će valjda nekad doći Lamija i Asja...ja rađam samo ženskumuška imena i ne biram
http://hr.wikipedia.org/wiki/Lamija
-
zelenashica
#378 Re: ime bebe
Kakva mati takva i kći,haj šta faliamba wrote:vidim nekima se svidja lamija, pa da upozorim na mitolosko znacenjezelenashica wrote:Skup siHAVANA wrote:
Klipača četeRes maraka.
Tri za četeres i osam.Kolko je za dvoje
Jah za dvije cure koje će valjda nekad doći Lamija i Asja...ja rađam samo ženskumuška imena i ne biram
http://hr.wikipedia.org/wiki/Lamija
-
zelenashica
#379 Re: ime bebe
On ga nemaSsTtEeLlAa wrote:
cccc...predstavnik, koji je tvoj problem
-
zelenashica
#381 Re: ime bebe
Tice znaju*mima* wrote:Ko je predstavnik?
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#382 Re: ime bebe
Imena se daju i po političarima.
Nedavno sam u Sarajevu čuo za ime Huari.
Po Huari Bumedijenu, alžirskom političaru.
Prijedlog za muško ime bebe: Pervez
Pervez Mušaraf-bivši predsjednik Pakistana čiji su vojnici u Srebrenici svaki drugi dan postili da bi uštedjenu hranu dijelili narodu.
Pervez Mušaraf-bivši predsjednik Pakistana čiji su vojnici u Srebrenici svaki drugi dan postili da bi uštedjenu hranu dijelili narodu.
- SsTtEeLlAa
#383 Re: ime bebe
kako njega ne znas*mima* wrote:Ko je predstavnik?
- pustopoljina
#384 Re: ime bebe
zavrsi mi serija sa rijecima "wir befinden den angeklagten ..."Predstavnickidom wrote:Nije samo to sto nisi cula nego slabo da si "cula" za bilo sto. Prototip danasnje mlade zene/cure koja samo zna o hi-hi-hi, pi-hi-hi.sanabe wrote:Predstavnickidom wrote:Inace usput receno.... za zenu je najbolje imati troje djece. Sa zdravstvenog aspekta... sa tri porodaja se eliminiraju mnoge "zenske bolesti"... naucno dokazano...cuj sad ovo
![]()
e ovo josh ne cuh![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
No ja ne zelim biti tvoj profesor a izmedu ostalog znanje se i placa. U svakom slucaju, u 50-tim ces se i sama uvjeriti u ono o cemu pisem kad pocne "vadenje reproduktivnih organa i matrice". Izmedu ostalog lahko ces naci primjere oko sebe. Raspitaj se malo.... ili sacekaj 50-te sa jednim ili dva porodaja...
a onda ovo
pa da kazem: zena 1962.godiste, prije dvije godine izvadila jajnike,a par godina prije toga matericu/maternicu.
ponosna majka troje djece rodjene 1981,1983 i 1986.godine.
druga zena,isto u pedesetim ,isto troje djece- ima nekoliko mioma...ceka operaciju.
kao i treca zena, 1961.godiste sa jednim djetetom i jednim miomom,operacija za sada nije potrebna.
nijedna zena-koju ja znam, a ima dvoje djece za sada nema problema. kao ni zena rodjena 1957. koja nema UOPSTE djece,nikad nije ni rodila,ni bila trudna (neplodnost je bila do muza) -"valunzi" joj trenutno cine pravu neugodu- a inace zdrava je kao dren.
toliko o "pogledaj oko sebe".
znaci,beba ce se zvati AJDIN? cool, neka je sa srecom, zdravo i veselo
- SsTtEeLlAa
#386 Re: ime bebe
BiH-x wrote:Edin
- Sunrise00
#388 Re: ime bebe
kod nas bi ga zvali perverzijasanabe wrote:Pervez?PipiDugaDevetka wrote:Imena se daju i po političarima.
Pervez Mušaraf-bivši predsjednik Pakistana čiji su vojnici u Srebrenici svaki drugi dan postili da bi uštedjenu hranu dijelili narodu.![]()
jel do mene ...ili...?![]()
men' se ne svidja
mislim svaka cast vojinicima (nisam za ovo cula ranije) ali stvarno treba imati na umu gdje zivish prije nego djetetu dash ime
-
todd_smith
#389 Re: ime bebe
ekrem 
-
Predstavnickidom
#390 Re: ime bebe
Mjesanac wrote: Necemo se vrijedjati. Sanabe je jedna starija gospodja i nije prikladno da joj se tako obracate.
Kakvo vrijedanje Jeronimo?
- Garden of illusion
#391 Re: ime bebe
Ženska imena : Zara, Nadja, Nora, Nina
Muška imena : Rijad, Nidal, Aleksandar, Loren
Muška imena : Rijad, Nidal, Aleksandar, Loren
- saso mange
#392 Re: ime bebe
Senad
pogodite sto sam ovo reko 
- Azamo
#393 Re: ime bebe
Samo nemoj : Emir,Eldin,Aldin,Edin,Adin,Hamza,Amar i slična imena,jer svako drugo djete/čovjek nosi ovo ime.
NPR. Nema mahale,ulice,firme,sokaka,sela a da nema bar 3 Emira.Kod nas u firmi su 4 emira.
Harun,Jahja,Zejd,Davud,Alija,Osman....
NPR. Nema mahale,ulice,firme,sokaka,sela a da nema bar 3 Emira.Kod nas u firmi su 4 emira.
Harun,Jahja,Zejd,Davud,Alija,Osman....
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#394 Re: ime bebe
Zafir, po makedonskom pjevaču šlagera iz šezdesetih i sedamdesetih godina Zafiru Hadžimanovu.
Imena sa slovOm Z su zvučna i lako pamtljiva, Cezar, na primjer.
Imena sa slovOm Z su zvučna i lako pamtljiva, Cezar, na primjer.
-
Centurion
#395 Re: ime bebe
Men je Kašif extra ime za konja
- Ljuska_u_BaklaFi
#397 Re: ime bebe
Centurion wrote:Men je Kašif extra ime za konja
- Cyber-harambashica
#399 Re: ime bebe
Amy, Lara, Levin, Luis, Sara, Mimi, Lucy, Kevin, Sam, Oskar, Lawrence, Raul, Berke, Fatih, Alicia, Samaher, Azra, Melina
- bubavi1
#400 Re: ime bebe
hehe moje dvije curice se zovu Alissia, i MelinaCyber-harambashica wrote:Amy, Lara, Levin, Luis, Sara, Mimi, Lucy, Kevin, Sam, Oskar, Lawrence, Raul, Berke, Fatih, Alicia, Samaher, Azra, Melina