Tebi margi stvarno nije dobro?margareta wrote:margareta wrote:margareta wrote:1) sa BIHnet.-om nemam NIŠTA,jer smo bili pod njihovom kontrolom 8 preteških godina.
2) Imamo kablovsku "ELOB" TV a putem "ELOB"-ovog kabla 24h
internet konekciju od "EURO_proNET"-a.
3) Nikada evo već puna godina u "EURO_proNET"-ovim internet uslugama nije bilo ni jedne greške ( ovim putem zahvaljujem svim uposlenicima ,osobito Admiru), i zahvaljujem
CATV-u "ELOB"-u, na visokom profesionalizmu-svi programi ko' mlijeko.
3) Uposlenicima BIH "telekom"-a , NIKOME više ne vjrrujem NIŠTA!!!
4) Neču više biti barem direktno opslužena od "telekoma" , ni po kojoj osnovi : fix., internet, mobilna tel. NIŠTA više i NIKADA !
IMATE LI PRIGOVORE NA RAD BH-a TELEKOMA ?
- Pooll
#26 Re: BH "telekom"
-
margareta
#27 dragi poll
"pooll" daj mi recept (par stotina eura) pa da vidiš kako ću se prodobriti !
Kako bi se ti osjecao da tebi neko naplacuje zrak!? I to ti "bubne" cijenu , glava puca......
Nije samo da necu nego i ne mogu na moje potrebe trošiti novac , a finansirati "telekom"- stvarno mi dođe da sludim pri pomisli na "telekom"ove SUPERpljačkaške račune i fiktivne listinge???
Kako bi se ti osjecao da tebi neko naplacuje zrak!? I to ti "bubne" cijenu , glava puca......
Nije samo da necu nego i ne mogu na moje potrebe trošiti novac , a finansirati "telekom"- stvarno mi dođe da sludim pri pomisli na "telekom"ove SUPERpljačkaške račune i fiktivne listinge???
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Cista je pljacka da ti uzmu 17KM na ime "pretplate". Nizasto pljunem 17KM.
Ja cu preci na Eronet ili na Mobi's, racunao sam i jeftiniji su
-
margareta
#29 telekom
Svima koji ne znaju gdje baciti svoj novac-PREPORUKA :
NE NAPUŠTAJTE "telekom"!
NE NAPUŠTAJTE "telekom"!
-
RPM
... jedna nadasve nestrucna grupa ljudi i ktomu jos i neljubazna, uspavana monopolistickim polozajem kome ce htjeli to ili ne doci kraj. ... tipican primjer neprofesionalizma, gotovo knjiski koji bi se trebao izucavati na svim visim poslovnim skolama kao ocit primjer svega gore nabrojanog. ...

-
BigusDickus
E, na ovo sam i ja naletio. Ista stvar, ali kad sam poslao kodove kucajuci samo 061xxxxxx, sve OK. Prije sam pokusavao sa +38761xxxxxx i samo greska za greskom.Skyfox wrote:I ono sa Coca cola nagradnom igrom ziva pljacka, ba. Ja posaljem sifru a oni meni nije isporuceno. Ja posaljem jos 15x a oni meni svaki put uzmu pare kao da je poruka poslana i isporucena. MRSH!!!! Stoko!!!
Sto se tice prevelikih racuna, nisam imao problema. Margareta, postoji mogucnost da si nekada sa weba (nehoticno) skinula, hajde nazovimo ga "virus" (iako to nije. Te se stvari zovu "dialer"), koji je nastiman da zove neki broj npr. u Nizozemskoj. Sve se to moglo desavati bez tvog znanja, ukoliko ti kompjuter nije zasticen nikakvim antivirusnim software-om. I ako je zasticen, trebas redovno raditi update virus definition file-ova i operativnog sistema. Takodje preporucujem ti da instaliras neki firewall npr. ZoneAlarm, koji ce ti pomoci da sprijecis nezeljeni internet saobracaj, posebno sada, kad imas stalnu konekciju. Gomile raznoraznih "baja" rade u pozadini nezasticenog kompjutera i salju nekakve informacije o tvojim internet aktivnostima i sl., a na kraju krajeva ti platis to sve. Ukoliko ne znas sama, pronadji nekoga strucnog neka ti zastiti komp. i uputi te u sigurnost na Internetu.
- bug
Skyfox wrote:I ono sa Coca cola nagradnom igrom ziva pljacka, ba. Ja posaljem sifru a oni meni nije isporuceno. Ja posaljem jos 15x a oni meni svaki put uzmu pare kao da je poruka poslana i isporucena. MRSH!!!! Stoko!!!
jest' jest' istina
registrujes se pa mozes slati kodove sa interneta, a imas i pregled svih poslanih kodova
- bug
kao pretplatnicima je jeftiniji obracun, ali se to ne osjeti ako ne pravis neki prevelik saobracaj... onda kontas, pa dobro hajde,mozda imam nekih drugih pogodnosti...horns&drums wrote:Cista je pljacka da ti uzmu 17KM na ime "pretplate". Nizasto pljunem 17KM.
izgubim jednom karticu, blokiraju mi je i dodjem po zamjensku.. .kaze teta na salteru "vi pretplatnici ne placate zamjenu, samo korisnici ultre". Ok, pomislih, napokon jedna dobra stvar, ne placam ja dzaba tu pretplatu. Na iducem ispostavljenom racunu 20KM za zamjensku karticu.
-
supernatural
mislim da bez potrebe pravite bauk od BH Telekoma. Greške se dešavaju i po boljim kućama, ali u mikroplanu, BHT je u većem doticaju sa vama nego neki Orbico ili neki Ilidžanski dijamant gdje se sve moguće pronevjere napravljene. Od kupovine lažnih brand(ova) pa nadalje.Ali vas to očigledno nije briga dragi moji komunisti jer boje je uzimati Ilidžanski dijamant.Svaki dan po jedna markica manje, pa vam to dođe kao ona neprimjetna potrošnja.Telekom vama samo treba uvesti neki vid kredita da to platite u manjim obrocima. A kako je došao vakat i jest ćete na kredit, jer ste tako naučili.pis 
-
margareta
#35 BIH telekom
Braniš interese BIH telekoma a s' druge str. napadaš druge za 1 km !
Tvoja firma po broju korisnika uzme na jednog min po danu i po 20-30 km!
Dijamant je za vas mali miš......ŠTA TO UVEZUJEŠ ?
Jedini konkurenti su vam (ali po zvaničnim "avaz"-ovim podacima)
elektroprivreda BIH i sve sa sufix-om i prefix-om BIH ! Ja stanujem džaba i koristim trenutno net džaba ALI to je sve što imam.......................................
........i oni koji su mi te prave usluge besplatno dali NISU bili mjesec za kiji ih dužite u kuci !
...."gazdarici" je majka bila na umoru , a tel. je bio isključen iz zida!
Tvoja firma po broju korisnika uzme na jednog min po danu i po 20-30 km!
Dijamant je za vas mali miš......ŠTA TO UVEZUJEŠ ?
Jedini konkurenti su vam (ali po zvaničnim "avaz"-ovim podacima)
elektroprivreda BIH i sve sa sufix-om i prefix-om BIH ! Ja stanujem džaba i koristim trenutno net džaba ALI to je sve što imam.......................................
........i oni koji su mi te prave usluge besplatno dali NISU bili mjesec za kiji ih dužite u kuci !
...."gazdarici" je majka bila na umoru , a tel. je bio isključen iz zida!
-
supernatural
Moram ti reći margareta da nisi u pravu jer ipak i ti sada koristeći gazdaricin telefon salješ svoj postove na forum.dakle, nabijaš gazdarici "besplatni" račun jer koristiš impulse od BH Telekoma u svrhu obrzbjeđenja saobraćaja između tebe i tvog internet provajdera.Tako da mislim da bi korisnici malo više trebali imati kontrole u korištenju usluga.I još da kažem da da mi je drago što ste otvorili baš ovu temu.
.......................P.S. Nemam pojma odakle mi Orbico izleti....

.......................P.S. Nemam pojma odakle mi Orbico izleti....
-
margareta
#38 TELEKOM
NISAM NA Ž.I.C.I .......na žici = telefefonskoj ,(trebam li ti nacrtati da je ovaj računar priključen na kab'l koji nije telefonski ) NEGO je modem "europroNET"-ov, a opslužuje ga CATV "ELOB" i
ovom prilikom se zahvaljujem objema eminentnim operaterima.
Imam na usluzi i bežični internet od dr.operatera(provajdera) kao
alternativu KABLOVSKOM internetu, sa kojim TELEFONSKA žica NEMA baš NIŠTA !
Telefon je samoinicijativno ISKLJUČEN i *N*E*M*A*M* n.i.š.t.a. sa TELEKOMOM !
Tako ni sa tobom.
Nemoj ni ti samnom.
Zahvaljujem "europro_NET" -u, osobito Admiru,
a ti molim te popusti mene sa svojim "telekom" - primitivizmom.
ovom prilikom se zahvaljujem objema eminentnim operaterima.
Imam na usluzi i bežični internet od dr.operatera(provajdera) kao
alternativu KABLOVSKOM internetu, sa kojim TELEFONSKA žica NEMA baš NIŠTA !
Telefon je samoinicijativno ISKLJUČEN i *N*E*M*A*M* n.i.š.t.a. sa TELEKOMOM !
Tako ni sa tobom.
Nemoj ni ti samnom.
Zahvaljujem "europro_NET" -u, osobito Admiru,
a ti molim te popusti mene sa svojim "telekom" - primitivizmom.
-
supernatural
Dobro, još mi odgovori kome elob plaća zakup satelitskog uplinka?da ti skratim muke....BH Telekomu.Dakle OPET si makar i preko posrednika "nakačena" na firmu koju pljuješ.I još ti se smiju u lice kad ti uzmu one 44 markice za bijedna 4 GB 
U konačnici sve pare od svih operatera ( koji pružaju uslugu interneta / ili dobar dio sredstava ) ide direktno BHT. A iskreno, više volim BHT i od eroneta i mobisa....tako da sam tu pravi nacionalista
A primitivizam....ne želim ni potezati tu temu, a pogotovo da ti nešto spuštam.....
Nema potrebe

U konačnici sve pare od svih operatera ( koji pružaju uslugu interneta / ili dobar dio sredstava ) ide direktno BHT. A iskreno, više volim BHT i od eroneta i mobisa....tako da sam tu pravi nacionalista
Last edited by supernatural on 09/08/2004 18:36, edited 1 time in total.
- Prince
#41 Re: TELEKOM USLUGE
Ovo me podsjeća na svađu s chata od prije jedno mjesec i pomargareta wrote:kAD SAM BILA MALA (ISTINA) GRICNUO ME MOJ PSIĆ , AVLIJANER KOJI SE ODAZIVAO NA TVOJE IME!
"boby"-koja koincidencija.
- pape
- Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.
#42 Re: TELEKOM USLUGE
Prince wrote: Ovo me podsjeća na svađu s chata od prije jedno mjesec i po![]()
![]()
, gdje su strane bile Pape i jedna gospođica čudnog rječnika
.
Ta doticna, niti je gospodjica, niti je imala cudan rjecnik.
To je prostakusa sa kocijaskim rjecnikom.
-
margareta
#43 interkontinentalni telekom
Eh ti ,ma bilo ko da jesi ,
bila sam ljubazna sa tobom pa
sam te lijepo zamolila
da me popustiš , ali ti ne odustaješ i to sa i zbog
"argumenata" koje sam ti i sama navela a
to je da NE ŽELIM sa BIHtelekom. imati nikakav direktan -
bliski susret.
Žalosno je tvoje vjerovanje, da si mi ti otkrio toplu vodu, tj.
..........da BIHtelekom IMA monopol , tj. pare od svih provajdera u 1/2
BiH.
ZNAM da ti placamo indirektno ali svaka opcija je bolja od direktne komunikacije sa VAŠIM nekulturnim , neobrazovanim , drskim , itd.,
šalterskim osobljem.
.........jednako tome ne mogu podnijeti ni vaš tzv."visokostručni" kadar
koji je po ko zna kojim kriterijima vaš uposlenik........
.............vi u telekomu svi sve imate u šah - mat poziciji , jer
svako ima svoje orahe u džepovima.........................
........možda
je tu čista samo čistačica
.........činjenica je da obzirom na vašu "visoku svijest" o vašem
monopolizmu i previše ste se osilili,
......i vaše šalter osoblje ne želim više nikada vidjeti, nicuti onakve....
nekulturne dijaloge sa kupcima, koji rezimiraju užasnim komentarima
"visokopozicioniranih" šalterki.........koje ne znaju ni da lažu kako treba za vas........
......to je inormalno što ne znaju lagati za vas kad ne znaju osnove telekomunikacija iz šk. klupa........jer su raritet u tim školama .........i zato umjesto da su jednako tretirane u edukativnom smislu sa dječacima ne, oni su se mučili za dvojke il' šestice a one šupljoglave guske dovoljno je što su u toj šk. , ili na tome fax-u! Pa zar još treba ženska i da štreba!?
Svaka bi trebala pohadžati kurs "osnove civilizacijsko-kultrnih komunikacija" u neposrednim kontaktima........
.......kada joj se neko obrati , ona ko' novogodišnja jelka nakindžurena
....a nadmena sva puca od pameti , ....i ja još da plačam da to prljavo pozorište telekoma gledam islušam.......
MOLIM TE MENI SE NE OBRAČAJ
eno ti tvoj telekom i vaše telekom
INteleKOMIRANE...dame.
bila sam ljubazna sa tobom pa
sam te lijepo zamolila
da me popustiš , ali ti ne odustaješ i to sa i zbog
"argumenata" koje sam ti i sama navela a
to je da NE ŽELIM sa BIHtelekom. imati nikakav direktan -
bliski susret.
Žalosno je tvoje vjerovanje, da si mi ti otkrio toplu vodu, tj.
supernatural wrote:Dobro, još mi odgovori kome elob plaća zakup satelitskog uplinka?da ti skratim muke....BH Telekomu.Dakle OPET si makar i preko posrednika "nakačena" na firmu koju pljuješ.I još ti se smiju u lice kad ti uzmu one 44 markice za bijedna 4 GB
U konačnici sve pare od svih operatera ( koji pružaju uslugu interneta / ili dobar dio sredstava ) ide direktno BHT. A iskreno, više volim BHT i od eroneta i mobisa....tako da sam tu pravi nacionalistaA primitivizam....ne želim ni potezati tu temu, a pogotovo da ti nešto spuštam.....
![]()
![]()
Nema potrebe
![]()
![]()
..........da BIHtelekom IMA monopol , tj. pare od svih provajdera u 1/2
BiH.
ZNAM da ti placamo indirektno ali svaka opcija je bolja od direktne komunikacije sa VAŠIM nekulturnim , neobrazovanim , drskim , itd.,
šalterskim osobljem.
.........jednako tome ne mogu podnijeti ni vaš tzv."visokostručni" kadar
koji je po ko zna kojim kriterijima vaš uposlenik........
.............vi u telekomu svi sve imate u šah - mat poziciji , jer
svako ima svoje orahe u džepovima.........................
........možda
.........činjenica je da obzirom na vašu "visoku svijest" o vašem
monopolizmu i previše ste se osilili,
......i vaše šalter osoblje ne želim više nikada vidjeti, nicuti onakve....
nekulturne dijaloge sa kupcima, koji rezimiraju užasnim komentarima
"visokopozicioniranih" šalterki.........koje ne znaju ni da lažu kako treba za vas........
......to je inormalno što ne znaju lagati za vas kad ne znaju osnove telekomunikacija iz šk. klupa........jer su raritet u tim školama .........i zato umjesto da su jednako tretirane u edukativnom smislu sa dječacima ne, oni su se mučili za dvojke il' šestice a one šupljoglave guske dovoljno je što su u toj šk. , ili na tome fax-u! Pa zar još treba ženska i da štreba!?
Svaka bi trebala pohadžati kurs "osnove civilizacijsko-kultrnih komunikacija" u neposrednim kontaktima........
.......kada joj se neko obrati , ona ko' novogodišnja jelka nakindžurena
....a nadmena sva puca od pameti , ....i ja još da plačam da to prljavo pozorište telekoma gledam islušam.......
MOLIM TE MENI SE NE OBRAČAJ
eno ti tvoj telekom i vaše telekom
INteleKOMIRANE...dame.
-
margareta
#44 telekom
........jadni ....mali ......žuti........
...................pa ..dovoljno si opićen po glavi..........
prestani ....se.......lupati.......
............................zaboljet......će...........te............
........pametnije....ti .....je..........da..........tucaš.....one........
.......ćurke...............
.......iako....su.........već ...........etiketirane...ipak........nabi.....onoj....
..........svojoj......kontakt..........inT*E*L*E*ktK*O*M*I*R*A*N*O*J*............g.l.u.p.a.č.i...............i..........p.r.i.m.i.t.i.v.k.i.......... taj ....."TVOJ".........trofej ............u............"glavu"..........
............možeš ........i.........okolo..........ONE.........to......vole........
a tvoje visokointelektualne, nadasve duhovite prezentacije pameti BiH "telekoma" narušavaju i ono malo jada od pameti i morala što ga imaju "U POSJEDU".........jer od kradže i lopovluka ništa dr. ne može stati u suvereni telekom. Doduše imate u posjedu svog podzemlja -i prizemlje sa staklenim kavezima u kojima prezentirate raritetne exponate gusaka
koje NE ZNAJU DA OPRAVDAJU SVOJE mjesto , a TEK VAŠE RAČUNE
to je visoka
matematika
i njima to turi đe hočeš
.......one su svakako mentalno defektne
..........lupaš od glavu koja je od lopovluka već udarena
...................pa ..dovoljno si opićen po glavi..........
prestani ....se.......lupati.......
............................zaboljet......će...........te............
........pametnije....ti .....je..........da..........tucaš.....one........
.......ćurke...............
.......iako....su.........već ...........etiketirane...ipak........nabi.....onoj....
..........svojoj......kontakt..........inT*E*L*E*ktK*O*M*I*R*A*N*O*J*............g.l.u.p.a.č.i...............i..........p.r.i.m.i.t.i.v.k.i.......... taj ....."TVOJ".........trofej ............u............"glavu"..........
............možeš ........i.........okolo..........ONE.........to......vole........
a tvoje visokointelektualne, nadasve duhovite prezentacije pameti BiH "telekoma" narušavaju i ono malo jada od pameti i morala što ga imaju "U POSJEDU".........jer od kradže i lopovluka ništa dr. ne može stati u suvereni telekom. Doduše imate u posjedu svog podzemlja -i prizemlje sa staklenim kavezima u kojima prezentirate raritetne exponate gusaka
koje NE ZNAJU DA OPRAVDAJU SVOJE mjesto , a TEK VAŠE RAČUNE
to je visoka
matematika
i njima to turi đe hočeš
.......one su svakako mentalno defektne
..........lupaš od glavu koja je od lopovluka već udarena
-
margareta
"Moj Malik na kog si mi nalik"
pa mogu mislit kakav si ti , i na šta ličiš kad ono iz telekom životinjskog carstva možeš i zamisliti razlogom ljubomore. Pa jadan ne bio na ono jada od ćurki ni baba o' 100 kuka ne bi zavidjela, izgledom onako lijepim,
produhovljenim,
Ma znaš nešto si zaboravio
KAD' MI
BiH "telekom" vrati pokradene pare
onda
ćemo se zezati
pa mogu mislit kakav si ti , i na šta ličiš kad ono iz telekom životinjskog carstva možeš i zamisliti razlogom ljubomore. Pa jadan ne bio na ono jada od ćurki ni baba o' 100 kuka ne bi zavidjela, izgledom onako lijepim,
produhovljenim,
Ma znaš nešto si zaboravio
KAD' MI
BiH "telekom" vrati pokradene pare
onda
ćemo se zezati
-
BigusDickus
Sta je ovo, citatofonija?BigusDickus wrote:BigusDickus wrote:BigusDickus wrote:
-
margareta
#48 BIHtelekom
UVAŽENE DAME I GOSPODO
U koliko ste zainteresirani za uštedu vašega buđeta -
svoje povjerenje poklonite renomiranoj, uglednoj javnoj kući
"telekomu"BIH
Naša javna kuća uslužit će vaše sve potrebe .
Imate na raspolaganju naš širok spektar svih telefonija po najsuvremenijim tehnologijama, sa najjačim i najsuvremenije opremljenim digitalnim centralama.
U kolko izrazite svoje uvaženo zanimanje za usluge naše javne kuće, mi vam stojimo, sjedimo, ležimo, i radimo za vas sve i u svako doba godine , mjeseca, sedmice / hefte / tjedna, dana, noći (to su posebne usluge naše uže specijalnosti), sata / sahata / časa / ure , minute sekunde
Naša gratis usluga je gledanj u pasulj preko tel. kabla,
i isto tako glednje u karte - tele - tarot !!!!
ps.sve naše usluge naše javne kuće su po promotivnim cijenama !!!
U koliko ste zainteresirani za uštedu vašega buđeta -
svoje povjerenje poklonite renomiranoj, uglednoj javnoj kući
"telekomu"BIH
Naša javna kuća uslužit će vaše sve potrebe .
Imate na raspolaganju naš širok spektar svih telefonija po najsuvremenijim tehnologijama, sa najjačim i najsuvremenije opremljenim digitalnim centralama.
U kolko izrazite svoje uvaženo zanimanje za usluge naše javne kuće, mi vam stojimo, sjedimo, ležimo, i radimo za vas sve i u svako doba godine , mjeseca, sedmice / hefte / tjedna, dana, noći (to su posebne usluge naše uže specijalnosti), sata / sahata / časa / ure , minute sekunde
Naša gratis usluga je gledanj u pasulj preko tel. kabla,
i isto tako glednje u karte - tele - tarot !!!!
ps.sve naše usluge naše javne kuće su po promotivnim cijenama !!!
-
supernatural
jaooooooooooooojjjjj...............
jesam isfrustruisanaaaaaaa
a najljepsa sam u svom selu
ti u stvari nemas pojma o cemu pricas
Mislio sam da je ovo rasprava vrijedna moje pažnje, ali si me razočarala koliko ne znaš
:lol:a uz to i ne vidiš.nema potrebe za nekim spuštanjem.....evo popuštam te 
ti u stvari nemas pojma o cemu pricas
Mislio sam da je ovo rasprava vrijedna moje pažnje, ali si me razočarala koliko ne znaš
- Pooll
#50 Re: TELEKOM USLUGE
Bila su to vremena...pape wrote:Prince wrote: Ovo me podsjeća na svađu s chata od prije jedno mjesec i po![]()
![]()
, gdje su strane bile Pape i jedna gospođica čudnog rječnika
.
![]()
![]()
Prince, ... mahalasu, ...
... pravis se lud.
![]()
Ta doticna, niti je gospodjica, niti je imala cudan rjecnik.
To je prostakusa sa kocijaskim rjecnikom.Povrh toga, presucujes da ti je bila trebica.
![]()
![]()
![]()