Imao sam avanturu sa popisivacicom!

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Casanova1

#1 Imao sam avanturu sa popisivacicom!

Post by Casanova1 »

Zdravo. Ne znam zasto pisem ovo na forumu ali jednostavno moram podijeliti s nekim. Vjerovatno u podsvijesti ocekujem da cu cuti dovoljno dobar savjet ili uputu sta uciniti.
Naime, taj dan, u prijepodnevnim satima popisivacica je pozovnila na moja vrata,predstavila se i naravno ugostio sam je u svom domu. Prelijepo je izgledala. Od prvog trenutka sam osjetio nesto prema njoj. Smjeskala mi se konstantno na jedan prilicno stidljiv nacin ali sa odredjenom dozom koketiranja. Bila je udata pretpostavljam s obzirom na prsten koji ugledah.

Uz kahvicu polako smo to odradjivali sto se tice samog popisa, iskreno i ne znam sta sam govorio,vise sam mislio o njoj nego o odgovoru koji trebam dati. U isto vrijeme sam je ispitivao malo o njoj samoj kako bi je bolje upoznao. Pricala mi je o tome da je zavrsila fakultet sa devetkama i desetkama ali da posla nije nasla, pa je primorana raditi u butiku. Pricala je da nema oca,poginuo je u ratu. Ali muza nije spominjala,iako prsten na ruci sam za sebe govori. Uglavnom da skratim pricu, u jednom trenutku sam prelomio i poceo otvorenije flertovati s njom, prihvatila je tu igru ali na malo blazi nacin. Tada sam prisao,sjeo kraj nje, pogledao je u oci i tako ostao barem minut. Vidio sam joj u ocima da me zeli, bukvalno sam osjetio. Poceo sam joj ljubiti usne, na pocetku je govorila da to ne radim, kao blago me odmicala od sebe,ali vec nakon 15 sekundi se prepustila tome, ljubili smo se a onda zavrsili u mojoj spavacoj sobi. Bio je to nevjerovatan seks, divno iskustvo. Definitivno mislim da u braku i nije bas zadovoljna i sretna sa svojim muzem. Bila je zeljna paznje,ljubavi, pa i seksa ocigledno.

Ono sto me sad zanima jeste sta da radim, jer mi se mnogo svidila, da li da sve pustim pa nek ostane na tome ili da je pokusam kontaktirati. Ne znam, zelim razgovarati sa njom,da pricamo satima,ako treba samo bi razgovarali,ali kako? Sta? :sad:
Last edited by Casanova1 on 16/10/2013 14:18, edited 1 time in total.
Herr Flick

#2 Re: Imao sam seks sa popisivacicom!

Post by Herr Flick »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Jarane prodaj ovaj tekst nekom erotskom magazinu,mozda dobije finu lovu :D
vaučer

#3 Re: Imao sam avanturu sa popisivacicom!

Post by vaučer »

fap fap fap fap...
Casanova1

#4 Re: Imao sam seks sa popisivacicom!

Post by Casanova1 »

Herr Flick wrote::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Jarane prodaj ovaj tekst nekom erotskom magazinu,mozda dobije finu lovu :D
Kunem se svim na svijetu da ovo nije izmisljena prica. Ako nemas sta pametno reci molim te produziii.
Hrulj

#5 Re: Imao sam avanturu sa popisivacicom!

Post by Hrulj »

Bjezi jadan nije te stid tudju zenu valjat. Niko obraza nema :oops:
Tomos

#6 Re: Imao sam avanturu sa popisivacicom!

Post by Tomos »

Ma ovo je kod nas nemoguće nismo mi zapad od Hrvatske pa gore to je kod njih normalno ovo ti je kod nas tabu tema. :D
insomnia78

#7 Re: Imao sam avanturu sa popisivacicom!

Post by insomnia78 »

Garant te je preveslala pa si se izjasnio ko Bosanac.
Cim' se sve sluze... da ne povjerujes

:) :) :) :)

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk now Free
Casanova1

#8 Re: Imao sam avanturu sa popisivacicom!

Post by Casanova1 »

Tomos wrote:Ma ovo je kod nas nemoguće nismo mi zapad od Hrvatske pa gore to je kod njih normalno ovo ti je kod nas tabu tema. :D
Po imenu bi rekao da i jeste hrvatica.naravno bosanska hrvatica.
Hrulj

#9 Re: Imao sam avanturu sa popisivacicom!

Post by Hrulj »

Casanova1 wrote:
Tomos wrote:Ma ovo je kod nas nemoguće nismo mi zapad od Hrvatske pa gore to je kod njih normalno ovo ti je kod nas tabu tema. :D
Po imenu bi rekao da i jeste hrvatica.naravno bosanska hrvatica.
Ah, onda halali sto sam te napao hahaha
Sta na kraju ti napisa da si :lol:
Ramzess Veliki

#10 Re: Imao sam avanturu sa popisivacicom!

Post by Ramzess Veliki »

Ja bih se prvo pregledao.
sickle_and_hammer

#11 Re: Imao sam avanturu sa popisivacicom!

Post by sickle_and_hammer »

sacekaj sledeci popis. za 10 godina ces skontat sta i kako dalje! :D
Fast Driver

#12 Re: Imao sam avanturu sa popisivacicom!

Post by Fast Driver »

de nam jos napisi o sceni seksa, tek tada ti neko moze dati konkretan odgovor da li da je kontaktiras ili ne :D
Casanova1

#13 Re: Imao sam avanturu sa popisivacicom!

Post by Casanova1 »

Nisam ni ocekivao da cu od muskarca dobiti normalan savjet,znam ja kakva smo mi mraka :izet:.
Nadam se da ce neka od forumasica mi pokusati objasniti kao zena sta je njoj moglo biti u glavi, da li je moguce da je ustvari i pristala svjesno samo na seks ali ne zeli vise nista samnom, ili mozda ipak ima tu jos nesto. :?
Fast Driver

#14 Re: Imao sam avanturu sa popisivacicom!

Post by Fast Driver »

sto si je muvo kad si znao da je udata?
sheilak

#15 Re: Imao sam avanturu sa popisivacicom!

Post by sheilak »

Casanova1 wrote:Nisam ni ocekivao da cu od muskarca dobiti normalan savjet,znam ja kakva smo mi mraka :izet:.
Nadam se da ce neka od forumasica mi pokusati objasniti kao zena sta je njoj moglo biti u glavi, da li je moguce da je ustvari i pristala svjesno samo na seks ali ne zeli vise nista samnom, ili mozda ipak ima tu jos nesto. :?
:D

možda je umorna bila... :lol:
Hrulj

#16 Re: Imao sam avanturu sa popisivacicom!

Post by Hrulj »

Casanova1 wrote:Nisam ni ocekivao da cu od muskarca dobiti normalan savjet,znam ja kakva smo mi mraka :izet:.
Sta hoces da ti napisemo, kao da bi nas poslusali kad bi ti napisali nesto sto ti neces da cujes.
Prvo bi te pitao sto si to radio sa udatom zenom? Zar nemas postovanja? Ako nije sretna nek se razvede.
Drugo, sto ce ti takva zena? Ako je prevarila svog muza sa tobom prevarit ce i tebe sa nekim.
Fast Driver

#17 Re: Imao sam avanturu sa popisivacicom!

Post by Fast Driver »

Hrulj wrote: Prvo bi te pitao sto si to radio sa udatom zenom? Zar nemas postovanja? Ako nije sretna nek se razvede.
Drugo, sto ce ti takva zena? Ako je prevarila svog muza sa tobom prevarit ce i tebe sa nekim.

:thumbup:
Casanova1

#18 Re: Imao sam avanturu sa popisivacicom!

Post by Casanova1 »

Hrulj wrote:
Sta hoces da ti napisemo, kao da bi nas poslusali kad bi ti napisali nesto sto ti neces da cujes.
Prvo bi te pitao sto si to radio sa udatom zenom? Zar nemas postovanja? Ako nije sretna nek se razvede.
Prvo nije mi rekla da je udata,svjesno je to krila.Zasto bi ja insistirao na tome?
Hrulj

#19 Re: Imao sam avanturu sa popisivacicom!

Post by Hrulj »

Casanova1 wrote:
Hrulj wrote:
Prvo nije mi rekla da je udata,svjesno je to krila.Zasto bi ja insistirao na tome?
Zato sto bi trebao pokazati neki obraz i ljudskost a ne poganluk.
Nisi corav. Ako hoce gospodja da se sevi sa neznancima trebala se razvesti pa onda. Ovako nije nista doli drolja ispala.
A i ti da si kakav covjek ne bi to radio. A sad kad si uradio sto ce ti takva osoba?
kako to

#20 Re: Imao sam avanturu sa popisivacicom!

Post by kako to »

Stipu ovo moraliste ... bitno je umociti, a udata razvedena slobodna itd ... to nije bitno. Samo nek se tarabi.
Moamer

#21 Re: Imao sam avanturu sa popisivacicom!

Post by Moamer »

Ma ako vam je bilo fino, organizuj reprizu.

Da se svi vodimo onom starom "vodimo ljubav a ne ratove" mnogo toga bi bilo puno ljepse.
Ali jok .. nama je uvijek draze gurnuti nos u tudje poslove i gledati sta komsija radi, nego gledati svoja posla i ispred svog praga prvo pocistiti.

Licno mislim da ne treba osudjivati ljude po bilo kojim osnovama.
U redu dati savjet, misljenje, ukoliko se to zatrazi, ali osudjivati i mahalati .. ni pod razno.
Hrulj

#22 Re: Imao sam avanturu sa popisivacicom!

Post by Hrulj »

kako to wrote:Stipu ovo moraliste ... bitno je umociti, a udata razvedena slobodna itd ... to nije bitno. Samo nek se tarabi.
Vazi li to i za zenske clanove tvoje porodice?
P308

#23 Re: Imao sam avanturu sa popisivacicom!

Post by P308 »

Mozda nije udata, jesi je pitao? Prsten ne mora nista znaciti :D
Hrulj

#24 Re: Imao sam avanturu sa popisivacicom!

Post by Hrulj »

Moamer wrote:Ma ako vam je bilo fino, organizuj reprizu.

Da se svi vodimo onom starom "vodimo ljubav a ne ratove" mnogo toga bi bilo puno ljepse.
Ali jok .. nama je uvijek draze gurnuti nos u tudje poslove i gledati sta komsija radi, nego gledati svoja posla i ispred svog praga prvo pocistiti.

Licno mislim da ne treba osudjivati ljude po bilo kojim osnovama.
U redu dati savjet, misljenje, ukoliko se to zatrazi, ali osudjivati i mahalati .. ni pod razno.
Znaci da nije on nju posevio sutra bi zapucalo izmedju Bosnjaka i Hrvata, jel to zelis reci?
U tudje poslove? Covjece on neciju zenu.. on zabada nos a i druge stvari u tudje.
Da je tvoja zena takve bi mu savjete davao jel tak?
l33t

#25 Re: Imao sam avanturu sa popisivacicom!

Post by l33t »

bogami, kako si opisao bilo je vatreno, zeljela je ona to a ti si joj to podario momacki !
Post Reply