Naime, taj dan, u prijepodnevnim satima popisivacica je pozovnila na moja vrata,predstavila se i naravno ugostio sam je u svom domu. Prelijepo je izgledala. Od prvog trenutka sam osjetio nesto prema njoj. Smjeskala mi se konstantno na jedan prilicno stidljiv nacin ali sa odredjenom dozom koketiranja. Bila je udata pretpostavljam s obzirom na prsten koji ugledah.
Uz kahvicu polako smo to odradjivali sto se tice samog popisa, iskreno i ne znam sta sam govorio,vise sam mislio o njoj nego o odgovoru koji trebam dati. U isto vrijeme sam je ispitivao malo o njoj samoj kako bi je bolje upoznao. Pricala mi je o tome da je zavrsila fakultet sa devetkama i desetkama ali da posla nije nasla, pa je primorana raditi u butiku. Pricala je da nema oca,poginuo je u ratu. Ali muza nije spominjala,iako prsten na ruci sam za sebe govori. Uglavnom da skratim pricu, u jednom trenutku sam prelomio i poceo otvorenije flertovati s njom, prihvatila je tu igru ali na malo blazi nacin. Tada sam prisao,sjeo kraj nje, pogledao je u oci i tako ostao barem minut. Vidio sam joj u ocima da me zeli, bukvalno sam osjetio. Poceo sam joj ljubiti usne, na pocetku je govorila da to ne radim, kao blago me odmicala od sebe,ali vec nakon 15 sekundi se prepustila tome, ljubili smo se a onda zavrsili u mojoj spavacoj sobi. Bio je to nevjerovatan seks, divno iskustvo. Definitivno mislim da u braku i nije bas zadovoljna i sretna sa svojim muzem. Bila je zeljna paznje,ljubavi, pa i seksa ocigledno.
Ono sto me sad zanima jeste sta da radim, jer mi se mnogo svidila, da li da sve pustim pa nek ostane na tome ili da je pokusam kontaktirati. Ne znam, zelim razgovarati sa njom,da pricamo satima,ako treba samo bi razgovarali,ali kako? Sta?