Bilo mi je teško to prihvatiti i još uvijek jeste, ali istini se mora pogledati u oči - ja nemam prijatelje

Moderator: O'zone
Konjic, Ultrasi ?nema me tamo wrote:Evo ovako imam dva prijatelja..
Sta za mene znaci prijateljstvo?
Krenuli smo u tucu protiv desetorice i nijedan nije pobjegao..
bleee_sa wrote:Konjic, Ultrasi ?nema me tamo wrote:Evo ovako imam dva prijatelja..
Da ti nisam ja jedan od havera
nema me tamo wrote:bleee_sa wrote:Konjic, Ultrasi ?nema me tamo wrote:Evo ovako imam dva prijatelja..
Da ti nisam ja jedan od havera
Taj dan ja otisao vozom...![]()
Napio se ko stoka furao raju da odemo pjehe do Paba i raznesemo ga, a ovi recimo da nisu bili toliko pjani kao ja..
A ovo je skroz drugo nešto dosta veci problemi od navijackih..
Nego reci ti meni taj dan su Ultrasi izasli kao pobjednici?
Ostalih 30tak kolko vec pobjeglo?bleee_sa wrote:Šta ću ti prepričat gazilo me 5 ljudi na podu
Kod mene je obrnuto, imao dok se nisam oženio...Sanchez22 wrote:Imao dok se nisu ozenili
zivot je takav...svak svoje prijatelje moze na ledjima iznijeti na brdo...badalpur wrote:Kao što naziv teme kaže, zanima me imate li prave prijatelje, koliko njih i šta za vas znači prijateljstvo? Znam da će većina iz prve odgovoriti "naravno da imam", ali želim da dublje promislite da li su to zaista prijatelji ili samo poznanici. Naime, da ste mene prije godinu pitalu "Da li ima prijatelje", ja bih ponosno nabrojala pet njih i rekla da sam prava sretnica. Međutim, otkako samo ostala potpuno sama u životu, uvidjela sam da ti ljudi nisu moji prijatelji već samo poznanici sa kojima se povremeno vidim.
Bilo mi je teško to prihvatiti i još uvijek jeste, ali istini se mora pogledati u oči - ja nemam prijatelje![]()
![]()
. Ne mogu da se ne zapitam gdje sam pogriješila.
Mozda sam na moru ja gazao te što su tebe gazali..bleee_sa wrote:Ne znam brate nisam broj'o majke mi al' bilo ih je 2x više sigurno
Neum il' Makarska?nema me tamo wrote:Mozda sam na moru ja gazao te što su tebe gazali..bleee_sa wrote:Ne znam brate nisam broj'o majke mi al' bilo ih je 2x više sigurno
Pa otprilike i kod mene je tako. One se sve udale, dobile djecu i valjda sa mnom više nemaju zajedničkih tema, ali kontam da su to bila prava prijateljstva ne bi se tako lako ugasila.Sanchez22 wrote:Imao dok se nisu ozenili
Makarska 2010..bleee_sa wrote:Neum il' Makarska?nema me tamo wrote:Mozda sam na moru ja gazao te što su tebe gazali..bleee_sa wrote:Ne znam brate nisam broj'o majke mi al' bilo ih je 2x više sigurno
Kakve to veze ima s temom?vazi wrote: Nego, koliko ti je godina , ako nije previse indiskretno
A znači samo tinejdžerima su prijateljstva važna?!nema me tamo wrote:Badalpur pita te za godine jer hoce da vidi jesi li tinejdzerica neka jer imas neke naznake da jesi![]()
Ili si i dalje u mozgu tinejdzerica..